Септември'09 - 48- Хайде, бебешоци, чакаме ви!

• 22 876
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
А ся де newsm78 При мен са 20,25,30 числата, а на картона в женската с големи букви е написано тесен таз - 17,5 Rolling Eyes
Зачудих се и аз  Thinking
Местата за цифрите общо са следните:
размери на таза, см
D.sp. 
D.tr. 
C.ext. 
C.diag. 
C.vera
като последните две при мен са празни - не знам дали и кога се попълват.

Yana_mama, честито Simple Smile

Хм, накарахте ме и мен да погледна. Даже си сверих данните с тези на Бу. Тазът ми е по-широк  Mr. Green

D sp - 28
Dcr - 25
Dtr - 30
Cext - 20

Други мерки нямам.

Честито на Контесата и на Яна. Да са им живи и здрави бебчовците!

# 631
Контесата честито, да ви е жив и здрав юнака 

Честито и на Яна-мама 

Аз се стягам за родителска среща  ooooh!.
Писахме домашни и надписвахме бележник - пораснало ми е момчето  ooooh!
За мерките - в моята "обменна карта" /на хартията пише карта за профилактика на бременността/ нищо не е писано - то е и защото не са ме мерили, а направо са написали нещо като б.о  newsm78
А как са ви измервали таза? Embarassed

# 632
Аз не съм разбрала като са ми го измерили, най-вроятно е с ехографа. Просто си видях данните на обменната карта.

# 633
Честито на Контесата и Яна мама  Да са ви много послушни, ядящи, акащи и поспаливи...А на вас бързо въстановяване...
Миринда количката е много сладка, чак и на мене ми се иска да си поиграя с нея , аз си  оставам фен на розовото на колкото и години да стана Simple Smile
Ianita28 при нас драмата е по-голяма защото аз винаги съм искала момче и да се казва Александър, но мъжа ми е от Перник и там на Александровците им казвали Сандо представете си, и той се тръшна и каза не та не, ама ние в София живеем тук Алекс ще му казват....не иска и да чуе. Един ден реши че не било лоша идея да го кръстим на баща ми Емил, да ама на мене Емил не ми пасва на сърцето....И от тогава е спор, докато в един момент реших че ще го кръстим Емилиан , обаче той незнае още..Ще разбере като родя и му кажа..Стискайте палци, най-много аз да съм емоционалната и да отстъпя...ще видим като получите новината за мене  newsm10
Моите размери пише тазови размери 25/29/31/21 и аз незнам какво означават ама за секцио ме спрягат...То пък не може никакво доверие да им имаш дали е така или искат да си наместят графика, аз много жени познавам с бебета над 4,500 родили нормално...
И за капак на всичко ми се обадиха че за втори път ми е сбъркан болничния и ми идва да  #2gunfire доктора....

# 634
Честито на новите мами да са им живи и здрави съкровищата ...  bouquet

# 635
  • София; Дружбето
Момичета, бях се настроила емоционално да раждам днес, не знам що Crazy изкуквам явно. Ама сега ми е много криво, че не ми се сбъднаха плановете. Шсе напия от мъка Laughing

Тъй, значи: D.spin 20; D.crist 25; D. torch 30; Conj ext. 18+; Conj.vera.....; Conj.diag...
Ще заложа, че тазът ми е 18+ квот и да значи. Явно всяка обменна карта е различна

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 17:47 от tsveta

# 636
Честито на Yana mama и Контесата!!! smile3525
Заинтригувахте ме с тези тазове,че звъннах на сестра ми,която е мед.сестра,тя е почти сигурна,че е C.ext.,третата цифра,при мен е 20.
wish не че е вреден,ами предизвиква раздразнение на шийката на матката,което може да причини кървене,контракции и раждане,което естествено преди термин,не е препоръчително.А това да се прави по няколко пъти 2 седмици преди термин изобщо не го разбирам newsm78
Mirinda При мен не е точно така,аз не мразя изобщо името,даже много го харесвам,свекъра се казва Иван,а момата ще се казва Ивайла,просто да не е на тяхното и се пъна тука:35:

