Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Поставих си хиалурон в назолабиалните гънки   и това е едно от най-смислените неща, които съм правила, а нямам 35 още. Вреда няма  Wink

Кажи къде, цена, и той трябва да се слага периодично, нали така?  newsm78

виолетова колко плати за хиалурона за назолабиалните гънки? Аз също смятам ,че вреда няма..и това едва ли ще доведе до по-ранното сбръчкване.

# 511
ами те са три процедури през месец и цената на едната е 200 лв с намалението като платих накуп за трите. иначе е 250 на процедура

Това ми звучи много разумно. Къде ги прави?

# 512
Lizet33 явно говорим за различни неща, аз споменах филъри, от тях никой не очаква да възстановяват колагена и не задържат вода, те просто попълват отвътре. Задържат вода кремовете с ХК, но не за това става въпрос тук.
Филърите нямат негативен ефект върху състаряването на кожата в дългосрочен план, просто няма как.

simplyaven по принцип няма установени минимални и максимални дози до колкото знам, но обикновено се взема 100-200 милиграма на ден. Препоръчително е да е маркирана като Injuv(метода на разбиване на молекулата), такива са например на Source Naturals

# 513
Lizet33 явно говорим за различни неща, аз споменах филъри, от тях никой не очаква да възстановяват колагена и не задържат вода, те просто попълват отвътре. Задържат вода кремовете с ХК, но не за това става въпрос тук.
Филърите нямат негативен ефект върху състаряването на кожата в дългосрочен план, просто няма как.

Имат разбира се, макар и косвен, негативния ефект е налице. Докато запълваш бръчките изкуствено не стимулираш естественото им запълване и изпускаш шанса си когато организма е още в състояние да произвежда собстсен колаген.

Да споменавам ли че във филърите ХК е модулирана а не естествена? Че организмът реагира на нея като на чуждо тяло, което може да доведе до нежелани имунни реакции?

Функцията на ХК е именно в задържането на вода, което е до 4000 пъти колкото нейното кратно тегло. Но всеки филър, какъвто и да е той се резорбира бързо. Колко често си в състояние да си запълваш бръчките изкуствено и колко пари си готова да хвърлиш за това? От 30-тина годишна и до края на живота с периодичност от по няколко месеца? Смело решение... скъпоструващо и далеч не толкова безвредно колкото си го представяш.

# 514

simplyaven по принцип няма установени минимални и максимални дози до колкото знам, но обикновено се взема 100-200 милиграма на ден. Препоръчително е да е маркирана като Injuv(метода на разбиване на молекулата), такива са например на Source Naturals

Мерси много! На мен ми предстои приемане заради минали спортни контузии, евентуално и няколко инжекции за начало, но исках да го съчетая с ефект за кожата и ще си взема направо такава, каквато казваш. Защото за контузията не е задължително, но аз искам да съчетая нещата. Благодаря отново.   bouquet

# 515
Lizet33, всичко, което изписа за ХК е абсолютно неверно. Не си достатъчно информирана, за да коментираш.

Попълването с ХК е чисто физическо изпълнение. Какво ми пречи да си стимулирам производството на колаген като си слагам ХК, така и не разбрах. Аз си правя и други процедури на лицето, уви, от филъра ефектът е видим и с нищо не се заменя. И пак си стимулирам производството на колаген. Но с тези ниски нива на естрогени, които имам, направо съм шампион  Wink

Докато мъжа ми пиеше кафе, аз свърших работата, 30 минути беше всичко, след това отидох на работа. От едната страна имах само една по-видима червена точка, но знам, че някои се подуват малко

Готова съм в състояние да се боцкам 2 пъти в годината за по 30 минути, не е кой знае какво. Преди процедурата ме намазаха с едно много хубаво обезболяващо. Боцкането е в дълбочина, там където никакви процедури и кремове няма да достигнат.

migracia, 500 лв. платих за една спринцовка, май 1 мл. е като количество. При пластичен хирург го правих, аз само това ще препоръчам - да е при специалист. Смятам да пробвам и със скули след 2 седмици  Grinning

Ето един пример за ХК, е моето положение не беше толкова тежко

# 516
wow, супер резултат!  Grinning

# 517
До колкото съм запозната - Филър не би трябвало да се използва за запълване на брички.

Виолетова резултата е добър.  Когато говорих с козметичен хирург, той ми обясни, че точно тези бръчки се получават от увисване на кожата от костта под окото. С годините мускулите и плътта (не знам как да се изразя), става по тънка там и кожата която е стояла нагоре увисва.  Филър би трябвало да се сложи там, за да се повдигне отново кожата.  С това се премахват и бръчките и увисването на кожата около брадичката. А когато ги запълваш, това допринася до повече, след като филъра е разграден от тялото.

Ботокс знам, че се ползва само за зоната от окото нагоре, Филър от окото надолу. 

Ботокс си правих 1 път от желанието да разбера какъв е ефекта.  Добре изглеждаше, мисля, че един ден пак ще го направя.

# 518
Обърках се. Биби-Джиби, знаеш ли къде слагат филъри под окото тогава? Можеш ли да препоръчаш име?  Rolling Eyes На мен ми бяха препоръчали Есте Клиник преди, но не съм ходила все още.

# 519
Обърках се. Биби-Джиби, знаеш ли къде слагат филъри под окото тогава? Можеш ли да препоръчаш име?  Rolling Eyes На мен ми бяха препоръчали Есте Клиник преди, но не съм ходила все още.
Не съм експерт, знам, че го слаган навсякъде по лицето, но не се препоръчва.  Знам, че може с него да се поправят дефекти, тогава е различно.
Но нямам точната информация и не съм в България за да препоръчам.  И казвам само това което доктора ми каза на мен. 
Като отидеш в клиниката би трябвало да ти обяснят всичко и да имат всяка процедура.  Но настоявай за пълната информация, къде, колко и как.  Защото за всяка възраст и лице е различно.

Еко всички зони на лицето където се слага филър.  Под дози знаменател е и ботокс. 

# 520
Биби-джиби, използва се за бръчки, но май само за назолабиалните /от носа към устата/, каквото си направих аз.

Права си за това, което пишеш и обикновено филъра горе в бузата дава много добър резултат, защото обемът наистина смаля от годините и се опъва тъкантта. Но точно под очите филър не се слага. Всички лекари казват ботокс, но той пък решава проблема само с бръчките, но нищо не запълва. Май не е решен проблема с очната зона  Crossing Arms

Филър = запълване
Ботокс = изпъване на бръчки

В комбинация май е най-добър ефекта, но все още нямам от свръх драстични мерки   bouquet

# 521
За Пловдив някой има ли мнение при кой е най-добре да се отиде за поставяне на филари?

Някакви отзиви за д-р Мариета Желева?Ето тази:
http://www.estetichna-medicina.com/about/

# 522
За Пловдив някой има ли мнение при кой е най-добре да се отиде за поставяне на филари?

Не знам дали е добра,но ме разочарова,защото е груба и ми смени цената в последния момент!

# 523
ами те са три процедури през месец и цената на едната е 200 лв с намалението като платих накуп за трите. иначе е 250 на процедура

Това ми звучи много разумно. Къде ги прави?

правих процедурите при Денкова в Аесте клиник..но след първата процедура все още нямам  видими резултати...дали и някой друг е правил мезотерапия и да сподели за резултатите при него?

# 524

Не знам дали е добра,но ме разочарова,защото е груба и ми смени цената в последния момент!
Бях решила да ходя при нея,защото работила с качествени продукти,нищо че е по-скъпо,но сега ще си помисля!
Ще проуча и за други!

Общи условия

Активация на акаунт