Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 219
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
здравейте момичета.
едно въпросче:как е при вас кръвното?
мойто днес е 122/75-имам леко главобоие и се чудя дали да звънна на доки
имаме ел апарат в офиса и сега си  го измерих,оххх май е височко Sad
и още един-вие с какви мазила си мажете коремчетата?
 БЛАГОДАРЯ ВИ...

ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН ОТ МЕН

# 631
  • Сред обкръжението
здравейте момичета.
едно въпросче:как е при вас кръвното?
мойто днес е 122/75-имам леко главобоие и се чудя дали да звънна на доки
имаме ел апарат в офиса и сега си  го измерих,оххх май е височко Sad
и още един-вие с какви мазила си мажете коремчетата?
 БЛАГОДАРЯ ВИ...

ЛЕК И СПОКОЕН ДЕН ОТ МЕН

Моето кръвно последните 2 дни е 90/70, но аз не се притеснявам, защото и преди ми беше такова.

А относно мазането: започнах с Mamma Donna на Чико, но ми е много мазен. Сега се мажа с 9+ на Мустела (то е като гел) и съм много доволна.

Всъщност не знам имам ли за какво да се притеснявам с това кръвно newsm78

Отивам да чета....

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 10:30 от НаНина

# 632
MUSIMI сами по себе си стойностите на кръвното ти не са високи, но ако по принцип си с по-ниско от това кръвно за теб ще са високи и ще се появи главоболието. Пожелавам ти бързо оправяне, че е много неприятно   bouquet

# 633
Моето последно беше 100/70.Преди да забременея винаги ми е било 90/60.
За мазането аз използвам едно олио против стрии за бременни на Рок и един крем на Клиник, който е като меко масло.

# 634
Привет,
нормалното кръвно е 120 на 80. Твоето си е добре, може да те боли глава по друга причина - умора на очите, недоспиване, стрес.
Аз се мажа с Мамма Донна на Чико и ми харесва. За гърдите имам едно на Матерн Програм, но миризмата му е по-натрапчива.

# 635
  • София
За мазането аз използвам едно олио против стрии за бременни на Рок и един крем на Клиник, който е като меко масло.
Я кажи дали си доволна от олиото на Рок. Намерих го супер изгодно в един английски онлайн магазин (аз съм си пристрастена към онлайн търговията), на някаква супер смешна цена.
Нали това ползваш RoC Maternity Anti Stretch Marks Oil 150ml?

# 636
БЛАГОДАРЯ  ВИ  момичета
по-принцип моето си е такова винаги,в началото ми стана ниско и сега пак ми се е нормализирало-дано да е нормално така
 а относно кремовете-аз си взех един немски-по точно олио от DM магазините-много е мазно ,цапа и оставя следи
сега мисля да си взема на sanoma-бил мн. добър-някой ползвал ли го е?

# 637
Здравейте и от мен! Simple Smile
Много ви благодаря за отговорите за спането по корем, успокоих се, че не съм само аз дето спя така!
Аз днес бях на консултация, но както и предполагах покрай другите неща забравих да попитам доки, но се надявам, че наистина не мога да му навредя така на бебко.
За съжаление днес не го гледахме Confused но пък слушахме сърчицето Simple Smile
По въпроса за кръвното, моето днес като за пред доки беше 110/70, но по принцип ми е около 90/60.
Докторката ми реши да ме прати на някакъв глюкозен тест, че захарта ми била по-близо до горната граница и този тест се правил, за да изключим вероятността от гестационен диабет.
По въпроса за мазилата - аз използвам едно олио на Бюбхен, покрай щерката Grinning
Стискам палци на всички, които чакат резултати или са на преглед днес!
На понастиналите - бързо оздравяване!

Хубав ден на всички!  bouquet

# 638
Добър ви ден и от мен Hug

Относно мазането...бях решила да пробвам с мас...но просто немога, миризмата е отвртителна и немога да се пречупя
Но ми направиха един страхотно мазило..пак по бабина рецепта...восък + зехтин....изключително мазно е...на миризма е що годе ок...но ми се отразява добре...та засега ще съм с това  Simple Smile

# 639
...
Докторката ми реши да ме прати на някакъв глюкозен тест, че захарта ми била по-близо до горната граница и този тест се правил, за да изключим вероятността от гестационен диабет.
По въпроса за мазилата - аз използвам едно олио на Бюбхен, покрай щерката Grinning
Хубав ден на всички!  bouquet

И намен миналата година ми правиха такъв тест наричат го "Натоварване"
1. Взимат ти кръв от пръста на гладно като преди това не си яла и не си пила течности поне 12 часа
2. Дават ти да изипиеш около 200 гр или нещо подобно разтворена глюкоза
3. След това през 1 час ти вземат още 3 поредни взимания на кръв от пръста.

