Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 223
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
ahoney, стискам палци и аз!!!   newsm10

Tink, благодарим за линка. Сайтът е страхотен - супер ми беше интересно  Hug

Аз също взимам флоурин - за дъвчене. Дъвкам по 3-4 хапченца на ден. Сестра ми също го взимаше до като беше бременна и така си спаси зъбките.

# 616
  • Burgas
С първата бременост и аз взимах флоурин,сега не съм си вземала още,трябва още утре да си купя.

# 617
Привет,

май молбата ми за запис на първа страница се загуби из многото писания, така че ще я повторя:

"Най-накрая с Доки си стиснахме ръцете - термин 25-ти март. Моля да ме метнете и мен на първа страница. Другите данни са - 31 години, София, първа бременност. Благодаря предварително."

И пак благодаря предварително.

Когато наваксам с четенето ще се включа и в писането Simple Smile

# 618
Добро утро момичета!

Ейй и аз веднъж да съм първа сутринта! Ама много спите и малко пишете!

Дарси, записах те на първа страничка...  Hug

Ahoney не можах да намеря вчера статията, но виждам, че няколко момичета са ти отговорили, че имат същия проблем и се справят с него. Не се притеснявай!

Аз днес ще съм на работа само до 13:00. Добре че сме на плаващо работно време, та мога да си тръгвам рано. Утре рано от зарана изпращам мъжа ми на летището и искаме днес да сме си заедно следобеда... Той ще готви специална вечеря, пък да видим какво ще измайстори!

Пожелавам на всички прекрасен петък! Айде дойде края и на тази работна седмица!  newsm44

# 619
Пу втора за тази сутрин. Успешен ден на всички работещи. Аз не само, че не се подобрявам, а точно обратното. Освен хрема и възпалено гърло съм и с кашлица. Вероятно от нея много по-често ме стяга коремът и усещам болки, но не мога да ги локализирам. Някой път като че ли са в десния яйчник, а друг път много ниско долу, отвътре.

# 620
tincheto Вчера беше питала как се работи със Гестационния календар, в самия сайт е дадено доста подробно описание но ето да ти кажа и аз

1. Отиваш с мишката на цифрата 1 от кръгчето с цифри от 1 до 10 натискаш мишката и този диск започва да се върти. Завърташ цифрата едно да датата на последната си менструация. Най външния кръг е с месеци а следващия след нето с дати. Примерно моята е на 07.06
2. След това с мишката се хваща червената линия и тя се завърта на датата която е днес примерно 18.09
3. Започваш да гредаш показателите по под тази червена черта от външния кръг на вътре

в Моя случай:
1. Седмица 15
2. BPD 31 - големина глава
3. TAD 29
4. FE 18
5. AC 89
6. GS не
7= CRL 91

За всеки показател е дадено описание какво е

Надявам се да съм била ясна в обяснението си.

# 621
ВНИМАНИЕ!!!

АЗ ПАК ДА ВЛЯЗА В РОЛЯТА НА ОРГАНИЗАТОР

Така както се очертава:
1. 7 човека са твърдо за 03.10 Зона
2. 4 Човека нямат предпочитания
3.  още 3 са Зона само че другите дати

Което до момента е 14 мамчета твърдо за ресторанта в мебелна къща Зона ( на Орион) това е от общо 20 гласували което ще рече 70% за този ресторант и 78% от тях за 03.10.

Мисля да оставим анкетата до 27.09 като приканвам всички желаещи мамчета да се присъединят към това обсъждане. Така ще имаме някаква представа колко от вас имат желание да дойдат и ако е необходимо да се дава капаро да сме наясно с бройката.

Нека mamma да каже да ли сме на прав път, защото тя като модератор сигурно много пъти е ставала свидетел на организирането на подобни срещи в форума.

# 622
  • София
добро утро. много ви благодаря момичета. радвам се, че ви има.
Аз сега отивам на доктор, но после съм на работа нищо, че съм болничен, и не знам кога ще мога да пиша отново. пожелавам ви лек и успешен ден!  Hug ви всичките.

П.С. Мамма май отдавна не е писала. Дано всичко е наред.

# 623
Добро утро и от мен и хубав и усмихнат ден ви пожелавам  Hug
да се оплача и аз май и моето гърло реши да се обажда

# 624
  • Сред обкръжението
Добро утро мамита!

Аз като че ли най-накрая успях де се наспя Simple Smile Simple Smile Simple Smile Вчера съм си лигнала в 8,30 и днес се събудих в 7,30. През нощта не съм се будила изобщо. Поне засега изчезна гадната умора, която усещах през последните два дни. Днес съм много ведра  nuts

Гушкам ви всички и ви пожелавам един мнооооогоооо щастлив ден Hug Hug Hug

# 625
Добро утро и от мен.Вече май ще захладнее трайно.Как сте с есенните дрехи newsm78
С тези мои 5кг. отгоре цяла сутрин се въртях пред гардероба докато си намеря нещо за обличане.
Май ще трябва да се разходя най-накрая по магазините.

ahoney стискам палци,не се притеснявай всичко ще е наред.

# 626
Добро утро и от мен.
Стеле, много ти благодаря за обяснението  bouquet Hug, че го гледах като календара на маите това hahaha
При нас временцето все още е поносимо.Е, няма ги вече топлите дни, но не е студено.Аз засега карам на плетени рокли, които ми позволяват и понаедряла да ги чувствам комфортно, не ме стягат от никъде и от време на време дънки, разкопчани, но ги избягвам, че малко ми постискват и в бедрата.
Милички, стискайте ми палци днес най-накрая да ми излезе резултата от БХС-то и всичко да е наред Praynig
Пожелавам ви един изпълнен само с положителни емоции ден, макар и по-хладничък

# 627
Добър ден Hug
Благодаря за паролките Hug
Снимките са страхотни,тези дни ще кача и аз.

Tink,само да съм те видяла днес следобед да се шириш тук smile3513.Възползвайте се максимално от времето и нека да си направите най-романтичната 1dating
Извинявай ако е прозвучало много грубо,но форума няма да избяга Hug Hug HugНе за друго,но като си представя утре как ще го изпратиш на летището и newsm45-Съжалявам,но напоследък съм страхотна ревла,рева даже на новини,мъжо е полудял #Crazy,каза че съм станала страшно сантиментална и мекошава и съм щяла да разлигавя детето Rolling Eyes
Още един път извинявам се ако съм груба.

И въпреки гадното време-пожелавам на всички усмихнат ден и без филми!  bouquet

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 09:54 от sisi2000

# 628
Добро утро, момичета Hug
Днес е по-човешко - имам само две страници да прочета, направо не е за вярване  Peace

# 629
Добро утро и от мен  Hug Лек и успешен ден на всички бремелинки   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт