Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 155 974
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Тонев в Пловдив е в Каспела.

Относно силикона, майка ми както писах горе, се оперира при него. И нея я бяха наплашили за някакви адски болки, накарая се оказа, че няма нищо такова. Докато си в клиниката се грижат перфектно за теб, слагат ти обезболяващи, така че болка не се усеща изобщо. На следващият ден след операцията я изписаха. От аптеката заедно с антибитика й взехме и обезболяващи, да сме готови при болки Не се налиж да изпие нито едно обаче. Много беше доволна. Опъваха я само шевовете, но това е нормално, както и се изморяваше бързо първите дни.

# 106
Благодаря за подкрепата момичета!  Grinning И аз гледам да съм настроена позитивно. Не смея да си представям как ще изглеждам, че да не се разочаровам след това. А и операцията ми няма да е само естетична така, че се надявам и да дишам по-добре.

От едни 300-350 кубика и аз имам нужда, но ме възпира мисълта да ходя с две торбички под мишница.... за сега.... Mr. Green

# 107
 PeaceКак си мина ли операцията -ако си се прибрала пиши-нямаше ме цяла седмица да се включа с инфо-аз съм с две рино при Джамбазов-надявам се си се уверила че при него всичко е  newsm10 Аз лично след първата операция бях супер зле,а след втората си тръгнах на 5-я час.

# 108
  • Провинция
Момичета,искам да попитам някоя от вас правила ли си е повдигане на бюста-без уголемяване?Ако може кажете на кратко за процедурата и цената...

# 109
Miss_Diva   bouquet

Каквото си наумила, прави сега докато си в БГ, цените са много добри, и специалисти добри има. Джамбазов ще ти оправи гърбичката за нула време Wink За импланти, нямам личен опит но няколко приятелки мои си слагаха и да ти кажа, казват че не е толкожа фрапираща болката (особено едната е глезла, ако беше наистина страшно щеше да ореве света)

# 110
Ето ме и мен, с разбит нос и насинени очи!  Grinning Операцията мина изключително добре! Всички в Каспела са страхотни, от санитарките до доцента  Heart Eyes! Крайният резултат ще видим след две седмици като ми свалят наморника. Въпреки, че още се възстановявам и изпитвам лек дискомфорт се чувствам прекрасно. На втория ден очите ми се подуха и насиниха зверски и падна голям смях. Изглеждах просто покъртително! Sick Това не ми попречи да излезна на кафенце. Много е яко да приковаваш погледите и всички да се обръщат след теб.  Joy

Тео  Hug, второто ти рино май съм го пропуснала. Докато те нямаше Мис Нели достойно те замести като мой ментор.   bouquet 

# 111
Ооо душица! Laughing Трябваше да нападаш с картофите, щеше да помогне...Нищо, сега като зяпат ти казвай, мъжа ми е избухлив Mr. Green

# 112
 PeaceКураж сладурка Hug И аз бях мнооооого много злае след първата-точно покъртително-нямах лице а пихтия в розово лилаво ooooh! нооо-всичко минаваи се забравя-аз си ходих с намордника на пазар в Метро и по разходки и кръчмички разни-абсурд е да ме беше затворил някой 15 дни у дома Naughty Беше забавно-а съпруга ми както си е 2 метра и с якичък вид събираше критични погледи на ограничени и комплексирани хорица-то като те види в такъв вид един българин дали ще му дойде на ум,че е рино-амиии-горката пребита жена-това е коментара Joy

# 113
Здравейте момичета, чета ви от доста време и се възхищавам на куража ви. От доста време обмислям сериозно въпроса да уголемя гърдите си, защото преди двете ми раждания и кърмения имах малки гърди, а сега вече нямам никакви и това ме убива. Пари за операция нямам, но ще изтегля заем, което сигурно за много от вас ще прозвучи смешно. Единственото, което ме притеснява, е болката след операцията и самия възстановителен процес. Наистина такива неща изчетох, че на моменти си казвам, че трябва да съм луда, за да си причиня подобно нещо. В следващия момент се поглеждам в огледалото и отново си казвам, че трябва да го направя. Много ви моля тези от вас, които вече са минали по този път, да споделите с мен за София кой е най-добър в поставянето на силиконови импланти в гърдите и разбира се,  да ми обясните в общи линии как протече възстановяването при вас. Ще ви бъда много благодарна!

# 114
Такова нещо като най-добър..... newsm78 Всеки доктор е добър в нещо си, но и всичко е въпрос на късмет, на организъм и на още много други фактори. Съвет от мен - просто отиди при поне 3ма, дори и да си чела негативни оценки за тях във форума. Аз ходих преди почти 4 години при 5 лекари, докато избера моя. Не се притеснявай за болката. Поне за мен мога да кажа - всеки път, когато  ме заболеше - просто поглеждах към гърдите и се усмихвах.Понася се, забравя се. Не бих могла да те упрекна, че ще изтеглиш кредит - щом го правиш за себе си, другото ще се оправи. Аз също го направих след 2 раждания и нищо останало след внезапно отслабване. Днес ако попиташ някой от близките ми - никой не помни как съм изглеждала "преди". На който не съм казала, не може и да предположи, че имам. Мъжът ми - той просто не си ме представя без имплантите и съм щастлива, защото наистина са ми много естествени. Не мисли за негативните последствия, а само позитивно. Не се задълбавай прекалено в медицинската страна на въпроса, защото тогава никога няма да се решиш и винаги ще виждаш само рисковете. Това, разбира се, не означава да не се интересуваш. И не отлагай, ако вътрешно си решила, че го искаш. Просто го направи. Ще си позволя да цитирам една от жените, с които си пишехме, в друг форум - "В безцицието вече не се връщам"  Peace

# 115
chervenokoska, безкрайно ти благодаря за всичко, което сподели.   bouquet Наистина е важно една жена да се чувства добре в тялото си и да има самочувствие, а аз в момента не се чувствам така. Дори съм леко депресирана и не позволявам дори на мъжът ми да ме види на светло, все едно съм дефектна.  Sad Ще послушам съвета ти и ще се консултирам с повече от един доктор. Освен Н.Георгиев, кои други имена можете да ми препоръчате? 

# 116
Освен Ники Георгиев, Ильо Стоянов, Тонев.

# 117
Записвам се тук с отопластика през 2007 и ринопластика през 2008

# 118
  • в Кошера
Освен Н.Георгиев, кои други имена можете да ми препоръчате? 

Ильо Стоянов - по мнение на 2 мои познати  newsm10

# 119
  • Sofia
Освен Н.Георгиев, кои други имена можете да ми препоръчате? 

Тепавичарова Peace

Общи условия

Активация на акаунт