Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 243
  • 747
  •   1
Отговори
# 600
Ето ме пак. Ходих на док бебчо е добре newsm44 болките ми се дължат на спазми и възпалени черва. изписа ми нош-па. Каза да спирам фолиевата киселина и че вече мога да пия Зимафлор.
От сутринта имам чувство че имам пумпал а не бебе в корема. Grinning Неспира да рита. Досега не бях го усещала така да се върти.

# 601
ох, аз пак се вкарах във филм. направо ще полудея. взех си резултати от изследването на фактор на Лайден и още 2 и то показа повишен риск от тромбофилия, което може да е причина за предишните загуби и да доведе до нова загуба на бебето. обадих се доки, той каза, че няма за какво да се притеснявам и да отида утре да ме прегледа. но пък аз с целия си акъл се разрових в нета и открих майка, загубила бебето си в 24 г.с. поради същата причина и като се паникьосах ... до сега ревах ... не съм виждала бебчо от 2 седмици и реших, че не знам дали е живо ... направо ще се побъркам. а този проблем се оправял с аспирин и хепарин при нужда. не е нещо кой знае какво, но много късно го установяваме и колкото и да се опитвам да мисля позитивно не ми се получава. Може след малко да отида при доктора, но ми се искаше да отида утре сутринта с мъжа, за да види и той бебчо.
Blackangel, много се радвам, че си ми съседка. дали не се познаваме. мисля, че ти не си качила снимка още (извини ме ако греша, но сега нямам сили да проверя), но като видиш моите може пък да ме .познаваш кварталът не е толкова голям. само да ми мине притеснението и много ще се радвам да пием кафе заедно.   bouquet
ahoney не се притеснявай.. и не се вкарвай във филми. Аз освен всичките си други екстри съм с повишен риск от тромбофилия. Нещата се контролират... аз съм от датата на трансфера с фраксипарин от 0.3 и вече толкова съм свикнала с тях ,че си ги бия сама. Правят се едни изследвания на всеки 10-15 дена за протромбиново време и това е. Има много момичета с подобен проблем които са родили здрави бебета. Важното е че се знае за проблема и ще се вземат мерки. Някой пият само аспирин протект. но това е по решение на лекаря.. така че спокойно всичко ще е наред.

# 602
  • Сред обкръжението
ahoney, не се притеснявай излишно. Изчакай да видиш поне док какво ще ти каже.  Praynig Praynig Praynig Всичко ще е наред Heart Eyes

# 603
  • София
ahoney и аз като elena665 съм на фраксипарин ежедневно 0.3. След като се притесняваш не е лошо да направиш консултация с имунолог, това е от тяхната компетенция. Аз например имам изписана терапия по време на бременост и в подготовка за бременост от имунолог, защото съм с АФА.  

# 604
Привет момичета!
Току що се прибирам от ЖК. Всичко е наред. Гледахме ме се на ехограф.
Трябва да увелича разходките, че съм качила кило и половина. Доки нищо не каза де, ама аз ще взема мерки, че не ми хареса какво показва кантарът от сега.

# 605
Утре рано сутринта и аз имам час при доки ще ми точат кръв и се надявам да видим бебо. Хем едвам чакам хем много ме е страх от взимането на кръв. Ама ще се справя някак. Стискайте палчета Praynig

# 606
ahoney наистина недей да се тормозиш от сега, като се видиш с док  и ти каже всичко, явно наистина няма  нещо което да не се лекува или  регулира по време на бременност  Hug Не се тревожи толкова много.

Момичета само да ви кажа, бях до док, че имах проблем с болничния нещо и я питах дали е възможно да си усещам вече бебто  newsm78 тя ми се изсмя и каза, че в 16-та седмица си усещам само червата които се местят нагоре и правят място за бебето  smile3506 така, че вече спирам да си мисля, че всичко което се мръдне в корема ми е бебчо  Blush

# 607
а осцилококциума дали е безопасен за бебока?

# 608
Tasty0703
Осцилококцинум-а е хомеопатично лекарство.Съдържа единствено екстракт от черен дроб и сърце на берберска патица

http://www.framar.bg/prepor_product.php?id=15001432&change_q … 6%C8%CD%D3%CC+*+6

# 609
абе и аз така четох ама доктора ми не си вдига телефона та да питам   bouquet

# 610
Tasty0703
имай предвид и че не бива много да се бавиш с приема му, защото колкото по-късно се вземе, толкова по-неефикасен става.
Най-силен е при първите симпотми.
Дано лекарят ти си вдигне по-бързо телефона

# 611
  • Сред обкръжението
Tasty0703, Привет! Сега видях, че и ти си се записала при Ташков. Знаеш ли дали има частен кабинет? Аз също се записах при него, но досега съм ходила на преглед само веднъж. Следващия е чак ва 07.10.
Имаш ли координати на частния му кабинет и ако имаш, дали е удобно да ми ги дадеш?

# 612
Здравейте момичета! И аз не съм усетила бебо още, но не се шашкам. Сега имам друго притеснение. Появи ми се няккво течение и доста ме притеснява, та мисля да ходя при доки. Аз и преди това имах леко, но той каза, че не е проблем и че е рано още, но мисля, че вече може да се измисли нещо, защото ми е доста неприятно. Притеснявам се, но се опитвам и да не се филмирам. Това е от мен засега. В последно време дори не успявам да ви изчета, преди пишех рядко, но поне редочно успявах да изчета всичко, но сега ми е доста трудно, а и още три дни съм на лекции, може би след това ще наваксам Simple Smile

# 613
  • Burgas
За течението ако нямаш други оплаквания като парене и сърбежи няма нужда да се притесняваш,нормално е по време на бременост да имаш повече течение.

# 614
Tasty0703, Привет! Сега видях, че и ти си се записала при Ташков. Знаеш ли дали има частен кабинет? Аз също се записах при него, но досега съм ходила на преглед само веднъж. Следващия е чак ва 07.10.
Имаш ли координати на частния му кабинет и ако имаш, дали е удобно да ми ги дадеш?
да, имам ще ти пратя на лични координатите му

Общи условия

Активация на акаунт