Има ли мами раждали в гр. Дупница при д-р Динов

• 31 478
  • 71
  •   1
Отговори
# 30
Честито бебче на Svetla 81. Да е жив и здрав и от късмет да не се отърве. Много да ви радва и да слуша baby_neutral

# 31
Ей най-после се добрах до тук! Благодаря ви за пожеланията, въпреки че се включвам доста късничко. Много съм доволна от всички в родилното отделение на тази болница. Просто мисля, че няма да съжалявате ако отидете там.

# 32
Браво, много се радвам, че си доволна. При кой доктор ражда?

# 33
Аз родих в Дупница в началото на декември. Пое ме д-р Динов след предварителна уговорка между нас. Мога да кажа, че като цяло съм доволна от отношението на персонала ( с малки изключения). Условията също ми допаднаха, но най-важното беше, че ми дадоха бебчо още същия ден и до края си бяхме заедно в стаята. Въпреки, че не съм съвсем наясно с условията в родилното в Благоевград, няма да се поколебая да посъветвам момичетата на които им предстои раждане да се ориентират към Дупница“ Успех на всички бъдещи мами! Simple Smile

# 34
Привет на всички мами! И на мен ми предстои раждане в тази клиника.Притеснена съм от неизвестното.Не познавам никой съвсем случайно попаднах там.

# 35
Не се притеснявай, всичко ще бъде наред! baby_neutral

# 36
Аз лично раждах при д-р Динов, след уговорка. Първото дете също раждах при него /в отделението в Благоевград/ и съм изключително доволна от този лекар.

# 37
gotina.bg от къде си?

# 38
Аз също питах дали има възможност да ми сложат такава упойка, но не прилагали този метод, както доктор Няголова се изрази "Епидурална анамнеза" . Когато отидох да раждам ми сложиха система за ускоряване на разкритието. След 2 часа бях родила.

Ако така се е изразила докторката.....много зле говори това за нея. Такъв термин не съществува принципно, а и не мога за повярвам, че в частна клиника е възможно да нямат специалист, който поставя  епидурална анестезия.
Иначе преди години и аз съм имала срещи с доктор Динов по не много щастлив повод и мога да кажа, че останах доволна от този лекар.

# 39
"Анамнеза", "анестезия"... аз съм прост химик и не знам коя точно дума е употребила... въпроса беше друг, но както и да е... както съм я разбрала, така съм го написала....

# 40
с голямо закъснение отговарям-аз съм от Дупница

# 41
Темата е от 2009,  през 2013 , обаче нещата съвсем не са толкова розови Sad  Раждането при д-р Динов вече е по график.  Най-често в сряда /приемния ден на д-р Динов в клиниката Simple Smile/ , доктора си праща по 1-2 родилки в 7-8 сутринта да го чакат да родят. Понятия като термин, изтекли води, седалищно положение не го интересуват. Той вече предизвиква естествено раждане със система. Няма да ви обяснявам за каква мъка става въпрос  след това , часове наред болки  и накрая преди родилката да припадне се преминава към цезарово сечение. 

# 42
Здравейте!!! Предстоѝ ми раждане края на месец юни и съм се  насочила към болницата в град Дупница. Искам да посъбера малко мнения от жените, които са раждали там. Моите познати, с които съм разговаряла са доволни оттам. Никой досега не се е оплакал, само че вече доктор Димов не е най- търсения там, мисля че ми казаха за един друг лекар на който, обаче, не си спомням името Simple Smile
Както и да е. То е ясно, че ще бъде с избор на екип, но въпроса ми е дали си струва да си дам парите  или някъде другаде?!?! Първо раждане ми е и умирам от страх от неизвестното и затова искам да заложа на  " най- доброто " както има  една дума Simple Smile !!!
Ще ви бъда благодарна ако изразите своите мнения и впечатления, отнонсо тази болница и лекарите там!
А, сетих се и за още нещо Simple Smile Simple Smile Simple Smile
За епидуралната упойка- ЗА или ПРОТИВ Simple Smile)

# 43
Правилно са те насочили към друг доктор. Може би към д-р Ангелов, много е внимателен. Ако искаш да родиш в Дупница , обаче забрави за епидурална упойка, там няма практика да се използва.  Иначе относно отношението всяка дама си има своите критерии - аз бих дала оценка задоволително, че даже и по-ниска, но за съжаление в България нямаме избор Sad.
Всъщност в отделението има и добронамерени сестри , но са единици.  Като цяло персонала гледа само работното си време. Иначе в отделението  е топло и приветливо. Бебето е до мама от 6 сутринта до 12 вечерта.   

# 44
А може би става дума за д-р  Паликов. Много внимателен и много загрижен за състоянието на майката след раждането. Моите и двете раждания бяха при него и мога да го препоръчам, без да се замисля. Условията са добри. Чистичко, наистина има някои сестри, които са не много усмихнати, но когато ти си приветлив и те са приветливи. Имаше една родилка в моята стая, която постоянно имаше някакви претенции. Към нея не се отнасяха добре, но към мен не мога да кажа, че някой се е отнесъл зле. Ако се държиш възпитано и те ти отговарят със същото!

Общи условия

Активация на акаунт