Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 563
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Привет на всички!

Някой знае ли кой е хирурга на Славена Вътова: http://zona.gong.bg/view_article.php?article_id=244793
В едно интервю каза, че е с 220кубика.

Предварително благоодаря!

# 481
  • Тука, под липите стари...
Ще следя темата. Имам нужда от ринопластика, не само по естетични причини, а и заради изкривена преграда, но много ме е страх и едва ли някога ще събера смелост за това. Въпреки всичко ще ми е интересно да ви чета.

# 482
  • София
Ще следя темата. Имам нужда от ринопластика, не само по естетични причини, а и заради изкривена преграда, но много ме е страх и едва ли някога ще събера смелост за това. Въпреки всичко ще ми е интересно да ви чета.
Най-добрия в Ринопластиките е Проф. Джамбазов. Потърси инфо а него

# 483
  • 5 етаж в ляво
Аз също имам нужда от операция,и също се страхувам от интервенцията.Ако сег трябва да кажа съм се спряла на Джамбазов,изчетох много за него още преди 2 год. и тогава по клинична пътека операцията струваше 1000 лв заедно със пластиката ако има нужда от такава...сега някой да знае как стоят нещата?

# 484
Наскоро една приятелка на сестра ми (на 19 г.) се подложи на рино. Все още е подута и подпухнала, не излиза много-много и все още казва, че й е много болезнено усещането, но каза, че иначе е минало добре. Те са й оправили крива носна преграда, точно, и гърбица, като са й коригирали леко върха на носа, за да не "увисне". Още не са минали 14 дена от операцията, та, не знам на финала как ще изглежда, но каза, че си е болезнена и сериозна операция...

# 485
  • España
А някой да знае къде в България се поставят тези инжекции с колаген в стъпалата за безболезнено носене на високи токчета?

# 486
Чудя се по какъв начин мога да ги отстраня тези удебеления? Някой има ли опит? Rolling Eyes  bouquet

Аз имам тук-там разни 'екстри' от обувки  Mr. Green
Като ходя на педикюр всеки път пилва по малко с ел. пила, дефакто маха мъртвите клетки. След няколко посещения всичко е наред.  Peace

Тайра, ще си допълня въпроса ,макар и да е малко личен - къде са разположение тези неща при тебе? При мене има на сгъвката на 2-3 пръста на краката и като ходя лятото със сандали е много грозно.  Rolling Eyes Не знам дали с пила може да се оправи това нещо, поне мойто де. Tired

# 487
Т.е. говорите за мазоли? Това на Др Шол работи много добре за мазоли, обелват се целите след няколко намазвания, отдолу се показва нормална нова кожа, не засяга здравата. Естествено, ако прекаленото напрежение на въпросното място продължава, и мазола ще се формира отново след време.

# 488
  • в Кошера
Лурдес, при мен не са фрапиращи, може би затова пиленето ми помага. Имам на единия безимен пръст и отзад на кокалчетата над петите.

# 489
  • София
А някоя от вас, момичета, да си е правила корекция на коленете? И как може да се направи - специално от вътрешната страна на коляното  newsm78

# 490
Т.е. говорите за мазоли? Това на Др Шол работи много добре за мазоли, обелват се целите след няколко намазвания, отдолу се показва нормална нова кожа, не засяга здравата. Естествено, ако прекаленото напрежение на въпросното място продължава, и мазола ще се формира отново след време.

Ами да явно, аз мислех че мазолите са само това, което се получава като раничка, а впоследствие е просто удебеление на кожата. Mr. Green
Каквото и да е като име, е грозно и неприятно. Tired
Ще ги видя какви са тези капки.Благодаря  bouquet

# 491
А някоя от вас, момичета, да си е правила корекция на коленете? И как може да се направи - специално от вътрешната страна на коляното  newsm78

Защо не пробваш с липокавитация?

# 492
Разполагам с  200-250 лв. Мога ли по дяволите да си коригирам само горната устна за тази сума някъде... Confused И преди да ме отчаяте ще спомена,че се бях уговорила с една докторка,но тя ми вдигна цената в последния момент,а аз не мога да събера повече.

# 493
  • в Кошера
Разполагам с  200-250 лв. Мога ли по дяволите да си коригирам само горната устна за тази сума някъде... Confused И преди да ме отчаяте ще спомена,че се бях уговорила с една докторка,но тя ми вдигна цената в последния момент,а аз не мога да събера повече.

Защо да не можеш?! Зависи колко искаш да сложиш? Има филъри, които са в опаковка 2х0.5 мл, можеш да платиш само единия примерно.  Peace

# 494

Защо да не можеш?! Зависи колко искаш да сложиш? Има филъри, които са в опаковка 2х0.5 мл, можеш да платиш само единия примерно.  Peace
Да,сигурна съм,че има такъв вариант,но не знам къде става.. Sad Аз съм от малък град и при мен избор няма. Ако знае някой в Пловдив,Хасково или Стара Загора да има салон с такава услуга?

Общи условия

Активация на акаунт