"НOЕМВРИЙЧЕ поздрави реди - мама Лилчо с втора рожба се сдоби!"

• 25 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 90
Олеле,Рени! Милото детенце Confused,стискаме и палци Praynig Praynig Praynig Praynig,да ни информираш!

# 91
  • София
Рени, стиснати палци и от мен за детенце!

Приятен петък на всички и хубав дълъг уикенд    bouquet

# 92
  • София
Сърцето ми се свива, като чуя нещо такова за някое детенце...стискам палци и дано всичко се размине бързо и без последствия! Кураж на милата му майчица !

Бояна, има много занимални, но не знам, дали стават за малки дечица. Искаш специално да е педагог или например клубче, което да организира нещо подобно? Може да пробваш да се запишете на английски за бебета и малки деца.  Ако чуя нещо ще кажа Simple Smile

# 93
С малко да закъснение, да са живи и здрави вчерашните именици!
Софче, Дес, Дианче   bouquet
Рени, дано приятелката ти се възстанови бързо и без последствия!  Praynig
Бояна, тук из форума съм срещала мнения на майки, които правят подобни групи за игра. Не че помогнах, защото не си спомням никове, но освен да пуснеш търсачката...
Гале, как мина моминското парти  Laughing
Дитта, направо ме умори от смях  Joy Ти като приказката за нероден Петко  Laughing, но поне от щастие си плакала  hahaha
Роси, още веднъж успехи и приятни емоции в училище на първокласника!
Бакши, не съм разбрала. Останах с впечатление, че почваш от началото на учебната година.
Радвам се за отхвърлената диагноза на Ангелчо! Сигурна съм, че и с другия ви "проблем" ще е същото.

# 94
ОппааааА  Whistling Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ето ме бе, само до 02ч изкарах, е не можах повече, то весело, весело, пиЙнахИ, ама аз съм жена с дете , изморена съм, демеК.
То младото си е младо, аз им казах на момичетата, ще родите, ще видите, ннеееее, аз съм си била винаги такава сънлива, мине ли 0:00 ч и съм вече по-тиха и прозяваща се  Thinking
Но беше страхотно, като изключим 1,45 ч пътуване до мястото, беше адски задръстена таз София бееее.,Заради мачове, заради кво ли не, изнервих се здраво, ама аз с едни токове, панталони с ръб, сако и нафърфорена коса, то не върви да съм в трамвай сЯ, ама се возих в 2 тамЪн Simple Smile  hahaha Joy УЖАС!, Хората ме гледаха странно и се възхищаваха, че такива хора се возят в трамвая..., не че съм богата и красива, а натъкмена де...., да не се объркате с възприеманието на думите ми,,, а не!  Naughty
Бъдещата булка беше изумена от всички мацки, котио събрахме тайно от нея, пътуваха някой заради партито специално, подарихме й куп интересни вещи, в чанта с надпис: "Чанта от първа необходимост на бъдещата булка", а съдържанието: 3 бр свещи/червени и бели/, бутилка скъпо бяло вино/любимто й/,секси черно бельо,стъкленица с ягодки/истински/,сметана /1 флакон/,лубрикант на Durex, hahaha Mr. Green Те това.!
Ох, нямам сега нито 1 снимка. Ще се поразтърся да ви пусна да ни видите каква дяволска напаст бяхме,.

# 95
Куку!

Ренка, дано всичко е наред с малкото детенце! Praynig Браво на Емка за бързата адаптация. Heart Eyes

Гале,дяволице, още вчера ме впечатли с това парти, аууу как ми се ходи на нещо такова - лигавене и купооооон до дупка!! newsm18 smile3535 newsm57 Искаме снимки. Лубрикант и ягоди значи, хахахаха...нека, а след девет месеца - вкъщи в 00.00ч. че требе да се кърми. Naughty Laughing Аз си мечтая за някакво яко парти за 30я ми РД. Искам да събера приятелите ни от цялата страна, ама нищо не ми ражда кухата лейка - къде, как... smile3536

