Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
  • ВАРНА
warror,пиърсинга ти е страхотен.Ей,много си безстрашна да знаеш Simple SmileМоите  бяха 500 евро,но аз слагах друго.Сега  съм се замислила за импланти за устни,но да видим.Малко е рисковано на устните,но имам вяра на лекаря си.

# 451
warrior , страхотна си Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Но пък и ествествените ти устни са плътни и хубави, за това сигурно добре се е получило. Аз бих заложила на твоя вариант, защото вижда ефекта, а за Пермалип съм чувала ,че за няколко месеца и изчезва Rolling Eyes

# 452
Благодаря ви  Flutter
Забравих да допълня,че за ефекта които съм постигнала си сложих още около половоин кубик след 1 месец.И също така от тогава използвам крем за устни с хиалурон.Не знам дали крема е помогнал по някакъв начин,понеже си го използвам редовно до сега,може и да си внушавам  Grinning Grinning но пък така или иначе ми харесва,прави устните много мекички и приятни.
Относно Пермалип.Бях луднала по него,изчетох сигурно всичко в интернет и накрая реших да си слагам.
И всъщност това ми беше идеята когато си запазих час при Енчев-да си сложа пермалип.Самия др. ми отказа,каза,че метода все още не е толкова навлязъл и не са много ясни рисковете от тази интервенция.
Първо,че много се усещал импланта в устните,прави ги мн твърди и стои неестествено.Има вариант да се премахва импланта ,но аз не му вярвам много на това..незнам.Не бих ти препоръчала.Като цена,преди 2 години беше 1500 евро за 2-те устни. Но все пак от тогава измина доста време,така,че може да провериш из нета дали има доволни момичета Simple Smile Peace

Последна редакция: пн, 09 яну 2012, 17:30 от warrior

# 453
на мен естествените устни ми харесват много повече.

# 454
  • ВАРНА
Зависи какви са устните.Ако са тънки и безформени не може да са по=хубави от направените.Лошото е ,че има грозно направени.Примерите знаете са много.Моите устни са с Рестилан и досега никой не ме е питал дали са правени.Ето ги http://media.snimka.bg/9901/026056774.jpg?r=0

# 455
Екатеринапро, наистина са ти много хубави, може би са най-хубавите, които видях в темата до момента. Супер естествени и няма никакъв шанс да те заподозрат Laughing Може ли да сложиш една снимка как са били преди това, стана ми много интересно.
По принцип съм ЗА естетичните корекции, НО само тогава, когато има някаква наистина основателна причина, а не просто " Не се харесвам така ". Ринопластики, когато има някаква грозна гърбица, или затруднено дишане, предишно счупване, което не е заздравяло нормално, такива причини. Против съм корекциите, които са от чиста суета и издребняване. Винаги има по-хубави гърди, по-правилни носове, по-плоски кореми и т.н. Не мога да отрека, че и аз съм имала моменти,  в които съм се замисляла и то точно от суета, но този период отдавна мина, слава Богу. Имам доста голям бюст за моите 45 кг. и наистина не го искам, бях се замислила сериозно за намаляване. Но 2004-та година забелязах, че едната ми гърда е много по-голяма от другата, а ареолата да не ви казвам колко се различаваше. Споделих с майка ми, каза, че било нормално, но като й показах, жената направо се шашна. И двете знаехме, че чак такава разлика не е нормална. Притеснихме се да не е нещо раково и веднага в онкология на преглед. Оказа се, че няма нищо, гърдите ми били " страшно чисти ", както се изрази доктора. По принцип жените имали доста малки мастни бучици, което било нормално, аз съм нямала дори и такива. Било козметичен дефект, който наистина бил странен, но нямало място за тревоги. В този момент си казах, че не ме интересува колко са големи, няма да ги пипна по никой повод. Сега не ме притеснява този недостатък ,дори си ходя без горнище на плажа. Е, все още като се погледна в огледалото си мечтая за един малък и красив бюст, но това са си само моментни състояния. Носът ми със сигурност има нужда от ринопластика, понеже в горната си част е изктивен на ляво, а в долната на дясно, по непонятни за мен причини. Никога не е бил чупен или дори да е претърпял силен удар. Костта от едната страна ми личи доста и не е красиво, ама в това ми е чара Laughing Просто ако пипна гърди, ако пипна нос, ако пипна уста, след това и корем и още не знам какво, просто няма да съм аз, ще бъде друг човек. Доста дълъг ми стана поста, но все се надявам хората да спрат да искат да бъдат съвършени като кукли и да лягат под ножа само за едното " Може и по-добре ". Всеки има своята красота и чар и много често чарът му е в леко кривия нос, в неправилната уста или нещо подобно  bouquet

