Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 639
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
  • в 1001-та нощ
т.е. когато гърдата е повдигана - част от кжата е изрязана, а за да не се ползва силикон, вместо него е ползвана тъканта на жлезата (там където кожата е изрязана)  Rolling Eyes

# 406
Благодаря ви за инфото за ХК   bouquet

# 407
т.е. когато гърдата е повдигана - част от кжата е изрязана, а за да не се ползва силикон, вместо него е ползвана тъканта на жлезата (там където кожата е изрязана)  Rolling Eyes
част от кожата се изрязва и жлезата, която е разлята по цялата гърда се събира и зашива , т.е. моделира се в нова по-прибрана форма. Самата тъкан е зашита и към гръдната стена ( не знам дали това е правилният термин на български) за да не се свлече отново надолу

# 408
Здравейте ,момичета! Реших се на ринопластика, догодина обаче, и събирам информация от вашите постове.Много ми харесва идеята Джамбазов да ме оперира,но  съм виждала негови творби-жени и мъже и сякаш излизат от калъп,а и малко  по-напред четох,че не е най-добрият вариант за оформяне на върха на носа,а на мен това ми е основният проблем.Дайте ми съвет кой според лични  наблюдения или споделено с вас прави добри  върхове и как се таксува,защото   в  ценовата листа на Енчев например  се таксуват отделно  ринопластика и оформяне на връх ,и то с някакви  безбожни суми  в евро,а и често да си призная,не бих се доверила на Енчев.Ще бъда и много благодарна ,ако на някоя от вас са и оформяли  върха на носа и ми покаже снимки  пред и след на ЛС или  мейл.Ще ви  бъда мнооого благодарна!!!

# 409
  • в 1001-та нощ
Piny мерси   bouquet

Благодаря ви за инфото за ХК   bouquet

на мен таблетките ми вчера дойдоха  и снощи пих първата   Peace  ще споделя за резултат след месец   Hug сега кожата ми е в брилянтно състояние - не е била толкова добре от години и не съм убедена колко ще е показателно  newsm78 но все пак  newsm78 а и зима иде  Hug

# 410
  • Sofia, BG
Здравейте! Искам да ви попитам вярно ли е, че ако веднъж си сложиш ботокс трябва да продължиш да си слагаш нон-стоп, тъй като умирали клетките на третираните мускули и кожата увислава след това? На 33години съм и се чудя дали да не си сложа на челото, тъй като правя много мимики и вече имам бръчки там. Дали не е прекалено рано за ботокс?

# 411
Здравейте, попаднах на оферта за слагане на ботокс. Някоя от вас ако си е правила тази процедура. Интересно ми е дали наистина има ефект. И колко време ще е видим.

# 412
Здравейте, попаднах на оферта за слагане на ботокс. Някоя от вас ако си е правила тази процедура. Интересно ми е дали наистина има ефект. И колко време ще е видим.

Благодаря за преместването на правелата тема. Виждам, че тук сте наясно с тези процедури. В момента за чудя за тази оферта. Моля, ако някой има мнение да сподели.
http://grabo.bg/burgas/botoks-na-zona-po-izbor-za-130lv-09vd3s

# 413
Здравейте! Искам да ви попитам вярно ли е, че ако веднъж си сложиш ботокс трябва да продължиш да си слагаш нон-стоп, тъй като умирали клетките на третираните мускули и кожата увислава след това? На 33години съм и се чудя дали да не си сложа на челото, тъй като правя много мимики и вече имам бръчки там. Дали не е прекалено рано за ботокс?
Аз доколкото знам няма никакви противопоказания за възраст и слагане на ботокс. Клетките не умират след поставяне на ботокс, той просто парализира определени мускули за определено време. Знам, че първия път държи най-много, а последващите инжекции (ако продължиш) се резорбират по-бързо. Това което става, след като действието на ботокс приключи, е че същите си бръчки се появяват на същите места, затова повечето хора като си сложат 1 път - повтарят. Моят шеф (мъж) е с ботокс в челото, така че знам, че и сред мъжете набира популярност...

# 414

Благодаря за преместването на правелата тема. Виждам, че тук сте наясно с тези процедури. В момента за чудя за тази оферта. Моля, ако някой има мнение да сподели.
http://grabo.bg/burgas/botoks-na-zona-po-izbor-za-130lv-09vd3s

За тази оферта ми е "хъмммм" мнението.... Защото 1-во, може да е китайски ботоксът, защото е твърде евтин.
2-ро: наскоро четох това: http://novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MzcxODszMg==
И би ми било малко терсене в козметично студио да си направя подобна процедура...

# 415
  • Sofia, BG
Благодаря за инфото! Притеснявам се, защото ми лекарката ми предложи да ми сложи ботокс на челото и около очите. Малко по-нагоре в темата четох, че при намеса в челото се получавали бръчки около очите, което меееен никак не ме кефи. Явно затова е искала да слага ботокс и там.

# 416
a.l.e.n.a, да кажеш после за резултата.

Аз си взех, но не съм започнала до ги пия още, взех си също и някакъв серум...
http://www.communitynaturalfoods.com/media/catalog/product/cache … .haserum_1oz_.jpg

# 417
  • в 1001-та нощ
 Peace

Rudyo една моя приятелка (46г) си сложи само на челото и сподели, че мимиките около очите са се усилили и бръчките също  newsm78 вероятно ги напрягаш повече  newsm78 като не си помагаш с горните мускули  newsm78

# 418
Здравейте ,момичета! Реших се на ринопластика, догодина обаче, и събирам информация от вашите постове.Много ми харесва идеята Джамбазов да ме оперира,но  съм виждала негови творби-жени и мъже и сякаш излизат от калъп,а и малко  по-напред четох,че не е най-добрият вариант за оформяне на върха на носа,а на мен това ми е основният проблем.Дайте ми съвет кой според лични  наблюдения или споделено с вас прави добри  върхове и как се таксува,защото   в  ценовата листа на Енчев например  се таксуват отделно  ринопластика и оформяне на връх ,и то с някакви  безбожни суми  в евро,а и често да си призная,не бих се доверила на Енчев.Ще бъда и много благодарна ,ако на някоя от вас са и оформяли  върха на носа и ми покаже снимки  пред и след на ЛС или  мейл.Ще ви  бъда мнооого благодарна!!!

Аз пък не мога да се престраша за такава интервенция-много ме е шубе Mr. Green Но много често се замислям.Носът ми е чип,но с една идея по дълъг от колкото ми се иска и хрущялчетата са ми някак много забележими.Ще следя и аз темата да видя има ли някой сходен проблем,правил ли е операция,резултати..всичко Peace

# 419
Благодаря за инфото! Притеснявам се, защото ми лекарката ми предложи да ми сложи ботокс на челото и около очите. Малко по-нагоре в темата четох, че при намеса в челото се получавали бръчки около очите, което меееен никак не ме кефи. Явно затова е искала да слага ботокс и там.

Аз пък нямам тоя проблем, 2008г слагах между веждите и на челото, издържа ми пове4е от година и сега предстои пак да сложа Peace Не съм забелязала да са се задълбочили бръчките около очите, там по принцип не са  ми изразени силно. Така, че смело  Hug

Общи условия

Активация на акаунт