"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 947
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Един среднощен привет и от мен  Hug Не пиша напоследък, но ще бъда банална, ако кажа, че нямам НИКАКВО свободно време  Mr. Green Търча по работа и задачи, Василия се е лепнала за мен като гербова марка и не ми дава и глътка въздух да взема, докато не заспи по късна доба  Tired  Болезнено привързана е към мен, не съм вярвяла, че и аз някога ще се оплача, че не мога да отида до кенефа от нея, но е факт.....

Майка ми днес ме изненада и дойде, и слава Богу, защото имам две сватби тая седмица и изискват голяма подготовка. Утре съм на ортопед, защото много ме боли петата на единия крак, май съм разтегнала връзки, дано да не се окаже нещо по-сериозно и да се наложи обездвижване  Praynig Само да изкарам събота и неделя, пък ще му мисля после. Да ви пусна последната декорация от неделя, да видите какъв страшен таван сме направили  Flutter - http://www.svatbarite.com/gallery/?section_id=196

Пожелавам бързо оздравяване на всички болни дечица. Май наближава да купуваме Превенар-а, аз твърдо съм решила да го поставим, че като ви слушам и се изприщвам направо с тия ясли и градини.

Спокойна нощ!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 00:29 от Цецето

# 61
И от мен среднощни поздрави  Laughing
Честито начало на новата учебна година за всички, които имат ученици и за учителките ни в дружинката! Да е успешна и да сме здрави!
Бакши, от теб очаквам специални впечатления. Сигурно е голямо вълнение да се занимаваш с първолачета.
Роси, специални поздравления за теб и Ицко! Да е здрав, да му е лесно в училище, да обикне първата си учителка и да открие много нови приятелства! На добър час!
И чакаме снимки  Laughing
И Елица е навлязла в периода на болезнената привързаност към мама.  А пък ако види някоя от бабите си, още от вратата ги посреща с "чао, чао", демек да си ходят, че да не може мама да излезе  Mr. Green
То да не си помислите, че кой знае къде ходя  Mr. Green. Захванала съм се със зъболечение. Тъкмо се бях зарадвала, че нямам много поражения от бременност, кърмене и безмлечна диета. Да, ама не, както казваше Петко Бочаров  Crazy  Като ми изчистиха зъбния камък и истината лъсна  ooooh!, края му не се види. Че и с една временна корона ходех две години  Embarassed, сега и това трябва да оправям - ей, такива неволи.
Бързо оздравяване на всички болни дечица!  Hug
Лека нощ!

Последна редакция: ср, 16 сеп 2009, 01:20 от арабела

# 62
  • София
Цеце, страхотно е! И аз искам да направя нещо подобно, но още се чуда с какви материали. Този плат какъв е? С какво го залепихте? С двойнолепящо тиксо или с течен силикон ?
Голями красоти правиш, много идейни... Simple Smile Всеки път, когато пуснеш линк го мисля, но не винаги го пиша. Да си знаеш, че досега всичко ме е пленявало. Много си добра  Peace

И аз пак трябва да ходя на зъболекар...ужас...само профилактика, но това хич не ме успокоява. Не знам, дали съм ви споменавала, но имам голям проблем с венците и по-точно костта, която се топи и е като на 60 годишен човек. Голям проблем, трудно и скъпо лечение, няма специалисти...абеее...някой скорошен ден, ако не взема мерки, като се спъна и ще ми пада ченето.  Crazy

Хаха, сега се сетих онзи ден...пътуваме в колата с децата и спираме на светофар. И един човек, не дядо, пресича и както стъпва на тротоара, без да забавя крачка, до нас е,  без никакви признаци просто каза "пу" и изважда ченето си.  Joy Ама ей така цялото просто и го пое в ръка да го огледа (пак крачейки бързо). Вярвайте ми, че аз направо щях да падна, а пък Любака беше ееей с такива очи  Shocked  и безмълвен....обърна само главата към мен, но очите му не можеха да се откъснат от човека , безмълвен хахаха  Joy Охх...сега се заливам от смях, като се сетя  Joy Детето ми просто ... хаха...житейски урокJoy

# 63
Здравейте!

Да драсна 2 реда. Времето е прекрасно.  Simple Smile Дано се задържи така. Следобед ще ходим с една приятелка за дъждобрани за децата до Хиполенд. По 6.70 парчето. А вчера бяха изумена и втрещена от скъпите детски дрехи в Търново! Shocked Най ама най-простите блузки са по 10 кинта. По-засуканите тръгват от 15 нагоре. Да не говорим за анцузи, дънки, рокли...Тия търговци тотално са изперкали. Twisted Evil

арабелка, Дианче, уф че кофти - зъбар. Успешно лечение.

