,да ни информираш!

Ти като приказката за нероден Петко 

УЖАС!, Хората ме гледаха странно и се възхищаваха, че такива хора се возят в трамвая..., не че съм богата и красива, а натъкмена де...., да не се объркате с възприеманието на думите ми,,, а не! 
Браво на Емка за бързата адаптация. 
Искаме снимки. Лубрикант и ягоди значи, хахахаха...нека, а след девет месеца - вкъщи в 00.00ч. че требе да се кърми.

верно ли звъните на хората да ви пускат в колите...Да го нацелуваш малкия шофьор.

Задължително го качва баща ми или мъжа ми в скута си и кара колата из селото, върти волана и завива на където му кажат.
Откачалки. Той има шансовете да се научи д акара кола, по-добре и по-бързо от мен, а е само на почти 2 г
хахахха 
,пък и бая бира отиде и мартини 
ее,човек имал нужда,днеска съм на работа и главата ми е болница,ама се справям де,мъжо е бесен,ама какво от това 

Според мен спокойно можеш да му се довериш
Радвам се за добрите резултати от прегледа при него
Миналата година за Ицко каза, че има Бейкерови кисти - нищо тревожно според него - с днешна дата те вече липсват
Целувки за любовчията 

Малко съм притеснена, защото от вчера й тече нослето, ту спира, ту почва пак, иначе няма други индикации за разболяване, а и не виждам причина, но знам ли.... Смятам да се самоосвободя от телевизията в понеделник и вторник и да си се гледаме само двечките, че аман вече от тая работа. Сватбеният сезон поприключи вече и мога да си отдъхна, имаме октомври и ноември по една сватба, но то това нищо не е за нашите възможности 

В понеделник ще ти звънна да те чуя или ще ти пиша на ЛС, че имам една идея за теб.
,

Лоша работа, дано попаднат на добри специалисти хората 
Каква туберколоза
Дано нещо са се объркали лекарите, или е 100% сигурно?
Я да ти звънна 
Вчера пекохме чушчици на Рударци и направихме 22 пликчета с по 10 чушки във фризера
Като застудее заповядайте на салатка с ракийка 
Купихме си и "онова" с което да имам интернет на лап-топа, но Алекс още не ми е казал паролата
и сега съм прихванала нечий чужд нет 

Препоръчани теми