Така наблюдават как организва ти усвоява глюкозата и да ли имаш достатъчно количество инсулин в организма.

# 640
Я кажи дали си доволна от олиото на Рок. Намерих го супер изгодно в един английски онлайн магазин (аз съм си пристрастена към онлайн търговията), на някаква супер смешна цена.
Нали това ползваш RoC Maternity Anti Stretch Marks Oil 150ml?
И аз от там го взимам Mr. Green
Засега съм доволна.Лесно се разнася, омекотява и хидратира.Без проблем си се обличам като се намажа с него, в смисъл не ми оставя петна по дрехите или нещо такова.Вече за ефекта....ще видим по-късно Grinning
Сега понеже ми свърши масажистката ми препоръча тези http://www.palmers.bg/za-bremenni-9.htm
Мисля сега от тях да пробвам, че не обичам все с едно и също.Омръзват ми Blush

# 641
момичета нашия тати се разболя и се чудя как да се предпазя от него че да не ме зарази.снощи го пратих да спи в хола smile3513 и му дадох да изпие 2 парацетамола,за да може презноща да е изпоти и да изхварли настинката.гледам го преобличал се е 2 пъти,но казва че ощше се чуства зле.незнам какво да правя,като сега покраи свадбата трябва да сме заедно,а пък аз съм много лабилна на тема настинки и направооо незнам Confused

гледам че сте писали за мазането,аз на гърдите маи се изпуснах,немога да пореценя дали съм се нацепила или някакви венички ми се показват,а уж се мажа пък знам ли

а пък от снощи има някаква авария и вчера и днес нямаме вода,аз как ще си изчистя за свадбата незнам,направо съм пълен карък smile3518,вчера маика доиде да ми помогне и започна да чисти банята и като спря водата сега вътре е някакъв ужас и едно душче немога да си пусна,не е честно

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 12:38 от eniq

# 642
Здравейте и от мен мартенски маминки  Hug
Аз днес съм в чудесно настъроение, предавам си работата и от утре вече ще съм в болничен  newsm68 newsm44
Ще си почивам и ще мързелувам , от работата ще си почивам де, иначе ме чака цял апартамент за чистене и подреждане и нанасяне, но това да ми е проблема  newsm68

Говорили сме си за кремовете - аз съм страшно доволна от Елансил на Галеник, много нежен крем, със страхотен аромат и много бързо попиващ. Предназначен е специално за бременни и вече месец карам с една опаковка, а се мажа всеки ден   Simple Smile

Някой беше споменал емоциите, станала съм такава ревла..., не знам до кога ще ме търпи така мъжът ми, пръст да ми покаже и аз реввам и лошото е че не просто ми се насълзяват очите, ами си поплаквам и аз не знам за какво. Никога не съм била така. Дано не ми е много ревливо бебето... че нали така казват.

# 643
sisi2000  толкова мило ми стана от това, което си написала, че и аз за малко да се разрева. И аз съм същата ревла в последно време, но се опитвам да се държа и да не показвам твърде много емоции за глупости... Обаче като ми застане една буца на гърлото... но права си изобщо няма да ме видите следобед тука... може само от време на време... ама рядко... Любимия ми каза какво готви и направо не мога да чакам да си тръгна, ама няма да ви кажа щото ще ме нахокате  smile3512...  hahaha

Ения просто гледай да не му се мушиш и гушиш много на мъжлето и да не ти киха в носа...

Моето кръвно принципно беше около 110/70, но сега в началото на бременността беше паднало на 90/60... Мама ми каза да си купя апартче и да го следя всеки ден, така и направих и сега го забелязвам, че много варира. Ония ден като ме боля главата беше 126/60. И мисля, че от това ме е боляло. Но кръвно под 140 не се смята за прекалено високо доколкото знам.

Аз все още се мажа с олиото на Валеда. Много е мазно и го плозвам само след къпане на мокро. За насухо си купих някакво масло на Бубхен, много е приятно и хубаво мирише. След две седмици като ида в Англия от там ще си купя някакво ново да пробвам, че не искам и тия работи да мъкна с мене.

Стискам палци на Ahoney и Tincheto да мине всичко добре при лекарите!

# 644
тинк,мисля така да направя и дано да помогне,а на теб ти пожелавам една страхоооотна вечер с лиубимия и без много сълзи нали знаеш че ние сме с теб и няма да си самичка.

и да се напапкаш от вкусната гозбичка и за нас Hug

Общи условия

Активация на акаунт