Формула 1 - сезон 2009, Тема 2 - Развръзката предстои...

• 10 885
  • 341
  •   1
Отговори
# 15
Откакто си тръгна от Макларън Алонсо все във Ферари отива, мине се не мине някой месец и пак...да видим. Според мен преди края на сезона няма да кажат нищо...но тази неизвестност ме изнервя. Но хич не ме кефи да стане подобно нещо за сметка на Кими - искам ги двамата заедно...сигурна съм че ще е страхотно!

Самият Кими казва, че има договор и за 2010 с Ферари и не се притеснява за мястото си. Сега въпроса е какво правим с трима пилоти, нов кандидат за тест пилот - Фисикела, а и с желанието на всички МШ да се завърне, та дори и за малко. Тез италианци вече не знаят какво искат май  newsm78

Аз пък си искам Фелипе и Кими, ако се смилят за един, два старта да ни зарадват с Шуми и какво повече да искам.  Crazy  Whistling А да  и Фисикела искам да гледам през 2010, какво ще го пращат в пенсия като тест пилот.
Crossing Arms

Пък после ще видим как ще делим с Хамилтън  Mr. Green
Вярно, че е среднощ и ми се спи, ама какви десет шампионата ще поделя тоз Хамилтън  Shocked  Rolling Eyes

# 16
  • КиТ
Според мен не трябва да махат Кими от ферари той е добър пилот двата с Маса са си на мястото!!!! Алонсо да си стой в Рено-тоя човек не си намери място Crossing Armsвсе се мести....

"Шефът на Ферари Лука ди Монтедземоло заяви, че Фернандо Алонсо рано или късно ще кара за Ферари, но не вярва това да стане догодина. Алонсо отдавна е спряган за място в Скудерията, а спекулациите се усилиха още повече с идването на банка Сантандер в италианския отбор. Монтедземоло сподели, че Ферари вече има прекалено много пилоти за да мисли за Фернандо през следващия сезон, но изрази надежда да го наеме някой ден:

"Рано или късно ще постигнем това. Не знам все още кога. За другия сезон при нас са Райконен, Маса, Фисикела, Бадоер, Жене и се надявам и Михаел Шумахер. Имаме резервна скамейка по-дълга от тази на Реал Мадрид. Имаме двама невероятни шампиони. Единият е за 2007 година, а другият бе за 15 секунди шампион за 2008 г. Имаме невероятни пилоти. Винаги съм харесвал Алонсо, още от времето му в Минарди, защото е невероятен състезател. Той спечели титли и винаги съм си мислел, че рано или късно всички велики пилоти идват да карат за Ферари.", заяви той."

# 17
  • Варна
Момичетааа, гладахте ли квалификациите Simple Smile ... ще бъде интересно състезание, поне така се очертава  Mr. Green

Между другото, учудващо за мен  Mr. Green, много се зарадвах на Форс Индия - браво и на двамата пилоти, невероятно каране (особено на Люци, евала).

Утре приготвяйте пуканките и в 15:00ч да сте на линия  Laughing

п.п. Еххх тоя Алонсо бре  Crazy, оставете го намира момчето, само ще реши къде да кара  Laughing .. е мене ако питат (не, че ще и ме и попитат де  Mr. Green), не трябва да е във Ферариту  Mr. Green, ми така де - чистокръвен испанец, да кара за хИталианци  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green 

# 18
Не успях да гледам днес, но утре съм на линия. Чудесна тема   bouquet

# 19
  • София
Не успях да гледам днес, но утре съм на линия. Чудесна тема   bouquet

Късметлийка, аз пък гледах днес, но утре няма да мога, мисля да си запиша състезанието и да го гледам по-късно...чакам го цяла година!
Между другото не знам дали видяхте, но стартът на GP2 го отлагаха няколко пъти, защото към 16 и нещо се изля страхотен дъжд...ако и утре завали към средата на състезанието ще стане непредсказуемо! А пък GP2-тата са много яки, голям екшън става при тях  Joy

# 20
Трети, трети  newsm44 newsm44 newsm44 Кими, Кими  smile3501  smile3501 smile3501

Честито на Рубенс и Дженсън!  newsm10

И как само ме зарадва да видя  bg

Сори за Хамилтън. Точно си мислех - Ей сега някой от тия тримата да вземе да отпадне, че да се качи Кимито на подиума и .... изненадааааа

