МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 39: насладихме й се и ще я запомним

• 36 449
  • 752
  •   1
Отговори
# 300
Събличайте се,че аз съм изгубил тренинг,защото се бях отдал на Джамил и политическата ми кариера...
Ще съм само по халат тогава,че докато махна кюлотите и ще ни свърши мерака

Но,моля ви,мила ми госпожо...не се подценявайте.Вие сте едно от най-прекрасните цветя на Острова...Позволете ми да ви заведа в Маями...Плиййс

# 301
Ох Паша,имаме гости-Енисето дойде.Маджиде я няма ,Гюлай и тя се натиска някъде с Назъм сега аз трябва да й правя чай  ooooh!

Събличайте се,че аз съм изгубил тренинг,защото се бях отдал на Джамил и политическата ми кариера...
Ще съм само по халат тогава,че докато махна кюлотите и ще ни свърши мерака

Но,моля ви,мила ми госпожо...не се подценявайте.Вие сте едно от най-прекрасните цветя на Острова...Позволете ми да ви заведа в Маями...Плиййс

Ей,младежжжжжжжжж   love001

# 302
Аз ще звънна на Ламия,че има ново предложение за реклама.
Но, како Нимет, аз не съм актриса! Ще ми се смеят ..
off topic: новият ми ав е моя фотошопска изцепка. както и текста.  Thinking

# 303
Но моля ви госпожо,нека Енисте да почерпи-все пак роклята и има юбилей!Защо вие да се бъхтете?Не съм съгласен!

# 304
Хубаво де ,ама ние в коя къща сме сега,че вече се обърках  Rolling Eyes

# 305
  • София
Аз съм Ипек свих го от Учителя той с това пиене ги ползва от време на време.
Хапчето......Да внимавайте все пак с вашето кръвно,нали имате кръвно?

# 306
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.

Абе стига с тая Ламия. Ламия тва, Ламия онова, аман вече. Все с нея ни занимавате. Не се ли наяде тая жена, нали взе наследството на пашата за какво и е пак да се снима. Ама сигурно ще приеме, нали ще я пишат пак по вестниците. Да взима да си сяда на задника, да си гледа семейството. Ама то справедливост има ли- едни с десет годишни рокли ходят, а такива селянки само се чудят как да се покажат.  Mr. Green
Eнисе по-спокойно.Дай да пием по едно кафе да се поуспокоиш.

# 307
Сега имам една среща,ще купувам едни дневници/опс вестници исках да кажа.Ще ме извините ли го'син Саиб ?

# 308
Хубаво де ,ама ние в коя къща сме сега,че вече се обърках  Rolling Eyes
С вас бих отишъл и накрай света,любима...
Единственото,от което имам нужда са лекарствата ми-виаграта и онова за сърцето и тапите ми за уши...
Извинена сте,принцесо моя!Желая ви лека нощ...и да ме сънувате,по халат  Embarassed

# 309
Добър вечер, оооо на Ламия се появил още един дубльор luffy., тежка ще е нашта роля, то тичане, рев, оправдания, трябва да се подкрепяме..  Wink
Трябва и аз да се науча да си слагам такива снимки и подписчета, нещо съм изостанала....
Но утре ще се обучавам  Laughing

# 310
Лельо .. не се дръж така с мен.

# 311
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Но, како Нимет, аз не съм актриса! Ще ми се смеят ..
Глупости аз вярвам в теб.Ще уредя нещата, ти не се бой.

# 312
Единственото,от което имам нужда са лекарствата ми-виаграта и онова за сърцето и тапите ми за уши...

Възмутена съм-за какво ви е виагра господин саиб?Не съм ли ви достатъчна?Ако трябва да понапълнея още малко тогава

# 313
chloebis, аз май ти откраднах Ламия .. съжалявам. Нищо, ще се подкрепяме.

# 314

Възмутена съм-за какво ви е виагра господин саиб?Не съм ли ви достатъчна?Ако трябва да понапълнея още малко тогава

Моля ви,не искам да ви обиждам,но по-добре да си е у мен,да не вземе Макбулето да я занесе на Председателя и после да ми се черви темето от срам

Общи условия

Активация на акаунт