Бояна, разсмяхте ме. Laughing А в какви коли сядате - от тия детските или истински? Симона точно обратното - иска само да трамбоваме улиците, не спира и обикаляме като гламави по цял ден. Grinning

Болничките дечица - бързо оздравявне! Hug

Отивам да ударя една контра на крачетата, че мисля да заголя баджак като за последно. Flutter Mr. Green Laughing

# 64
митко докато спи да драсна някои ред.
привет.на вън е чудно време днес.ние една дълга разходка му дръпнахме.но си личи че есента е дошла.като излязох от входа и видях че вече листата са покрили улицата.това е положението,лятото си отиде.догодина пак.
и митко е с болезнена привързаност към мен.аз също ходя с него в тоалетната цеце и то от много време.малко ми е некомфортно ама не може да се стискаме нали?
гале и аз като тебе си пия кафето цял ден.дано приемат ники на градина.стискам палци.
бързо оздравяване на всички деца.
аз ще ходя да се къдря че сме на рожден ден дове4ера.

# 65
hahaha hahaha hahaha hahaha Ей лиглииии,
ко стааа?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еми аз ходя с Ники в тоалетната, откакто лази, т.е. беше на 7-8 месеца ли? Не помня вече, неотлъчно. Сега вече обслужването му е на ниво, поава ми хартия докато ме чака да стана, пуска ми водата и ми захлюпва капака да съм сатвала, е да де, ама не винаги може да стана бързо  hahaha, често ми пуска водата в най-неподходящия момент, ама......, ко да го прайш.
Времето наистина е много готино и топло, ние сутринта бяхме в Борисовата, ходих да си свърша някоя работа, днес запазих час и дата за Кръщене на Ники, 27 Септ., в един малък девически м-р до Ст.З/Казанлък. Чудесно местенце. Радвам се че си отметнах и това от главата.
Иначе това от мен,
нещо съм изморена, снощи до късно гости, вдигане, слагане, и т.н.
Ай...

# 66
Ами бях се подготвила да пиша много неща, ама Дани иска Мамма да дава вечерята, та ще отложа за утре. Само да вметна, Цеце, че аз съм мн доволна от Превенара и Синфлорикса (щото педи това препоръча за Дани). Дани ходи вече втора седмица на ясла и досега само се е разсополивил (ама му минава). О, и от яслата съм мн доволна. Данката вече не плаче през деня и го взимаме в 4 часа. Пишка, яде, спи, всичко е наред.

# 67
Добър вечер  Hug

Андреа вече е християнче, много благодаря за пожеланията ви! Порева си малко душичката, ама много страшен тоя дядо поп  Laughing на няколко пъти мислех че е свършило кръщенето и викам да излизам от църквата, а той пак ни вика  Laughing

Много болнички дечица пак  Sad Да оздравяват бързо!

Цеци, много хубав таван  Heart Eyes впечатлена съм отново (от теб)

Галее, ох това ОДЗ, нали и ние там чакаме... ако ни приемат и Ники и Андреа са заедно колко ще е хубаво, еееееехххххххх

Снимки не видях от срещичката, аз от кръщенето ще пусна после или утре.

Роси, и за теб си мисля, незнам след толкова неволи, какво ли щастие те чака  Hug Надявам се да си добре! Пиши.

Жу, честити тризнаци на кумицата ти, да са живи и здрави и зло да ги забрави!

Катюшче, като се пооправи Нинката, намери малко време за нас, да пием по едно кафенеце  Embarassed Еличке, и ти си ми обещала отдавна, ей, не съм забравила  Laughing  Hug

Гале, теб ще те преслушам тия дни, че липсваш от хоризонта ми  Sunglasses
Баййй, засега

# 68
  • София
Аз само да пожелая лека нощ, че кой знае кога ще се разпиша пак. Зита, честито ви християче и Бог да я закриля! Hug

Дианче, благодаря за комплиментите  Blush Материята е бял воал, ползвахме топъл силикон, но по-скоро по изключение, защото обикновено не ни позволяват да го ползваме, за да не повредим нещо по инвентара Whistling

Аз съм в паника, доникъде не съм с подготовката за събота и неделя  ooooh! Заради крака не мога да обикалям много, утре с Оги ще правим последен тур, за да си набявя материалите. Ох, да минава, че то като за последно ще ни излезе през носа накрая.

Друго си е като си имам майчица у нас. Тя не е много добре жената, закъсала го е с краката нещо, но се занимават с Васето и имам време да посвърша нещо.

Спокойна нощ!

