Не пиша напоследък, но ще бъда банална, ако кажа, че нямам НИКАКВО свободно време
Болезнено привързана е към мен, не съм вярвяла, че и аз някога ще се оплача, че не мога да отида до кенефа от нея, но е факт.....Майка ми днес ме изненада и дойде, и слава Богу, защото имам две сватби тая седмица и изискват голяма подготовка. Утре съм на ортопед, защото много ме боли петата на единия крак, май съм разтегнала връзки, дано да не се окаже нещо по-сериозно и да се наложи обездвижване
Само да изкарам събота и неделя, пък ще му мисля после. Да ви пусна последната декорация от неделя, да видите какъв страшен таван сме направили
- http://www.svatbarite.com/gallery/?section_id=196Пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица. Май наближава да купуваме Превенар-а, аз твърдо съм решила да го поставим, че като ви слушам и се изприщвам направо с тия ясли и градини.
Спокойна нощ!
Като ми изчистиха зъбния камък и истината лъсна
, края му не се види. Че и с една временна корона ходех две години
Всеки път, когато пуснеш линк го мисля, но не винаги го пиша. Да си знаеш, че досега всичко ме е пленявало. Много си добра 
Ама ей така цялото просто и го пое в ръка да го огледа (пак крачейки бързо). Вярвайте ми, че аз направо щях да падна, а пък Любака беше ееей с такива очи 
Да оздравяват бързо!
впечатлена съм отново (от теб)
Материята е бял воал, ползвахме топъл силикон, но по-скоро по изключение, защото обикновено не ни позволяват да го ползваме, за да не повредим нещо по инвентара 
Прецених, че така е правилно, че така ще разбере истински къде се намира и какво се очаква от него
На първо четене се сещам за