МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 497
  • 752
  •   1
Отговори
# 375
  • 221B Baker Street
Добро утро,Момичета   bouquet

# 376
И още патки:

# 377
  • Варна
Бях пропуснала, че има още една тема.
Липсвате ми момичета.
И това, което е странно сериалът ми липсва. Не ми се е случвало със сериал до сега. Иска ми се да имаше още.
А този новият нещо не успява да ме грабне.

# 378
добро утро мамини гугутки Simple Smile
Сериалът свърши,поплакахме си,посляхме се и сега е време да се насочим към нещо ново...Само дайде предложение,кой филм е интересен?!?!
Айде целувки на всички и да не съжалявате за мелодията....има я в интернет на който му се прииска може пак да я чуе  smile3521

# 379
Добро утро и от мен!

Вие сте ... нямам думи да ви определя. Снощи сте се разиграли доста добре. Събудихте ме на бързо Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 380
добро утро и от мен,още не мога да свикна с мисълта че филма свърши и даже сега докато си правех кафе си мислех кога ли ще стане 16ч. че да гладем и да си попиша с вас.Много бих се радвала ако пак пус нат Мелодията(примерно по Диема Ф. както 1001 нощи), и пак да си го коментираме с вас Peace Wink

# 381
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Лельо какво правите с Пашата,как може?Явно доста бурно сте изкарали ноща,щом и земетресение имаше.Предупредих те да внимаваш за вестниците,а то кво стана и по CNN ни дават. smile3511

# 382
  • 221B Baker Street
аз искам да ви кажа,че страшно много харесах новия сериал,и което е странното,харесах и Бурак в него  Peace
ноооо,повече харесах другия актьор Mr. Green - ах,така си падам по лоши момчета  Twisted Evil

ако няма тема за него - викам да си направим  Peace

# 383
вече има тема на новият филм тук

# 384
добро утро и от мен, кенан! снощи, докато аз се мъча над цигулката, вие оргийки нещо организирате, а? Embarassed милият аз - хюсеин кенан гюн. ще ви докажа, че съм най-благородният човек на света. мелек, милата, ми е стимул за живот. фифи лалето, моята сестричка, и тя се фърлила у живота. зае.а ме. мисли, че като на сватбата се беше докарала с екрю рокличката с розички, ще се втурнат всички мАже да я преследват. ама айде нейсе. ще се погрижи батко й кенан сам за себе си. ламето и мъж й кога се връщат от сватбено пътеществие? да земем с братчеда да пием по една блага ракия Drunk

# 385
Баткооо в несвяст си още. Зелева чорба? Нема да те изоставям, сал еднички сме си ние. За Мелек милата, батко ти повръна вчера върху нея, скъпи.Разсмея детето. Но нищо тя си те обича, по твоя път иска да върви. Вече пихте по ракия с Джемил и планове за довечера правихте пак да се нашльокате така.
За роклята ми нема да се смееш, като повече парици докараш ще има по хубава. А и аз съм си китайка, екзотична, винаги са ме гонили мъжете/да ме бият/, но от грижите по тебе Гюн нямам време за любов.
Енисето пита дали може да пие с вас с довечера?

# 386
Добро утро!
Анубис благодаря за закуската
Ваня и аз поозорих с тия снимки, нямам много опит с тези работи, ама мисля че се справих.Ще пробвам после и разни други
Новия сериал с Бурак не го гледам, неам нерви а и сили, вечер ми отива много време докато ги изгледам, стига ми мелодиятааа, гледам и един друг и спирам, защото ще Откачим

# 387
Мархаба  Flutter

Анубис,благодаря   bouquet

Джави,мила как си?Земетресение ли?Ти ако знаеш мен какви трусове ме лююляха  Mr. Green само може да си помечтаеш  Crazy
Сутринта ми се счу нещо,а то една патка кацнала на прозореца и вряка ли вряка.И тя ли искаше да се присъедидни -не разбрах   Rolling Eyes

Ще пътувам за 2 дни,ако мога ще ви наблюдавам под   Joy

# 388
Госпожо Шехика, къде отивате, то вярно че обичате да пътешествате ама....Господин Саиб с вас ли ще е?

# 389
Добро утро,мила ми госпожо Шахика!Как е кръста след снощното фиаско?Аз май съм го вдигнал......кръвното!

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 10:16 от sweet_sara

Общи условия

Активация на акаунт