Много хубаво си постъпила с Ицко като не си му дала наставления какво да пише. А той е написал просто най-смисленото и истинско нещо - А Б-то! Браво. Болестите, които си открила ме оставиха ей така -
Звучат ми много. Лекувай се и се пази, момиче!!!!! 

. Не се учудвам, че Роси така ни завладя с разказа си
. Роси , бързо оправяне от всички болежки. Лили кога тръгва на детска?
Браво на теб.
Може би заради това ми се видя, че плака много. Малко се замотах у нас и той идва при мен "мамоо....айдеее...мими, тита (дечица)"
Има там една Мими...с едни лъскави обички, една хубава усмивка, с бели зъбчета, чаровна и нежна....Павката яко е лапнал по нея, защото по цял ден, а и вечер на баща си говори за нея
За късмет днес Мими беше болна, може би затова така си поплака повече, когато влезна. 
.За жалост пак стигаме до ония въпрос в едно училище ли са учили тия доктори
.Целувки на Ангелчо, а на теб успешно завръщане октомври 
.Голям любовчия нашия Павката излезе
.Милият Ицко, много сладко си описала деня, учителката, преживяванията ви-всичко
.Всичко ще се оправи 

.Не съм те забравила с цветята, ще ги снимам тия дни, че все бързам

.И на мен ми бяха много мили дечицата на първия учебен ден, едни спретнати, притеснени, с големите букети 

Да са ни живи и здрави майчиците, че винаги са готови да помогнат като има нужда 

Казаха ни, че ще е геройство ако не се разболее. Ние й сложихме 2 Преванара, един през юли и един сега в началото на септември. Надявам се да й помогне да се бори по-лесно с болестите!
като видя играчките и децата. Баща й сега я взе и пак била супер щастлива 

хахахах, бъзикам се.

Любачето получи много и страхотни подаръци, беше безкрааайно щастлив. Колкото по-голям става, толкова повече си заслужава всичко. Просто си разбира детенцето...и се радва на гостите, и иска да черпи, чака си подаръците, осъзнава ги...Душичка
Павката още не е много в час и тази лудница го изнервя, но пък и той намаза подаръчета покрай бате
Едвам гледаха накрая. Теглихме им по един душ и бързо в леглото. Хубав ден
Изморена съм, но си заслужаваше
Вътрях едни коктейлчета...и сега продължавам с Мохито...мммм...аромат на море, спомени от красивите плажове и прекрасна почивка.

. А за болестите сега вече като се знае какво ти е ще може да се назначи и адекватно лечение
. Сега вече май е късно да я поставям на Мишка
. Аз мисля декември да и сложим Превенар, че тя от 1 ще тръгне на ясла, но тогава нали има и много почивни дни, та се надявам да е здрава за ваксинация 
. На дяволици ша ми са праите а
. И да си изкарате супер, ама умната ей 

. Нощно време се буди с писъци и по половин час няма успокояване до като подейства мазилото. А нощес имаше и голяма щастлива изненада в пампито
и как нямаме топла вода в нашия загубен град беше направо приказка
Разходките са мит, а след като заваля съвсем. не се оплаквам, а напротив, защото след 4 месеца тичане след младежа на огромна територия се чувствам длъжна да си почина малко.
за всички

и песничка се мъчи да пее както "бабите" са я учили
, за миналия месец на два пъти я спирах заради леки сополки, а този за сега всичко е ОК 
имам още мегдан както се казва
дано се оправи скоро и всичко да е ОК Препоръчани теми