Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 632
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
За ринопластиката - четох в друг форум, че е много важно и за предпочитане, лекарят, който прави операцията да е отоларинголог, а не пластичен, защото правели често пъти мазало пластичните, без да вземат предвид проходимост на дишането, носна преграда и т.н.

Аз май никога няма да събера смелост, макар че носът ми е по-голям от "стандарта", ама при 30 годишен живот с него, някак ми е трудно да го "прежаля". И ме е страх безумно...  Embarassed

# 421
 beginner_mamma , ринопластика правят и лицево-челюстните хирурзи.

# 422
Така е, да. Просто исках да вметна, че е добре да се търсят лекари, които това им е специалност, а не само пластични.
 Peace

# 423
Някой знае ли при кого си го е направила ? Мерси предварително  baby_neutral newsm78

# 424
Някой знае ли при кого си го е направила ? Мерси предварително  baby_neutral newsm78

Енчев.

# 425

Енчев.

За какво става въпрос? Четах назад, обаче пак невдянах  Laughing Embarassed

# 426
  • в Кошера

Енчев.

Май за нечия ринопластика  newsm78 Ама чия?!  Mr. Green

# 427

Енчев.

Май за нечия ринопластика  newsm78 Ама чия?!  Mr. Green

За носа на Златка Райкова.

# 428
  • в Кошера
Енчев (ако я е пипал той де) я е превърнал в лошо подобие на Яна Маринова! За мен той е бездарник! Окепазява наред, 'де що свари  Stop
Примерно Златка Д. имаше супер цици, а сега е с ужасни  Stop
Или пък носът на Златка Р. преди си беше хубав, а сега  Rolling Eyes

# 429
Въпроса беше в заглавието,да за носа на Златка Райкова питаше момичето.

Аз пък от Енчев съм доволна,въпрос на гледна точка и вкус.

# 430
Носа на Златка в профил в много хубав, преди беше някак си груб.

Не знаех, че носа на Яна МАринова е пипан  Rolling Eyes Това сигурно ли е? Винаги ми е изглеждал странен.
Ако имате преди и сега, много ще се радвам.

П.П. И черната Златка има ринопластика.

# 431
  • в Кошера
Не знам за Яна Маринова, но мисля, че си е натур нейния Simple Smile
За Златка Д. знам, тя да не остане по-назад...
На Алисия примерно ми харесва промяната в носа, тя имаше лека нужда, но двете Златки изобщо според мен...

# 432
Здравейте момичета.
Аз се записвам да следя темата, защото напоследък много съм се навила да си поставя импланти в гърдите. Искам да ви попитам тези неща имат ли срок на годност, смисъл дали трябва след определен период да се подменят или си е до човек. Аз съм се насочила към Мак Ган, анатомичен, кубиците ги оставям по преценка на лекаря.Има ли и някой от Плевен? Simple Smile

# 433
Здравейте момичета.
Аз се записвам да следя темата, защото напоследък много съм се навила да си поставя импланти в гърдите. Искам да ви попитам тези неща имат ли срок на годност, смисъл дали трябва след определен период да се подменят или си е до човек. Аз съм се насочила към Мак Ган, анатомичен, кубиците ги оставям по преценка на лекаря.Има ли и някой от Плевен? Simple Smile

Аз съм с Мак Ган.Сложих си ги преди около 3 години във Варна при др.Заякова.За тогава това беше най-добрия възможен имплант.Нямат срок на годност.Не се подменят,освен ако не се наложи по някакви здрвословни причини Simple Smile Нямала никакви оплаквания до сега Wink

# 434
Някой правил ли си е блефаропластика тук? Майка ми е ходила при някакъв очен лекар за друго, който й е предложил и корекция на клепачите и че в нейния случай се поема по ЗК. Дали става добре, белезите сигурно няма да личат при нея?

Общи условия

Активация на акаунт