БЕБЕШКА КОШАРКА ИЛИ НАПРАВО ДЪРВЕНО ЛЕГЛО?

• 36 913
  • 95
  •   1
Отговори
# 15
Ние имаме дървено креват4е в спалнята и сгъваема кошара в хола.
И ние сме така.
В началото купихме дървено легълце,а кошарата я взехме когато дъщеря ми беше на 8-9 месеца за игра вкъщи и да спи в нея когато пътуваме.

# 16
  • София
Кошарата за игра е по- различна...

# 17
Ние и двете взехме, но дървеното легло е напълно излишно, същата работа щеше да свърши и кошарата.

# 18
  • Пловдив
Имаме и двете.Кошарата я използваме при пътуване и за игра и да си полягва в хола.Дървеното легло вече си е в нейната стая и там спи почти постоянно.

# 19
  • Пловдив
Имаме и двете. преносимата ползваме само ,когато се налага да пътуваме . Не я намирам за удобна  за всекидневно спане.

# 20
Имаме само кошара. Може да се ползва доста дълго време според мен. А това, че се води преносима - да не мислиш, че я мъкнем с нас като пътуваме Wink? Въпрос на личен избор е. А за кошарка в хола - не знам. Ако ти е голям хола - да. Иначе определено си заема място. Пък и те децата не обичат да стоят в затворено пространство дълго време.

# 21
  • София
И ние имаме и двете-от полза са при всички случай,още повече,щом ще пътувате,ще имаш нужда от кошара,но за постоянно спане мисля,че дървеното креватче е по-добро и по-стабилно,също така си избери матрак,който да е хубав и качествен,има такива за около 70лв(като нашия с кокосов пълнеж)!

# 22
Дървено легло. Ползвала съм и двете. Удрянето се предотвратява с обиколник. Най-големия плюс е, че може да се махне едната решетка, което е много удобно, когато леглото се долепи до леглото на родителите и така майката не става нощем и успява да си почине по-качествено. Ползва се и по-дълго във времето.

# 23
Аз оревах за дървено креватче. Красивичко пък и после става за дете до 7 години. СЕга се чудя какво да го правя.Мисля даже да го префасонирам и като ни идват гости да спинкат там. Ще им е неудобно и ще си тръгват бързичко. Mr. Green
Сега сериозно, ние много пътуваме и от това си изпатихме. Щом не сме си у нас и слагахме детенце в нашето легло. Сега спим в едно легло и няма изглед нещата да се променят.

# 24
  • София
Ние купихме дървено креватче(Бертони- около 350лв(с допълнителни чекмеджета)) и количка(850) от един магазин срещу Шейново и ни направиха отстъпка(около 70 лв) във вид на стоки. Така му взехме обиколника. По късно му купихме кошара(Бертони- 130-140лв). Според мен има нужда и от двете. Марти не иска през деня да стои в креватчето, но вечер не е ли в него няма заспиване.

# 25
Ние купихме дървено креватче. Не пътуваме често, а и да пътуваме се връщаме до вечерта. Аз я слагам да си играе в легълцето й, то е с решетки и ме вижда  Laughing

# 26
За баткото купихме дървено легло и кошара! И двете още се ползват, но като беше малък хем се удря в решетките, хем като сложа обиколниците и ги отвръзваше, късаше вървите! Подвижната кошара я бях разпънала в хола и там си играеше, а като пътувахме дори само за една вечер си я взимахме и детето си имаше легло където и да сме! Сега кошарата му е в къщата на родителите ми и си спи все още в нея, но вече сам прескача и си ляга в нея!
За малката решихме да вземем само сгъваема кошара и толкова ми е удобна и на мен и на нея, че ако знаех нямаше да вземам дървено легло! Местя я както ми е удобно, може да се люлее горната част, ако е с цип по-късно детето може само да влиза и излиза от нея! Може да се мести от стая в стая ако се наложи! С две думи доволна съм! Нашите и двете са на Чиполино, но да уточня че сме купували и допълнителен матрак!

# 27
иска ми се май да взема направо дървено легълце и по-натам една по-евтина преносима кошарка като поукрепне беб4о и тръгнем да пътуваме.

Според мен това е най-добрия вариант. Дървените креватчета също имат опция за повдигане, дечко дълго време я държахме нависоко, за да ни е удобно. В момента в който почна да се обръща, върти, свалихме нивото надолу.
Кошара и ние имаме, точно за такива ситуации - пътуване, т.н. Освен това е удобна по-натам като почне да седи, слагаш бебо в нея и си играе (дано бебето ти да е такова, че мойто хич не искаше да седи в кошарата, пък това е идеалния вариант,за да свършиш някаква работа набързо).
Детските креватчета, които стават и за по-големи деца според мен не са добър избор, защото решетките са твърде къси и в един момент детето може да се преметне от леглото. Мои познати поради тази причина ползват в момента кошара, което за спане за по-голямо дете не е добър вариант. Тая мрежа да му е пред очите. Naughty

# 28
То4но днес оба4е една позната ми каза 4е е по-добре само кошарка засега,много по-удобно било за малкото и нямало да си удря глави4ката в решетките като по4не да се върти.какво мислите вие?А кошарките до каква възраст могат да се ползват и удобни ли са като по4не да се изправя малкото?В смисъл 4е на дървеното легло според мен предимство са решетките на които може да се захваща,в кошарката май няма да му е много лесно? newsm78

Малкото няма да си удря главата в решетките, малките бебенца дори не се въртят, а когато почне да се върти, можеш да сложиш обиколник, после някакси свикват и не се удрят. Peace Даже ние повдигнахме матрака на креватчето откъм главата и така изобщо вече не се удря, защото не може да се избута догоре по наклона. Mr. Green
Кошарките сме ги ползвали от 7ия месец щом почна да седи и да пълзи, до към 9ия месец и категорично отказа за седи в тях. Иначе за спане може и до по-късно. Simple Smile
Ще му е трудно определено да се изправя, ние връзвахме въженца, за да има за какво да се държи. Mr. Green Моето дете се изправи на 7 месеца и определено и беше трудно да се изпарвя в кошарата.

# 29
Дървено легло, тип кошара-от както се е родила.Чудихме се, какво да купим.Еми, подариха ни такова.Не си е удряла гравата в решетките.

Общи условия

Активация на акаунт