# 69
Добро утро, мами  Hug

Май не само аз се губя из темичката  Rolling Eyes

Не мога да не споделя впечатленията си от първия учебен ден на Христо  Flutter Очарована съм от госпожата ни  Heart Eyes Беше се подготвила изключително - страхотно изготвена покана, страхотно изготвена поздравителна картичка, завързан с панделка и здравец комплект учебници, адекватно подредена стая, съобразена с необходимостта от приемственост между ДГ и НУ, точни списъци с изискванията си, по които нямаш никакви въпроси...абсолютно всичко по мой вкус  Mr. Green Имаме си дори букварче за родителя с 30 съвета как да организираме деня на малките първолачета . Отделно, че е невероятно разбран човек  Heart Eyes Заради пътуването ни до София, не успях да присъствам на родителската среща в късния следобед - обясни ми всичко лично, даде ми анкетна карта, списъците и ми пожела успех с думите, че здравето е на първо място  Crazy - знае всичко за всеки, което на мен определено ми допада. За мен това означава, че истински се интересува от дечицата, които поема  Peace
Христо се вълнува много от предстоящото, леко е объркан, а за момент дори се стресира  Confused Имаха лисчета, на които трябваше да нарисуват нещо за спомен от първия учебен ден за госпожата. Той написа буквичката си (не обича да рисува). Аз стоях като желязната лейди, без да отроня нито дума. Майките около мен гракнаха на децата си :" Напиши си името! Ама хубаво го напиши!" . Някои дечица с треперещи ръчички изписаха имената си на белите листи, Христо ме потърси с молещ поглед за помощ, но аз не отвърнах на молбата му - в този ден бях до него в класната стая, но през следващите 12 години няма да бъда  Naughty Прецених, че така е правилно, че така ще разбере истински къде се намира и какво се очаква от него  Peace Отвори отново флумастера и написа с големи букви А Б - за мен това е достатъчно доказателство, че осъзнава позицията си на ученик . В резултат обаче бях обвинена от него, че не го уча на нищо, за разлика от другите майки  Sad Отне ми 1 час да му обяснявам, че аз ще го подкрепям в това ново за него начинание, но няма да се налагам с изисквания . Поуспокои се, аз също и така спокойно заминах за София.

Моите резултати - нямам хламидия и никога не съм имала, въпреки че преди години ме лекуваха от нея  Crazy За щитовидната жлеза ТАТ-а ми е добре, но МАТ-а е леко завишен. Може и да няма проблем, но за свое успокоение , ще потърся мнението на ендокринолог. Мантуто ще ми се отчита днес. За артрозата - имам си я. Оказа се, че рентгеновата диагностика не дава надеждни резултати, ако няма нарушения на костите. Слава Богу , при мен е така. Доказателство за заболяването ми е стеснената ставна междина, която се вижда с просто око. Това означава, че има нарушение на хрущяла и се налага, по желание разбира се, хиалуронова киселина - тя ще забави процеса на триене и ще поработи за изграждане на нов хрущял. Докторът се учуди на постигнатите добри резултати. Учуди се дори, че ми е изписал такива ударни дози медикаменти  Crazy След като му припомних в какво състояние съм била, когато съм потърсила помощта му, с усмивка потвърди, че имам реалните шансове до няколко години да се излекувам. Е, разбира се, че болестта ще се проявява отново и отново, заради шиповете, от които ншма спасение, но все пак...до инвалидизация може би никога няам да се стигне  Flutter Сега съм благодарна, че бърках няколко часа в калта под дъжда след онази градушка - това е отключило възпалението , за да разбера за заболяването. Иначе си направих самоинициативно снимка и на тазобедрените стави - имам щип на дясната - затова ме боли отпред, както и Спина Бифида на два прешлена, което обяснява честите болки в кръста и болезнените ми раждания  Confused
След обстоен преглед, докторът установи, че имам засегнат седалищен нерв, заради който ме боли целия крак. Проблемът с очите - възпалени нервчета  Crazy И така, вече съм почти спокойна, защото знам кое защо ме боли  Crazy Боцнаха ме и си ме пратиха по живо по здраво!

Сега отивам да оправям първокласника и хуквам отново по задачки.

Целувки!

# 70
  • София
Много именници днес, много нещо  Laughing Честито на всички малки и големи, които празнуват, да им е живо и здраво името!   bouquet  На първо четене се сещам за Софчето и кака Вяра на Дес, много здраве им желая! Hug

Роси, дано Ицко да свикне бързо с училището и пребиваването му там да бъде истинско преживяване, да бъде ученолюбив и отговорен! Желая му успех! Hug

Толкоз от мен, че ме чака една камара работа. Приятен ден!

# 71
  • София

И от мен честит имен ден на всички празнуващи днес- малки и големи. Много здраве, много любов и името им винаги да ги дарява с още повече късмет!  Hug  bouquet

# 72
Честито на всички малки и големи именници! Да са живи и здрави!

# 73

Честит Празник на всички празнуващи днес!
Да са живи, здрави, с гордост да носят имената си и да се стремят към добри дела!
Бог да Ви закриля!

Днес е студено и мрачно, аз набързо стегнах къщата и сега с голям зор приспах малкия. Нещо кисел ми се стори и голямо въртене се въртя.
Роси - Зарадвах се, че си с еразписала, завръща се старата подробна Роси Simple Smile  Hug

# 74
4етит празник на вси4ки празнуващи!

роси честит ти първокласник!
ние успяхме да се разходим преди дъжда.сега ще хапваме.митко заспива и аз подхващам да готвя и да правя баница.лек ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт