МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 342
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
ами сега

# 136
  • Варна
А кога свършва 1001 нощи по Диема? Дали няма да пуснат Мелодията после....?

# 137
И аз съм съгласна с този график, за час - то май няма голямо значение, защото все пак са клипчета. (във vbox7 или ако искате някой сайт за теглене на файлове, но най-лесно е във vbox) Но ако все пак трябва да има определен час - предлагам 15:30, както си даваха сериите. И между другото, зависи от вашето мнение естествено - ако даваме линкове към всяка част от епизода, бих ли могла аз да организирам това? Ако geradost иска да се заеме, няма проблем, все пак тя поддържа темите.  balloon

# 138
То срам да си призная, но си изтеглих всички серии и ги записах на дискове, така че винаги да са ми под ръка. Не че в нета ги няма разбира се, но си взех най-качественото копие, което се качваше по сайтовете.

# 139
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Не ми се вярва.Те май пуснаха 1001 нощ,защото докото го даваха по нова не го повтаряха по Диема.

# 140
искам музиката на диск....ама не пиратски Mr. Green

# 141
Не ми се вярва.Те май пуснаха 1001 нощ,защото докото го даваха по нова не го повтаряхя по Диема.

А и вече не им остана място в програмата. Запълниха всички дупки с моменталното повторение на сериалите, които вървят по Нова. И аз не вярвам да го повтарят. Поне не сега. Понататък - сигурно. Ето, Дъщерята на Елиза за кой път вървя това лято - 3-ти ли, 4-ти ли  newsm78 ?

Синеоч, не вярвам да те огрее, освен ако нямаш познат, който пътува до Турция.

# 142
И аз искам.Казаха ми, незнам дали е вярно,че в Турция продавали диска вътре с афтографи.

# 143
Не ми се вярва.Те май пуснаха 1001 нощ,защото докото го даваха по нова не го повтаряхя по Диема.

А и вече не им остана място в програмата. Запълниха всички дупки с моменталното повторение на сериалите, които вървят по Нова. И аз не вярвам да го повтарят. Поне не сега. Понататък - сигурно. Ето, Дъщерята на Елиза за кой път вървя това лято - 3-ти ли, 4-ти ли  newsm78 ?
Ние няма да можем да дочакаме да го повтарят по Диема.

# 144
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

Много искаш!

# 145
И аз искам.Казаха ми, незнам дали е вярно,че в Турция продавали диска вътре с афтографи.

а кой ще ни донесе по един, аз съм сериозна....издирвам мойте приятели, ама нещо не се получава  Confused

# 146
и аз да се запиша в новата тема  bouquet

# 147
  • Варна
То срам да си призная, но си изтеглих всички серии и ги записах на дискове, така че винаги да са ми под ръка. Не че в нета ги няма разбира се, но си взех най-качественото копие, което се качваше по сайтовете.

Всичките??! Shocked
Аз ще запиша със сигурност 75 епизод. Sunglasses

# 148

тая пааа  Mr. Green аз съм от искащите, всичко искам....и Джамил, и О/умут....ама преди това искам диск пък  Crossing Arms

# 149
оф топик: Тя Елиза и правнучка ще има, не се притеснявайте.

Общи условия

Активация на акаунт