МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 280
  • 752
  •   1
Отговори
# 720
Тя нали искаше следващата анкета да бъде за това как и по колко серии да гледаме отново.
Вярно, права си. Забравих. Провокира ме новата вълна от ентусиастки.  Laughing Но другата анкета е по-важна, задължително трябва да я направим.

# 721
Ima 3 sezon davat go po turskata televiziq. nadqvam se da go davat i tuk.

ето сайта на show tv     http://www.showtvnet.com/dizi/

ако намериш някъде сериала  с продължението на ''Dudaktan kalbe''  обади се

всички останали сериали по другите канали които имат продължение започнаха

А този   няма.

Не знам за кой път вече пиша, че няма продължение.Ако имаше - на последната серия щеше да пише или да е обявено   ''sezon finali'' /финал на сезона/  , а бе изписано ''final''.

Севи, здравей! Много се радвам, че макар и рядко се появяваш в темата. Ти, както вече си разбрала, отбеляза значимо присъствие в нея с превода на писмото на Джемил до Ламия.  Hug Благодаря ти!   bouquet

За съжаление това, което пишеш вече е писано от теб и от много от нас, но винаги има някой, който намира клипа на вече "порасналата Мелек" или се връща от Истанбул с "прясна" информация и се почва отново.  Laughing

Mr. Green Естествено и моя отговор е: - Да, защото искам да видя щастието на Джемил и Ламия.

# 722
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
И моят отговор е  Да, защото искам да видя щастието на Джемил и Ламия.

# 723
Боже тати си е дал парите на вятъра да уча първо 6 години, после още 2.5 години и сега пак. Това са пари на вятъра. Маджиде скъпа, аз съм иЛЯЗЧО, дай казъм заедно да си изгорим дипломите на центъра на гората. Нищо не сме измислили като сценарий виж любима хората какво са сътворили? Ех, тоя Кен в този филм не умря, в другия не го засреляха, той направо фантом - човека котка с 9 живота.
Пашаааааааааа.........къде си бе плейбоьо...искат синът ти да го уморят и бастуна малко им се виде. Маджиде, дай чая казъм, че ми пресъхна гърлото от толкова простотия

# 724
 Това е продължението на филма, знаем го още от месец юли:Кенан не се застрелва, но нали като всяко друго нещо и това не може да свърши като хората и взема нож за да се наръга, но в този момент влиза Афифе и казва: Бате, оооооооооооо Батко, батенце недей така и той нали си е ластик оставя ножа и взема въже за да се беси. Окача въжето и тъкмо да се обеси и получава факс от свише, че трябва да довърши една от многото си недописани опери, слиза пише, пак гледа въже, пак пише, пак гледа...както той си може и както си се чуди само той. Слага примката и тъкмо да решим, че края е дошъл и въжето се къса. Удя една мастичка, взема цигулката и отива на Босфора да се дави. Изсвирва една песновка и се хвърля. Дават чайките как кръжат и ....Хорейшо "От местопрестъплението: Маями" сваля черните очила и казва: Мъртъв е колкото и да не ви се вярва, има доказателства които следовател Ерик Делко, експертът по подводни огледи, познаващ всички течения и спецификата на водните басейни във Флорида, а сега вече и на Босфора откри.  Уликите не лъжат, така че това е края на филма, Кенан е мъртъв. Пък и доктор Хаус извърши аутопсията и потвърди: по-умрял не може и да бъде. А мисля, че няма шанс и да възкръсе, освен в мислите на някоя българка.

# 725
Ванче, душа, по-добре да си изгорим дипломите, остави сценариите. Няма смисъл. Ела в кухнята, сварила съм пресен чай.  Hug

# 726
  • София
Това е продължението на филма, знаем го още от месец юли:Кенан не се застрелва, но нали като всяко друго нещо и това не може да свърши като хората и взема нож за да се наръга, но в този момент влиза Афифе и казва: Бате, оооооооооооо Батко, батенце недей така и той нали си е ластик оставя ножа и взема въже за да се беси. Окача въжето и тъкмо да се обеси и получава факс от свише, че трябва да довърши една от многото си недописани опери, слиза пише, пак гледа въже, пак пише, пак гледа...както той си може и както си се чуди само той. Слага примката и тъкмо да решим, че края е дошъл и въжето се къса. Удя една мастичка, взема цигулката и отива на Босфора да се дави. Изсвирва една песновка и се хвърля. Дават чайките как кръжат и ....Хорейшо "От местопрестъплението: Маями" сваля черните очила и казва: Мъртъв е колкото и да не ви се вярва, има доказателства които следовател Ерик Делко, експертът по подводни огледи, познаващ всички течения и спецификата на водните басейни във Флорида, а сега вече и на Босфора откри.  Уликите не лъжат, така че това е края на филма, Кенан е мъртъв. Пък и доктор Хаус извърши аутопсията и потвърди: по-умрял не може и да бъде. А мисля, че няма шанс и да възкръсе, освен в мислите на някоя българка.

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ваня, загинах Joy Joy Joy Joy
Аз предлагам бат Бойко да излезе с официално обръщение и да помоли електората да спре да реве за Кенан, че цял Истанбул е наводнен и хората са в бедствено положение  sport027  sport027 help help  umbrella Wear Umbrella smile3549
пък като толкова страдат за Кенан да ходят да го гледат в Отминали Години, и там си е се същия убавец

# 727
  • Burgas
нямам време сега да ви изчета,но по късно   bouquet

# 728
# 729
Знам, че Герито я няма, но все пак да кажа - хрумна ми идея за следваща анкета.

Искате ли продължение на филма?

- Да, защото не искам Кенан да е умрял
- Да, защото искам да видя щастието на Джемил и Ламия
- Да, защото ми се гледа какво и да е, само да има още

- Не, защото финалът ми харесва и не искам да се променя
- Не, финалът не си харесва, но смятам, че е логичен
- Не, защото ми омръзна

- Не, защото финалът ми харесва и не искам да се променя,
...обаче какво се оказва - гледали сме Star Wars, нали? Grinning Е, аналогичен случай и тук - ще чакаме междинният сериал  Laughing бащата на Керем от 1001 е всъщност оцелелият Кенан (преквалифициран в китарист), ...иии историята е свършила, но предстои да видим връзката между двата сериала, като операция по смяна на пола на Мелек/Керем, Ламия като майка Севал, която всъщност се оказва не леля, а майка на Керем и други зашеметяващи разкрития, за които и белите букви няма да са достатъчни:)))) Twisted Evil 

# 730
Има .. няма .. има .. няма ... аз залагам 20 лева че няма продължение ... ! някой ще качи ли или да си прибирам парите  hahaha

# 731
  • София
 Ето ви Ламийката в друг филм.

http://www.dizifilm.com/fotogaleri/showphoto.php/photo/16845

# 732
Привет и от мен. В анкетката гласувах за "друг- посочете кой"... посочвам УМУТ.  (жалко, че не е сложен като вариант за отговор)

... не гледах последните 3 серии.  ТЕзи дни ще тегля и ще гледам

# 733
 BGpapa Интересно ми е между Умут и Демир за кой ще гласуваш?

# 734
 Thinking Омут беше сладурчето на Мелодия на сърцето!!! Hug
Но Демир е наистина готин мъж. Смел, сериозен. МЪЖ.

Общи условия

Активация на акаунт