Има ли мами раждали в гр. Дупница при д-р Динов

• 31 468
  • 71
  •   1
Отговори
# 15
Дано да съм била полезна, пожелавам Ви здрави бебчета и лесно раждане

# 16
Благодаря ametist, това е все полезна информация за нас, на които ни предстои раждане, въпреки, че съм сигиурна, че все ще съм забравила нещо като тръгна за родилното.... ама както и преди съм казвала има много време до тогава, така, че ще се постарая да се подготвя.
Svetla 81 ти вече ориентира ли се околнчателно за това дали ще раждаш в Дупница?

Утре имам час при д-р Динов и ще говоря с него, но мисля че решението ми вече е окончателно, дано няма някакви други причини, за да го променя.

Аметист благодаря ти за информацията много е полезна. Ако се сетиш за още подробности пиши!!! И за пожеланията  Hug

# 17
svetla 81, теб по принцип кой те наблюдава?

# 18
 dobi-m отговорих ти на лични.

Аметист можеш ли да ми опишеш горе долу къде се намира болницата, имайки предвид, че в Дупница никога не съм ходила , само минаваме оттам за София.  Blush

# 19
Ако идвате от Благоевград, има една детелина, която влиза в града, при старата автогара. Това се намира горе долу, където обикновено седят полицаите под моста. Трябва да влезете в града, преди да видите полицаите...дано да ме разбирате. След като излезете от детелината, направо ще видите старата автогара. Там ще сте  на светофар, на които трябва да завиете наляво. След не повече от 200 метра има една малка бензиностанция. Веднада след нея има мост, и след моста в дясно има улица, по-която трябва да завиете. И след това след около 100 метра в ляво ще влезете в двора на болницата. Сградата която ще видите е розова, там като влезете през главния вход има едни сълби. Като ги качите, има коридор в ляво. В дъното на коридора има ...как да го кажа... вместо стълби, има върло ли как да го кажа. Няма стълби, но трябва да се изкачите по отвесно. Там се намира АГ кабинета. Доктор Динов обикновено е там в сряда. Ако не е там, в другите дни тои е в отделението, което се намира в задната сграда. Ако отдете в кабинета, там има една много симпатична руса акушерка, Боби се казва, тя ще ви опъти много вежливо....Дано да ме разбрахте за пътя до болницата. Ако нещо не съм написала разбрано, кажете......

# 20
Благодаря за упътването ametist bowuu, аз също не познавам Дупница, но смятам да отида предварително до клиниката, за да разбера точно къде е ситуирана. Страхувам се, че ако го оставя за последния момент (да тръгна непосредстваеноп преди раждането) ще се ориентираме по-трудно, пък и ако е в малките часове на денонощието нещата ще се усложнят.

svetla 81, намерих те в скайп и ти потърсих оторизация Simple Smile

# 21
Значи това, което трябва да знаете е че ако отидете в болницата от понеделник до петък, от 8.00 до 17.00 часа, трябва да отидете на кабинета в първата сграда, който описах преди къде се намира. Ако ви се случи по спешност, през седмицата след 17.00 часа или събота или неделя, трябва да отидете направо в отделението, което се намира в задната сграда, на третия етаж. За това ви съветвам наистина да отидете, за да видите как се стига, за да не се получи наистина да не знаете къде да отидете. Забравих да напиша, че ще ви е нужно да си носите личните карти на двамата родители, а по-късно и Здравна карта за дете. За тази здравна карта аз не знаех, та в събота следобяд, мъжа ми доста се беше узорил докато намери. baby_neutralПоздраи и успех!

# 22
Аметист наистина много добре си обяснила. Снощи със съпруга ми бяхме да видим къде се намира. Само дето беше по-късно и неможах да видя точно къде е родилно, но важното е че разбрахме къде е самата болница.

Здравната карта е здравния картон ли или ....е нещо друго. newsm78

# 23
Така се казва "Здаравна карта за дете". В кижарницата би трябвало да знаят.

# 24
Момичета, какво ства с вас, има ли вече бебоци?

# 25
Ами чакаме svetla 81 скоро да се похвали с едно здраво и прекрасно бебче. Надявам се, че ще пише при първа възможност, за да разкаже как е минало равдането. Аз  вече започнах да си давам сметка, че не ми остава кой зане колко много, впредвид това, че съвсем доскоро декември ми се струваше ужасно далече. Как е твоето бебче? Плаче ли много или е по-кротка Simple Smile

# 26
/Моето бебче е добре. Много слушка, кротичка е, имаме леки колики, но се понася. Вече пропуска яденето в 12 през нощта, та вече се наспивам повече. И така.....гледаме се Grinning

# 27
Много се радвам. Не й ли даваш нещо за колики? Чувала съм, че Инфакол върши добра работа. Иначе пък не може и без колики де, дано да са по-леки.  Wink

# 28

Даваме инфакол и и помага, даже вече отминават като че ли.

# 29
Хей svetla81, от линийката разбирам хубавата новина. Да е жив, здрав и много щастлив, а вие много горди родители с успехите му! Разкажи как мина раждането, доволна ли си от клиниката в Дупница. Хайде помагай с информация, защото на някои тепърва ни предстои... Laughing. Мерси предварително.

Общи условия

Активация на акаунт