Момиченце или момче на мама МАРТенка в коремчето расте? (17)

• 19 206
  • 747
  •   1
Отговори
# 660
Относно мъжете.
Моя когато може идва с мен до доктора но на преглед не иска да влиза. Той горкия по принцип е доста страхлив от доктори и зъболекари и не знам какво си мисли че ми правят ама какво да го направя.
Относно помагането в къщи, аз съм на мнение че ние жените трябва да сме настоятелни и колкото и лошо да вършат нещо мъжете от домакинската работа да си ги караме , че иначе решават че това домакинската работа не е за тях. Според мен не е така всички живеем в една къща значи всеки трябва да има принос в поддържането на чистотата, независимо от това кой какви пари носи в къщи, защото някои мъжа лежат и на този принцип " АЗ нося пачката та каче домакинстването не е моя работа"
Особено в нашето положение сега има НЕЩА които не трябва да се насилваме да вършим.
Аз с 15 годишен опит мога да споделя че единственото нещо което моя мъж не се захваща и не иска е гладенето, общо взето не му се отдава. На сега откакто съм бременна даже има случаи в които и това прави като види че се чувствам уморена, а и май да не ме дразни излишно, защото знае че аз по принцип гладя в неделя за седмицата.

Така че скъпи мамчета с помалък опит съветвам ви давайте им домакинска работа на МЪЖЕТЕ колкото и нескопосано да я свършат, така се научават.
Абе общо взета като едно време на младите моми все са им давали работа newsm75 newsm79 1ironing wash hang 1dishes  food002 че да не станат МЪРЗЕЛИВИ Joy Joy Joy

# 661
A! И нещо много важно забравих ...ама че съм значи..Simple Smile)
Ние ще сме в розовия отбор! Май?!
Сега ще трябва да умуваме над женско има,а мъжко си имаме готово  Joy

# 662
  • София
A! И нещо много важно забравих ...ама че съм значи..Simple Smile)
Ние ще сме в розовия отбор! Май?!
Сега ще трябва да умуваме над женско има,а мъжко си имаме готово  Joy
А ние сме точно отбратното. Имахме си готово женско име, но като ни казаха, че ще е момче и шах с пешката. Още го умуваме.
STELLEE съгласна съм с теб, за това да се разпределят задълженията в къщи. Аз поне съм късметлийка, че моят мъж всичко си може. Браво на майка му, че го е научила на всичко, а не чака на готово. Само той пуска пералнята (аз не знам от къде  hahaha ), глади, мие чинии, готви понякога, пазарува, отдават му се ремонтните работи по дома. Вярно е, че някой неща стават с голямо убеждаване, като в един момент ми писва и си ги върша сама, но оценявам и другото което той прави.

# 663
Минавам само на бързо да ви кажа , че съм малко по-добре .Контракцийките намаляха , но още много се пазя и лежа , а пия и лекове за тях.Гушкам всички сладки мами и се надявам след преместването другата седмица да имам нет и да ви чета и пиша по-редовно  Hug

# 664
  • София
Може би аз съм пропуснала нещо, но от какво са предизвикани контракциите ти?

# 665
  • Сред обкръжението
Минавам само на бързо да ви кажа , че съм малко по-добре .Контракцийките намаляха , но още много се пазя и лежа , а пия и лекове за тях.Гушкам всички сладки мами и се надявам след преместването другата седмица да имам нет и да ви чета и пиша по-редовно  Hug

Радвам се, че си по-добре!  Hug Hug Hug Hug Гушкаме те всички и те очакваме с още по-добри новини

# 666
  • София
Здравейте момичета, много се радвам за хубавите новини от marinex. Искам да ви попитам, вече сигурно всички сте си направили задължителните изследвания. И на мен ми назначиха изследвания от ЖК на кръв и урина и ходих вчера да си получа резултатите- всичко е наред. Но ме притеснява , че не са ми пуснали изследвание за Хив, Васерман и Хепатит. Само стандартна кръвна картина  и урина. На преглед съм чак на 02. 10.,  и тогава ще попитам за това. Та  се чудех има ли някоя от вас , която  също като мен не са й направили още тези изследвания. Оф стана много дълго , извинявам се за което. Прегръдки и много прияти почивни дни Hug

# 667
ех още малко и край на тази седмица..нямам търпение вече  newsm68

Относно раждането....в никакъв случай не бих се съгласила мъжа ми да присъства...айде няма нужда да ме вижда точно в такова състояние  Joy

Steli-Debeli
  честито за госпожичката  Hug

# 668
  • София
Здравейте момичета, много се радвам за хубавите новини от marinex. Искам да ви попитам, вече сигурно всички сте си направили задължителните изследвания. И на мен ми назначиха изследвания от ЖК на кръв и урина и ходих вчера да си получа резултатите- всичко е наред. Но ме притеснява , че не са ми пуснали изследвание за Хив, Васерман и Хепатит. Само стандартна кръвна картина  и урина. На преглед съм чак на 02. 10.,  и тогава ще попитам за това. Та  се чудех има ли някоя от вас , която  също като мен не са й направили още тези изследвания. Оф стана много дълго , извинявам се за което. Прегръдки и много прияти почивни дни Hug
До колкото си спомням ХИВ и  Васерман не се поемат от Здравната каса. Аз тях си направих отделно в Александровска болница.

# 669
  • София
Здравейте и от мен!
Отностно изследванията за HIV и Васерман,на мен ми ги назначиха заедно с кръвта и урината и се поемаха от здравната каса.Единственото нещо,което се наложи да си платя беше определянето от коя кръвна група съм.   bouquet

# 670
Здравейте и от мен!
Отностно изследванията за HIV и Васерман,на мен ми ги назначиха заедно с кръвта и урината и се поемаха от здравната каса.Единственото нещо,което се наложи да си платя беше определянето от коя кръвна група съм.   bouquet

И при мен беше така!

# 671
  • София
Това за групата ми беше включено в тези изследвания и не съм плащала нищо.  Не говори много добре май за моята докторка ако е забравила да ги назначи. Е няма начин ще чакам до 02.10 и тогава ще си ги поискам. Аз мисля че ми се полагат по ЗК, за какво тогава плащаме тези осигуровки. А токсоплазмоза и цитономаска/ незнам дали така се пишат/ правиха ли ви? newsm78 Абе немога да разбера какви са тези лекари, всеки различно процедира.

# 672
Това за групата ми беше включено в тези изследвания и не съм плащала нищо.  Не говори много добре май за моята докторка ако е забравила да ги назначи. Е няма начин ще чакам до 02.10 и тогава ще си ги поискам. Аз мисля че ми се полагат по ЗК, за какво тогава плащаме тези осигуровки. А токсоплазмоза и цитономаска/ незнам дали така се пишат/ правиха ли ви? newsm78 Абе немога да разбера какви са тези лекари, всеки различно процедира.

Цотонамазка и микробиология също са ти безплатни, за токсопламозата вече незнам, но мисля че не е!

# 673
  • София
И на мен ми правиха само цитонамазката и микробиология за другото незнам.

# 674
  • София
Още с първото посещения на лекарят по ЗК ми направи цитонамазка и микробиология, също ми назначи изследвания на кръвта, определяне на кр. група и урина. За тях не съм плащала. ХИВ и Васерман, обаче ми казаха , че не правят и си ги направих на др. място платено.

Общи условия

Активация на акаунт