БЕБЕШКА КОШАРКА ИЛИ НАПРАВО ДЪРВЕНО ЛЕГЛО?

• 36 912
  • 95
  •   1
Отговори
# 30
Ние и двете взехме, но дървеното легло е напълно излишно, същата работа щеше да свърши и кошарата.

С първото си дете го разбрах късно. Сега с малката поправих грешката и спи още от самото начало в кошарата.

# 31
Имаме и двете Grinning . Първоначално взехме кошарата, ама малкия като мина 8 килограма /и още спеше на горното ниво, защото долното ми се струва много ниско/ все едно спеше в хамак, не можеше да се обръща сам и по тази причина се будеше 100 пъти на нощ Tired .
За това му взех дървено легло на "Дибо" и хубав матрак. Ето такова http://www.dibobg.com/products/_bigImg/Sanyb2.jpg .Търкаля си се през нощта в него на воля /е вярно, че от време на време си удря главата, но все пак обиколниците вършат работа Wink / и вече не ми се буди толкова често.
Само да добавя, че все пак е много важно на какъв матрак спи бебока. За кошарата бяхме взели допълнително от тези сгъваемите, май дунапренен беше и изобщо не му беше удобно. Сега като взех настоящия за леглото, който е доста по -твърд, му е в пъти по -удобно на детенцето Peace
И според мен ще се вместиш в сумата от 400 лева без проблем Peace
Леко раждане ти желая Hug

# 32
Ние взехме и двете. Вкъщи  Иво спеше в дървеното легло, а когато пътувахме- в кошарата.

# 33
  • София
Ползва се и по-дълго във времето.
Дървеното легло сме го купували 2001ва когато се роди каката. Голям зор видях докато я накарам да спи на голямо легло. Дървеното е с дължина 130см. Дияна спеше на него може би до 5годишна.
И тъкмо мислех де да го слагам това легло...
Алекс спи в дървеното легло, все още не съм махнала решетката.
Кошарата е в хола. Малко не я харесва. Смисъл, че се чувства като в затвор.

# 34
  • след Околовръстното
Взехме дървено креватче.
Много по-удобно е.
По-късно взехме и сгъваема кошара от ТСМ - перфектна за път и евтина.
Удобна  за пренасяне дори и в самолет.

# 35
Ние имаме дървена Peaceудобно е Simple Smile

# 36
Ние имаме и 2те Peace

# 37
Ние купихме хубаво дървено легло, с качествен матрак, така че бебето ни да има максимален комфорт. Кошарите са имано при пътуване, за кратко да спи бебето там, а не за постоянно, но всеки си преценява.

# 38
И ние сме с дървено легло и съм много доволна, а и ми се струва по-лесно за почистване.

# 39
Набързо направих тур по бебешките магазини, гледах легла под 200лв.
Само да ти кажа, че 3 от тези 6 линка става въпрос за един и същи модел легълце - Съни.
Ние него сме си харесали отпреди няколко седмици.
Ще имаме и преносима кошара за игра в хола или при пътуване някъде.

# 40
  • плевен
Купихме на малкия и дървено легло,а вече като стана на 6-7 месеца му взех и кошара но само да си играе в нея.Спеше си в леглото  Peace

# 41
Ние имаме и бебешко кошче-люлка и дървено легло с решетки. Преди да родя си разсъждавах: "Ето, сега от родилния дом, Рада ще си е направо в нейната стая, в голямото легло с решетките"... ама то, едно мислиш, друго става и е най-добре... Голямото легло не се събираше до нашето, а тя остана при нас в спалнята в кошчето. То е обикновено ракитово, но "подвързано" Mr. Green с много любов, две-три хубави чаршафчета и обиколници.Ето я Рада, да добиеш представа за какво говоря (тук и двете и легла в нейната стая, защото чистехме спалнята):

Не знам на теб как ще ти се случи, но аз кърмя доста често през нощта и така ми е по-удобно, а и още не искам да се разделяме с малката Heart Eyes. До към 5-6-ти месец, най-много и давам да се събира в кошчето, без да прави магарии (вече по лесно стига краищата и големи къчове му бие Laughing) и после я разквартироваме където и е мястото. Grinning

# 42
Имаме и двете. В леглото спи. Кошарата я ползваме, все още,  при пътуване. Супер удобно е.

# 43
  • Бургас
Кошарка. Като вземе да се изправя ще ти се наложи да вземеш! Племенника лежа в болница след салто-мортале от дървения креват. Не виждам смисъл от пари на вятъра! Когато я преместя в нейната стая ще и взема голямо легло.

# 44
  • Разград
Имаме и двете. В леглото спи. Кошарата я ползваме, при пътуване. Супер удобно е.

И ние сме така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт