Формула 1 - сезон 2009, Тема 2 - Развръзката предстои...

• 10 887
  • 341
  •   1
Отговори
  • София
Сезон 2009

Ферари
  • Фелипе Маса/Джанкарло Фисикела
  • Кими Райконен
  • Лука Бадоер
  • Марк Джийн

МакЛарън
  • Луис Хамилтън
  • Хейки Ковалайнен
  • Педро де ла Роса
  • Гари Пафет

БМВ Заубер
  • Робърт Кубица
  • Ник Хайдфелд
  • Кристиан Клийн

Рено
  • Фернандо Алонсо
  • Ромен Грожан

Тойота
  • Ярно Трули
  • Тимо Глок
  • Камуи Кобаяши

Торо Росо
  • Себастиан Буеми
  • Хайме Алгерсуари

Ред Бул
  • Марк Уебър
  • Себастиян Фетел

Уилямс
  • Нико Розберг
  • Казуки Накаджима
  • Нико Хълкенберг

Форс Индия Ф1
  • Адриан Сутил
  • Витантонио Лиуци

Brown GP
  • Дженсън Бътън
  • Рубенс Барикело

# 1
запис Peace  bouquet

# 2
  • край голямата локва
Да се запиша, че ви чета редовно.  Hug

# 3
  • В средата на времето
 smile3529..чета редовно иначе Wink Grinning

# 4
Запис и от мен, да не изтърва нещо случайно. Какво ви е мнението за случая с Рено и нагласената катастрофа? На кой сте склонни да вярвате?

# 5
  • София
На никой - нито Бриаторе е най-честният, а пък Нелсиньо има мотив...кофти история отвсякъде  Thinking

# 6
На никой - нито Бриаторе е най-честният, а пък Нелсиньо има мотив...кофти история отвсякъде  Thinking
Аз си мисля, че на Нелсиньо може да са му обещали, че ще остане в отбора, ако го направи. Обаче като са го изгонили е проговорил. Или пък Нелсиньо го е направил на своя глава да ги изнудва да го оставят в отбора, иначе ще ги накисне. Незнам, кофти история отвсякъде, както казваш.

# 7
Нелсиньо се държи като ощипана мома, пък и аз не виждам кой нормален човек ще се разбие със стотици км в час само и само за да запази мястото си в отбора ...

# 8
  • Варна
 Crazy, лелее чак в 10:50 да успея да се запиша  в новата тема ooooh!

# 9
  • София
Айдееее, циркът продължава - Рено са повдигнали обвинения срещу двамата Пикет за фалшиви обвинения и опит за изнудване.
http://planetf1.com/story/0,18954,3213_5549932,00.html
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/news/detail/090911123124.shtml

# 10
  • КиТ
Според мен всичко това ще завърши зле и ще премахнат
Рено като обор за 2010 г. не искам да е така всеки заслужава да участва, но ако тази история се окаже вярна- ще се окажа права....

# 11
  • Варна
http://www.sportal.bg/news.php?id=194285
айде да налеем още малко масло в огъня - представям си я физиономийката му  -  smile3508

# 12
  • КиТ
Ето още по темата    http://www.clubs1.bg/novina.php?n=10592  все още има малка надежда за тях доколко подразбирам, но докога Thinking

# 13
Това пък за мен е добрата новина:

Ферари официално обявиха сделката си със Сантандер
11.09.2009, Румен Папазов, снимка: Getty Images Shell

Вчера на Монца бе обявено, че тимът на Ферари е сключил 5-годишен договор с испанската банка Сантандер, които според италианците ще са "най-важният" им спонсор през 2010-та година.

Предизентът на банката Емилио Ботин определи спонсорския договор с Ферари като най-добрата маркетингова възможност в цялата й 150-годишна история.

В момента Сантандер все още са спонсори на Макларън, като партньорството между двете компании започна, когато в отбора дойде Фернандо Алонсо.

И въпреки че сега всички слухове сочат, че световният шампион ще премине във Ферари, президентът на компанията Лука ди Монтеземоло заяви малко по-рано, че сделката със Сантандер няма нищо общо с избора на пилоти в бъдеще от страна на Скудерията.

Бившият съотборник на Алонсо - Люис Хамилтън, също очаква испанецът да седне в червен болид от догодина.

"Ще бъде чудесно да се състезавам срещу него като пилот на Ферари и да се боря с него за поделянето на следващите десет шампионата във Ф1", заяви британецът пред "Gazzetta dello Sport".

Ха дано! Че тази година гледам и ...  smile3511
Пък после ще видим как ще делим с Хамилтън  Mr. Green

# 14
  • София
Откакто си тръгна от Макларън Алонсо все във Ферари отива, мине се не мине някой месец и пак...да видим. Според мен преди края на сезона няма да кажат нищо...но тази неизвестност ме изнервя. Но хич не ме кефи да стане подобно нещо за сметка на Кими - искам ги двамата заедно...сигурна съм че ще е страхотно!

А по повод Крашгейт - не изключвам и серизоната намеса на Лудия Макс (Мозли) - все пак Флавио беше един от "водачите на бунта" преди 2 месеца, който доведе до решението Мозли да не се кандидатира отново и до забавяне на влизането в сила  на ограничените бюджети.

Общи условия

Активация на акаунт