Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 530
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • в Кошера
Разполагам с  200-250 лв. Мога ли по дяволите да си коригирам само горната устна за тази сума някъде... Confused И преди да ме отчаяте ще спомена,че се бях уговорила с една докторка,но тя ми вдигна цената в последния момент,а аз не мога да събера повече.

Защо да не можеш?! Зависи колко искаш да сложиш? Има филъри, които са в опаковка 2х0.5 мл, можеш да платиш само единия примерно.  Peace
Да,сигурна съм,че има такъв вариант,но не знам къде става.. Sad Аз съм от малък град и при мен избор няма. Ако знае някой в Пловдив,Хасково или Стара Загора да има салон с такава услуга?

Единственото, което бих те посъветвала, е каквито и дерматологични процедури да си правиш, особено такива, които са чрез инжектиране (филъри, ботокс, мезотерапия), да ги правиш при сертифициран за дадената процедура дерматолог, а не при някакви козметички.  Peace Успех!

# 496
Момичета здравейте:) Съвсем наскоро, миналият месец отчетох появата на първите бръчици...съвсем леки са, но ги забелязвам. На 36 г. съм. Четох много по темата в инетернет и във форумите и си записах час при д-р Денкова. Преди няколко дни бях при нея и тя ми предложи мезотерапия, като направихме и първата процедура с хиалурон. Вече 3 ден след това не забелязвам никаква промяна, може би съвсеем леко в едната бръчица....При тези, които бяха най-силно изразени м/ веждите също никаква промяна. Чудя се нормално ли е? чета във форума, че при някои има моментален ефект..Предстоят ми още 2 процедури през следващите 2 месеца, но се замислям дали да не ги заменя с ботокс...макар, че докторката каза, че съм млада и ми е рано за ботокс. Ще съм благодарна ако някой друг е правил това и сподели как е било при него Wink

# 497
МОже би трябват повече процедури?  newsm78 каква е цената на процедурите, че и аз се чудя.

# 498
Леле какви хиалурони и ботокси ви гонят на 36? Shocked Ами какво ще правите на 60??? ooooh!

Има радиочестотен лифтинг, фотоподмладяване и други начини да се стимулира собствено производство на колаген. Лазерно примерно... Със скин-лазер и маски с жив колаген заличих доста бръчици.

# 499
Аз не съм фен на лазера. Дай инфо и цени за маските, ако може да препоръчаш салон.  Simple Smile

# 500
Леле какви хиалурони и ботокси ви гонят на 36? Shocked Ами какво ще правите на 60??? ooooh!

Има радиочестотен лифтинг, фотоподмладяване и други начини да се стимулира собствено производство на колаген. Лазерно примерно... Със скин-лазер и маски с жив колаген заличих доста бръчици.

Между хиалурона  и ботокса няма нищо общо, не знам защо вървят ръка за ръка, може би, защото се боцкат и двете ...

На 60 не, но на 50 вероятно бих си направила лифтинг на лицето. Честно казано не ме интересува особено каква ще бъда като бабичка, имам тука още едни 7-8 години, когато ще съм в графата млада и държа да изгледам максимално добре през тези години.

Няма да се пазя да се сбръчкам като костенурка и тогава да му мисля  Laughing

Поставих си хиалурон в назолабиалните гънки   и това е едно от най-смислените неща, които съм правила, а нямам 35 още. Вреда няма  Wink

# 501
Поставих си хиалурон в назолабиалните гънки   и това е едно от най-смислените неща, които съм правила, а нямам 35 още. Вреда няма  Wink

Кажи къде, цена, и той трябва да се слага периодично, нали така?  newsm78

# 502
Поставих си хиалурон в назолабиалните гънки   и това е едно от най-смислените неща, които съм правила, а нямам 35 още. Вреда няма  Wink

Кажи къде, цена, и той трябва да се слага периодично, нали така?  newsm78
Слагала съм си хиалурон само веднъж преди доста време имаше ефект, но само временен 6-7 месеца. Тогава/2004/ ми струваше 460 лв. Тъй като съм доста над 35 години през 2006 си направих неоператин лифтинг с едни специални конци. Повдига се кожата на лицето и челото и се захваща в окосмената част или малко край ушите. Разрезите са окол 2-3 милиметра и не остават белези. На другия ден си бях на работа. Тази година смятам да го направя пак.

# 503
Е, да де, ама на мен за лифтинг ми ее раничко доста, Искам да се поосвежа и особено за назолабиалните нещо да предприема, че ме дразнят много.

# 504
За назолабиалните гънки най-доброто решение е филър. Над 32г е хубаво да се комбинира с вътрешен прием на ХК, за да се оптимизират нивата в организма и да се забави максимално резорбацията на филъра.

# 505
демек хиалурон, нали така? А каква дозировка/грамаж хиалурон вътрешно? Знам, че има значение.  newsm78

# 506
Какви филъри ви гонят бе хора? Хиалурона ще позадържи вода като гъба след което пак така лесно ще го загубите. Няма да ви възстанови колагена със сигурност.

Не виждам никаква причина да боцкам каквото и да било на 50 когато на 40 и кусур нямам една бръчица. Започнете да си боцкате хиалурони от 30 да заприличате на изстискан парцал към 50.

# 507
Аз ти поисках конкретна информация, ако смяташ да спамиш, да повикаме почистването?  Laughing

# 508
Аз ти поисках конкретна информация, ако смяташ да спамиш, да повикаме почистването?  Laughing

С такъв тон със сигурност няма да получиш от мен информация. Пълно е със салони- интересувай се колкото искаш.

# 509
МОже би трябват повече процедури?  newsm78 каква е цената на процедурите, че и аз се чудя.

ами те са три процедури през месец и цената на едната е 200 лв с намалението като платих накуп за трите. иначе е 250 на процедура

Общи условия

Активация на акаунт