Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 819
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, знаете ли колко струва ринопластиката, ако някоя наскоро си е правила да сподели опит
Аз знам само в Хил клиник при проф. Румен Бенчев че струва около 3800-4000 лева, защото се интересувахме с мъжа ми преди няколко месеца.

# 631
da има и за изпъване..поне така ми каза дерматоложката когато ми го инжектира..."сега и ще се изпънеш"...е вече 15 ден и нищо, нито изпъване, нито дори блокиране
дори днес си мисля, че съм на изходно положение...пък хем в добра клиника бях
не знам какво да мисля..
коя е к.иниката, да не по.звам ус.угите и

nadyk макар и малко късно ти отговарям ,че клиниката е Аесте клиник! Много съм разочарована..200 лв на вятъра. Ефект от ботокса нулев-явно недостатъчна доза. Не стига, че не ме компенсираха да ми сложат повторно безплатно, ами ме убеждаваха, че било хванало...Моля ви да ме насочите към някояй/някоя, който ще ми постави ботокс без да цели печалбарство..Насочила съм се към Хил клиник или център Елос. Вие какво ще ме посъветвате и къде ще ме насочите?
мерси в аванс Simple Smile

# 632
Аз в Хил клиник не съм слагала ботокс, но имам хиалуронова киселина в назолабиални (вече втори път) и съм изключително доволна!

Не ми се спестява нищо, ампулата се отваря пред очите ти. Тук във форума четох, как на някакви места лекарките ти обяснават как трябва да доведеш някоя приятелка, защото нямало как за  1 човек да отвори ампула  Crazy
В Хил клиник няма такива неща. И д-р Валянова е супер!  Peace

# 633
Хиалуронова киселина се слага в назолабиалните бръчки,а ботокс къде е препоръчително да се слага?

# 634
Аз знам за гневна бръчка - зона чело. Чувала съм, че се слага и в зона мишници при хипер-изпотяване.

# 635
 beginner_mamma ,колко ти струваше хиалуронова киселина в  Хил клиник?

# 636
Мисля, че първия път беше 400 лева (не помня точно, защото беше преди почти две години), вторият път имах някаква отстъпка и помня, излезе ми малко по-евтино, някъде около 370 лв.

# 637
A ще е удобно ли да покажеш снимки преди и след? Може и на лични.   bouquet

# 638
За огромно мое съжаление, лекарката не ми е правила снимки Sad

И то след това се сети, след като ме инжектира, и беше супер ядосана, че не се е сетила преди да седна, защото наистина резултатът е толкова естествен, че дори мъжът ми не видя разликата.

А аз имам дооооста дълбоко изразени бръчки от носа към устните, сигурно защото нон-стоп се хиля Simple Smile

# 639
И ефекта беше 2 години,така ли ?

# 640
Не, не , имах предвид лични снимки от преди това и сега.. изрезани, да се вижда само зоната , около устата. Ако не е неудобно де Simple Smile
А какъв хиалурон ти слага? Като марка?

# 641
Момичета, знаете ли колко струва ринопластиката, ако някоя наскоро си е правила да сподели опит
Аз знам само в Хил клиник при проф. Румен Бенчев че струва около 3800-4000 лева, защото се интересувахме с мъжа ми преди няколко месеца.
Попитай при Джамбазов в Пловдив. Посъбери инфо за него, мисля, че е с доста опит и прилични цени, доста по-ниски от тези. Аз се оперирах при него преди около 4 г.

# 642
Монии, мисля, че ефектът го дават до 1 година при първо поставяне, и малко по-малко при следващи.

Тру Блу, сега ще разровя из фейсбука дали имам подходящи да си изрежа бръчките да се изтъпаня, ама ме е яд, че нямам професионални, щеше да е удобно, че много приятелки после са ме питали...

JUVÉDERM беше марката.

# 643
Поразцъках малко снимки и направих "компилация".

Не се вижда много, ама това е защото съм теглила снимки от фейсбука, и те са с много ниско качество.

# 644
За мен се вижда достатъчно, резултата е много приятен, омекотени са чертите но без драстично да е променено лицето.

Общи условия

Активация на акаунт