БоянаJoy верно ли звъните на хората да ви пускат в колите...Да го нацелуваш малкия шофьор.
Ташче, ми аз съм си лигла ама мога да бъда и сериозна млада дама. bowuu Laughing Ама пък айде представи си Али с черен панталон и бяла ризка, с раница на гърба, стиска едно такова непохватно 3 карамфила и седнал на чинчето и си строил ръчичките прилежно....пак ще ревна. Heart Eyes Grinning Hug

Тук спря да вали, сутринта се окаляхме хуууубаво с Моната. Тя пък е влюбена в една пижама на овце и я мъкнем навсякъде с нас. Crazy

лек ден!  bouquet

# 96
За малко да попиша: Боянка, четейки те все едно за Ники пишеш, той също търси само ключовете за колите ни, когато сме на вилата, на паркинга има 3 коли и той щателно минава през всички и така деня минава бързо и неусетно, яде там, играе си, чопли всичко!!! За ужас на собсттвениците на колите  hahaha Задължително го качва баща ми или мъжа ми в скута си и кара колата из селото, върти волана и завива на където му кажат. #Crazy Praynig Откачалки. Той има шансовете да се научи д акара кола, по-добре и по-бързо от мен, а е само на почти 2 г Simple Smile хахахха
"Бу-буууууто е най-важното нещо за него"
Партито наистина беше жестоко, в пиано бара ни пееше Мариела, от Стар академи, много сладка и беше бременна, още по-сладка ми се видя//////
Хайде че младежа иска нещо/////

# 97
  • София
Добро утро мили момичета. Нашият отбор вечее добре. Даже пращам Нинка с баба си и дядо си на вилата  и ще си почивам няколко дни  Party.
По една закусчица с кафенце и хубави почивни дни.

# 98
Как сте момичета?
Катюш]  мерси за кафето,много добре ще ми дойдат поне още едно-две Crazy
ааа и аз да с епохваля,че снощи бях ергенка Mr. Green,зарязах детето на леля ми,братовчедка ми си дойде и обикаляхме по ресторанти и на клуб бяхме,леле размазах се да играя Crazy,пък и бая бира отиде и мартини Blush
Галеее  виж аз съм по-дърта,ама до 5 изкарах Party ее,човек имал нужда,днеска съм на работа и главата ми е болница,ама се справям де,мъжо е бесен,ама какво от това Sunglasses
Момичета чета ви,ама напоследък имам доста работа и докато се наканя да пиша все нещо изниква,ето сега пак Whistling
Целувки на всички ви и на дечицата най-вече!
Ивчето засега е добре и повтаря като папагалче каквото чуе Heart Eyes
Рени как е дружката ти?

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 10:30 от sladurka

# 99
Здравейте, мами!

Бакси, Алексиев е невероятно добър доктор  Peace Според мен спокойно можеш да му се довериш  Peace Радвам се за добрите резултати от прегледа при него  Hug Миналата година за Ицко каза, че има Бейкерови кисти - нищо тревожно според него - с днешна дата те вече липсват  Heart Eyes

Дианче, много си свежа  Heart Eyes Целувки за любовчията  Mr. Green

Рени, дано е добре милото детенце  Praynig

Деска, специално за теб ще сложа снимки от първия учебен ден във Фейса  Hug

Мами, мантуто ми е положително  Confused - 17мм при максимална стойност 15мм и леко булозно. Стигнах чак до диспансера по белодробни заболявания  Confused Все още не се наемат да назначат лечение - ща правя някакъв квантово-дъра-бъра тест и тогава вече ще се решава какво ще ме правят  Rolling Eyes Лошото е, че от вчера Сашо е със същото зачервяване като мен на очите, заради което всъщност си направих пробата за туберколоза  Confused Явно в София сме имали контакт с един и същ туберколозно болен и имаме туберколозни бактерии. Не е сигурно, но...Дано поне децата не са имали контакт със същия човек  Praynig