# 637
Честито на Контесата и Яна мама! Да са ви живи и здрави дечицата!!!

Аз да се похваля, днес нали бяхме на лекция за къпането с мъжо...Голям смях падна.  smile3521 Закъсняхме и ме настаниха на едно месте на първия ред и като попитаха кой иска да къпе бебето и мъжът ми първа писта, а аз се дърпам. И жената ни измъкна отпред, къпахме, плакнахме. Аз се червих пред сто човека, ама мина де и награда ни дадоха за старанието.  newsm62 Сега вече няма да се притеснявам кой ще къпе бебата като пристигне.  newsm53

Абе Находката, нещо само веднъж се вясна днес. Да не е наминала към гроздобера???  smile3534

При мен пише 18 на обменната карта, но уж бебето е малко за сега и няма да е проблем.

Търся бархет, но не пелени, а плат. Някакви предложения за магазини в София?  Rolling Eyes

# 638
  • Варна
Здравейте момичета,
влизам да се похваля   На 10.09 родих моята дъщеричка Оли-Ана 3кг и 50см
Вече сме си в къщи и се гледаме,баткото не може да се отдели от нея  Heart Eyes

Честито на всички мами гушнали бебчетата си! Да са ви живи и здрави!   bouquet

# 639
Мама Гаци, и аз не мразя името, даже ми харесва, силно, мъжко име е. Ама просто не ми ляга на сърцето детето ми да се казва така. А и моите извинения, но дъщеря му (от първия брак) е кръстена на свекърва ми. Сега той кво - прави си деца да си ги кръщава на родителите. А ние жените - да сме все съгласни... Дадох предложение да го кръстим на моя дядоо, защото е златен човек и през целия ми живот много ни е помагал (поради липса на баща, нашите са разведени) - не ставало. Ми щом не става да е кръстено на дядо ми, значи няма да е и на баща му.  Crossing Arms А за Иван - също много ми харесва, ам пак не - "всеки втори" бил Иван... Абе мъжка му работа...
Аз съм емоционално изморена. Невена ми съсипа нервите откакто съм я взела от ДГ. Три пъти се скара с приятелката си, накрая го докара до рев детето. Три пъти беше наказана, три пъти ми се извинява и ми обещава, че ще е добра... накрая ми каза, че съм ужасна, била ми сърдита и щяла да ме хвърли на боклука (!!!). И на мен ми падна пердето. Прибрах я насред изречението от площадката и сега съм й сърдита. Тя само ми се умилква и извинява, ама тоя път номерът няма да мине. Ей, тия 4-годишните са ужасни направо, мислят си, че с едно "извинявай мамо, много те обичкам" всичко се разминава. Сега я пратих в другата стая да помисли как се е държала и как трябва да се държи занапред. То е ясно, че ще й се "отсърдя" до довечера, ама нека малко пострада, белким разбере нещо...

Ох, покрай моите терзания за малко да забравя - да са ви живи и здрави малките буби, мили майчета! Имаше преди известно време едно изказване на Цвета за малките буби, които порасвали... Много ми пасна, направо все едно аз съм го мислила... Ей в такива моменти се уверявам колко е правилно...

# 640
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА МАМА КОНТЕСАТА И МЕЛ!  newsm51
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛЪНЦА И С МНОГО РАДОСТ ДА ОЗАРЯТ ЖИВОТА ВИ!
НА МАМИТЕ ЖЕЛАЯ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ! И СКОРО ДА КАЧИТЕ СНИМКИ НА СЪКРОВИЩАТА СИ!

# 641
Честити бебчета на Контесата и Мел!!!Да са здрави и щастливи!!!
[
Mirinda При мен не е точно така,аз не мразя изобщо името,даже много го харесвам,свекъра се казва Иван,а момата ще се казва Ивайла,просто да не е на тяхното и се пъна тука:35:
PeaceИ ние сме с това име!!! Mr. Green

Хубава вечер от мен ,мамчета!!!

# 642
  • София
 smile3525 Честити бебчета на Контесата и Мел!Много късмет в живота!  newsm51

# 643
  • София; Дружбето
Честито Мел Hug Да ти е жива и здрава малката

# 644
  • sofia
imame si sin petko!rodi se dnes siedobiad vav tina kirkova.uspex na vsi4ki.

Общи условия

Активация на акаунт