# 456
  • In The Middle Of Nowhere
Сред това море от изкуствени устни, почнах да се самонавивам, че по-добре тънки, отколкото зле направени. Ekaterinapro, твоите са обаче много хубави  Peace Не знам каква е разликата с 'преди', изглеждат сякаш няма такава, защото стоят много естествено.
warrior, и твоите са хубави.

tanch, хареса ми мнението ти. Също мисля, че до сериозни корекции би трябвало да се стига най-вече ако има сериозна причина за това, но.. пък и също, ако човек не си харесва нещо и има възможност да го коригира, защо да не го направи, ако това ще му донесе удовлетворение и ще се почувства по-красив.
Аз почнах от известно време нарочно да се сещам за някои знаменитости, които също не са съвършени с всичките пари които имат. И там има неперфектни носове, устни и пр нищо, че някои от тях минават за красавици, но с подходящ грим, коса и лично очарование изглеждат чудесно и недостатъците минават на заден план.

# 457
Момичета,следя темата,но това което ме накара да пиша,че нито една от вас не се осмели да каже истината за горните снимки.
Екатеринапро има страхотни устни,които са си абсолютно естествени,каквито са били на warrior  преди последната намеса-прекрасни.След това си личи ,че има пълнеж и стои неествено  и обърната нагоре горната.За жалост напоследък става все по разпространено  и не мога да си обясня защо-за да се похвалиш,че си  го направил и имаш тази възможност,защото имаш нужда от себедоказване или защото си загубила мярката или защото просто и ти покрай другите искаш да пробваш.Warrior , ти си страшно красива жена,но със старите си  устни си далеч по-добре,поне според мен Peace

# 458
Момичета,следя темата,но това което ме накара да пиша,че нито една от вас не се осмели да каже истината за горните снимки.
Екатеринапро има страхотни устни,които са си абсолютно естествени,каквито са били на warrior  преди последната намеса-прекрасни.След това си личи ,че има пълнеж и стои неествено  и обърната нагоре горната.За жалост напоследък става все по разпространено  и не мога да си обясня защо-за да се похвалиш,че си  го направил и имаш тази възможност,защото имаш нужда от себедоказване или защото си загубила мярката или защото просто и ти покрай другите искаш да пробваш.Warrior , ти си страшно красива жена,но със старите си  устни си далеч по-добре,поне според мен Peace
Благодаря ти! Simple Smile
 Не съм го правила с цел да се докажа пред някого за нещо или просто за да бъда в крак с "модата".Исках някаква лека промяна за самата себе си.И аз си харесвам устните преди интервенцията.И това все пак и хиалурон Simple Smile Някой ден ще ми писне и пак ще си имам старите устни Simple Smile

# 459
  • ВАРНА
Благодаря ви ,момичета.Желанието ми беше да изглеждат на  естествени  и се получи.Ето снимка преди поставянето  http://media.snimka.bg/9901/026056763.jpg?r=0 и тук http://media.snimka.bg/9916/026087766.jpg?r=0 и после се получи http://media.snimka.bg/9916/026088082.jpg?r=0 и така http://media.snimka.bg/9901/026056775.jpg?r=0.На последната съм с един глос на Диор,който ги прави огромни.С кафяво червило са така http://media.snimka.bg/9916/026088281.jpg?r=0

Последна редакция: чт, 12 яну 2012, 20:23 от Ekaterinapro

# 460
И аз съм от почитателките на хиалурона. От няколко месеца си слагам в устните и макар че не е траен метод, едва ли бих се престрашила да сложа нещо друго... През ден виждам обезобразени жени, не бих рискувала с нещо трайно.

P.S. Златка Райкова си е оперирала носа при Джамбазов, не при Енчев. Алисия също. Черната Златка си е правила носа при Енчев.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 04:55 от kaliopa89

# 461
kaliopa89, какво и колко слагаш? На аватара предполагам си ти? Много си хубава. Носът ти е супер!

# 462
Виждам, че за устни сте заговорили. Някои има ли впечатления от д-р Биляна Мирчевска? От известно време събирам информация и съм чувала добри отзиви за нея.  bouquet

# 463
Ekaterinapro, устните ти са страхотно направени. Браво на дерматолога ти, който явно си знае работата.

# 464
  • ВАРНА
Ekaterinapro, устните ти са страхотно направени. Браво на дерматолога ти, който явно си знае работата.

Благодаря ти,мила!Всъщност е пластичен хирург.Радвам се ,че случих на лекар.Всичките ми близки ми звънят да ме питат дали нямам ПИП импланти.Толкова некадърни лекари има и в България. Лошото е ,че   някой момичета им  се доверяват само заради цената.Трябва да се отдели достатъчно време за да се избере добър професионалист.И пак не е гаранция.

Общи условия

Активация на акаунт