Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 580
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Blackwing, много благодаря  Simple Smile Слагам Хиалуроника 2, така се казва филърът, понякога слагам само половин ампула, друг път малко повече, зависи. Никога не чакам да се резорбира напълно, затова слагам така частично. А носа не съм си оперирала, "мой" си е Grinning Но покрай една приятелка вече имам всякакво инфо за ринопластиките и пластичните хирурзи..

Raulista, аз не съм ходила при нея, но в инетерес на истината съм чувала доста положителни мнения.

# 466
kaliopa89,

можеш ли да дадеш снимки преди хиалурона и след?

# 467
Ето 2 снимки от преди

И 2 след

# 468
Калиопа, тази втората снимка от ПРЕДИ къде е правена?

# 469
В Абу Даби, джамията на Зайед.

# 470
Да, разликата наистина не се набива на очи, макар от тези полупрофилни снимки да ми е трудно да преценя как е фронтално.

П.С - много си хубава и благодаря!

Още един въпрос, че ми актуален - веждите ти с перманентен грим ли са?

# 471
Не си харесвам снимки фронтално и нямам такива, затова  Laughing А веждите ми не са с перманентен грим, с молив са. "Рисувам" ги откакто се помня, защото са много светли и не достатъчно плътни... Мислила съм за перманентен грим, но ме е страх как ще се получи, не ми се рискува...

# 472
Ясно..)

Аз съм с перманентен, но много бързо ми падна боята (сигурно, защото съм блондинка) и сега търся къде пак да си ги повторя..

А хиалурона къде си го правиш и ако не е тайна - колко струва?

# 473
Ходя при една лекарка, която се занимава основно с мезотерапия и подобни процедури. Не е известно име, но не бих се доверила на никой друг, защото наистина си разбира от работата. Освен това ми направи много добро впечатление, че целта й не е просто да ти вземе парите. Цените са доста по-нормални от тези при пластичните хирурзи и т.н.

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 12:59 от kaliopa89

# 474
# 475
според мен имаш много хубаво лице и не ти е нужен този филър.
С него изглеждаш някак си нацупена.
ПРЕДИ ми харесваш много повече

# 476
Не знам, може и да е от снимките, но по принцип си е въпрос на вкус, да... Аз въобще не си харесвах устните преди, това ми беше голям комплекс...прекалено тънки бяха, особено като се усмихна. Тази черно-бялата е в първите дни след слагането, още с отока. Първите 3-4 дни обикновено изглеждам ужасно, докато спаднат  Laughing

# 477
Здравейте,
не знам дали тук е мястото, но ще питам.
Имам проблемни зони на краката, по-специално на някои от пръстите си (където е сгъвката на пръста) имам удебеления от носене на обувки. Не че нося обувки, които са ми неудобни и ми стягат, но явно от самото носене и се получава при мен.

Чудя се по какъв начин мога да ги отстраня тези удебеления? Някой има ли опит? Rolling Eyes  bouquet

# 478
  • в Кошера
Чудя се по какъв начин мога да ги отстраня тези удебеления? Някой има ли опит? Rolling Eyes  bouquet

Аз имам тук-там разни 'екстри' от обувки  Mr. Green
Като ходя на педикюр всеки път пилва по малко с ел. пила, дефакто маха мъртвите клетки. След няколко посещения всичко е наред.  Peace

# 479
Tyra, благодаря ти! Peace

Общи условия

Активация на акаунт