Бързо оздравяване на всички болнички  Hug

# 100
  • София
Лелееееее, Роси. Сега и това ли ви дойде до главата.  Praynig Дано няма нищо тревожно.

# 101
  • София
Привет, момичета! Влизам само да се разведря за малко при вас. Отхвърлихме днес една сватба и започвам да готвя утрешната. Все е било, но с такова чудо досега не се бях захващала. Надявам се всичко да мине добре и младоженците да са доволни, че ми се взе здравето с тая селска идилия  Tired

Василия от вчера наобяд е у Мими, защото няма кой да я гледа и утре вечер ще си я взема  Cry Малко съм притеснена, защото от вчера й тече нослето, ту спира, ту почва пак, иначе няма други индикации за разболяване, а и не виждам причина, но знам ли.... Смятам да се самоосвободя от телевизията в понеделник и вторник и да си се гледаме само двечките, че аман вече от тая работа. Сватбеният сезон поприключи вече и мога да си отдъхна, имаме октомври и ноември по една сватба, но то това нищо не е за нашите възможности   bowuu

Нямам време да ви отразявам, че цяла нощ ще бачкам и утре в 7.00 потегляме за Драгалевци. Желая ви спокойна нощ и приятна неделя.  Hug

P.S. Роси, айде пък дано да не е това, бе. Пууу, аман от тия болести. Все едно магия ви е направил някой, какви са тия работи при вас  Thinking В понеделник ще ти звънна да те чуя или ще ти пиша на ЛС, че имам една идея за теб.

# 102
Лелеле Цеце сега видях,че Васето прави година и 11 месеца,боже то дошло,а кога ли беше Боян?
Роси на теб не знам какво да ти кажа....дано всичко да е наред Praynig я иди една Киприянова молитва да си запишеш в църквата Hug
Момичета лягам,че е едва изкарах днеска на работа. Лека нощ!

# 103

Добро утро,

Аз съм си в Зарата, снощи позилезнахме с мъжо саминки и голЕм кеф.
Ники е в свеки и е много доволен, ял като разпран  Mr. Green Hug,
свекито доволна, а аз още по....
Чааааак другата седмица на 28-ми се завръщам, сега тръгваме за
вилата да правим лютеничка.На 27-ми ще се кръстим и т.н и т.н.,
надали ще пиша, защото нямам нет там!
Хайде от мен толкова,
болните мигновенно да се излекуват,
а здравите да са много здравички Simple Smile

# 104
Здравейте, мадами   Hug

Рени, стискам палци  Peace Лоша работа, дано попаднат на добри специалисти хората  Praynig

Роси, ........ не знам какво да ти пиша  ooooh! Каква туберколоза  #Crazy Дано нещо са се объркали лекарите, или е 100% сигурно?  newsm78 Я да ти звънна  Rolling Eyes

Дианка, липсваш ми. Ядосват ли те още околните?   Wink

Лена и Алекс се приспиват от час и нещо. Лена още пее, а Алекс така хърка, че прозорците се клатят - как спи на земята не знам  Thinking Вчера пекохме чушчици на Рударци и направихме 22 пликчета с по 10 чушки във фризера  bowuu Като застудее заповядайте на салатка с ракийка   chef
Капарирахме днес гардероб за спалнята и останахме без един скътан лев, но съм мнооого доволна. Даже не мога да повярвам, че ще имам гардероб, чийто врати се затварят  Whistling Купихме си и "онова" с което да имам интернет на лап-топа, но Алекс още не ми е казал паролата  ooooh! и сега съм прихванала нечий чужд нет  Embarassed Ще се откачам, че да не преча на човечеца  Crazy

Кате, звучиш ми ведро вече  Hug

Оставям ви, ще ходя да будя Алекс, че ще се схване на пода  Joy

Общи условия

Активация на акаунт