# 21
Много ми стана жал за Луйс.  Sad

# 22
  • КиТ
Трети, трети  newsm44 newsm44 newsm44 Кими, Кими  smile3501  smile3501 smile3501

Честито на Рубенс и Дженсън!  newsm10

И как само ме зарадва да видя  bg

Сори за Хамилтън. Точно си мислех - Ей сега някой от тия тримата да вземе да отпадне, че да се качи Кимито на подиума и .... изненадааааа

КИМСТАР Е НАЙ ВЕЛИКИЯ

Кими винаги ще изкочи от някъде Wink Страшно се зарадвах,че финашира трети поне Хамилтан да направи веднъш подарък на ферари!!!!

# 23
  • В средата на времето
Моят отбор пак нищо, а..?..Няма стълбичка за него.. Confused Whistling

# 24
  • София
Моят отбор пак нищо, а..?..Няма стълбичка за него.. Confused Whistling

К'во да ви прави човек..пилотите ви не струват  smile3534 smile3503, единият се разбива, другия го изпреварват всички...съдба!

# 25
  • КиТ
Не си избрала правелния отбор - Ферари е №1 Winkдругите не струват!!!

# 26
  • В средата на времето
Не си избрала правелния отбор - Ферари е №1 ;-)другите не струват!!!

Аха..да бе! Wink

К'во да ви прави човек..пилотите ви не струват  smile3534 smile3503, единият се разбива, другия го изпреварват всички...съдба!

Бе не знам..от пилотите ли е..от колите ли е..Направо много съм разочарована тази година.. Whistling

# 27
  • София
Е колата е много по-добре от началото на година Simple Smile. Пък и не може всяка година - кола шампион. Но съм сигурна, че догодина и двата топ отбора ще са във форма!

# 28
  • Варна
ехоо и от мен  Simple Smile ... вчера бях в страхотно настроение и по време на състезанието, и след него ... но за кратко, докато прочета някой "ЕнтелЕгентни" и "правЕлни" коментари в един по-мъжки форум ...
Казвам го като фен, като истински привърженик по принцип. След прочитането на определени епитети и вулгарни обиждания(в другия форум), ме хвана срам, в същото време много се ядосах. Отново по принцип, никой не ни забранява да има собствено мнение, но защо това стига до крайност и агресия в нашите думи, не мога да си го обесня,  може и да мога всъщност, но трябва да следвам медицина, за да се изкажа компетентно и спокойно да им поставя диагнозата!!!
Малко дълъг ще ми се получи постът, съжалявам за което, някой могат да се отегчат .... но и аз имам мнение и наистина ми се скофти цялото настроение ......

Иначе, по-конкретно за самото състезание:
отдавна цялата ни компания не се беше забавлявала толкова много. Имаше моменти, когато никой не викаше за "собствения" си отбор  Mr. Green може би защото, никой не харесва тазгодишните водещи в класациите  Mr. Green ... интересно състезание. Поздравления за Рос Браун и стратегията му, без грешки при пилотите и механиците  Mr. Green. Кими - на правилното място, правилното време, страхотно каране и изцяло изстискване възможностите на фераритУ  Mr. Green. Форс Индия са новите любимци  Mr. Green, браво на пилотите, особено както казах и преди за дебюта на ТонитУ Люци  Grinning, малшанс като цяло за катастрофата, но това е състезанието.
Идва ред на моите любимци  Mr. Green. Кова, иска ми се да коментирам нещо по-хубаво, ама  ... джентълменА на състезанието  Mr. Green.
Люис и той подобно на Кими, изстиска Макларънчето до дупка, та чак изпуши  Mr. Green. Аз не съм и очаквала да кара по друг начин, а пък и защо, това е неговият стил ... че прави грешки, прави, ама някой да ми посочи  1 пилот, който да не е правил ...  така че, аз съм доволна от развитието на състезанието, какво като отпадна в последния завой?! Момчето бе решено да се бори до край, за това поиска и твърдите гуми, натисна автомобилчето, нооо това е положението ...

айде стига от мен  Mr. Green

# 29
  • КиТ
Ето и една новина от днес ->
http://formula1.sportal.bg/news.php?id=7565
Мисля,че това е добре България ще добие повече популярност и се надявам като я построят да я посетя Wink Peace

Общи условия

Активация на акаунт