Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 579
  • 749
  •   1
Отговори
# 525
Лятото подходящ сезон ли е за поставяне на филари?

# 526
За Пловдив някой има ли мнение при кой е най-добре да се отиде за поставяне на филари?

Някакви отзиви за д-р Мариета Желева?Ето тази:
http://www.estetichna-medicina.com/about/
Не знам дали е добра,но ме разочарова,защото е груба и ми смени цената в последния момент!

sladurka ,ти къде точно си поставя филъри?

# 527
За Пловдив някой има ли мнение при кой е най-добре да се отиде за поставяне на филари?

Някакви отзиви за д-р Мариета Желева?Ето тази:
http://www.estetichna-medicina.com/about/
Не знам дали е добра,но ме разочарова,защото е груба и ми смени цената в последния момент!

sladurka ,ти къде точно си поставя филъри?
Не съм си поставяла,но щях. както и да е,направи ми лошо впечатление,а и е малко груба.

# 528
Момичета, някоя от вас коригирала ли си е ушите - при кого и доволна ли е?

Благодаря   bouquet

# 529
Цитат
Момичета, някоя от вас коригирала ли си е ушите - при кого и доволна ли е?

Благодаря 

Аз  Peace При доцент Анастасов в Пловдив.Доволна съм  newsm56

# 530
Юри Анастасов?Той поставя ли филъри?

# 531
Юрий Анастасов  Peace Не знам дали поставя филъри,едната колежка по стая беше с ринопластика, другата с мамопластика.Освен пластичен хирург е специалист по краниофациална хирургия Simple Smile

# 532
Да,знам Simple Smile Само хубави отзиви съм чувала за него.

# 533
Разполагам с  200-250 лв. Мога ли по дяволите да си коригирам само горната устна за тази сума някъде... Confused И преди да ме отчаяте ще спомена,че се бях уговорила с една докторка,но тя ми вдигна цената в последния момент,а аз не мога да събера повече.

Защо да не можеш?! Зависи колко искаш да сложиш? Има филъри, които са в опаковка 2х0.5 мл, можеш да платиш само единия примерно.  Peace
Да,сигурна съм,че има такъв вариант,но не знам къде става.. Sad Аз съм от малък град и при мен избор няма. Ако знае някой в Пловдив,Хасково или Стара Загора да има салон с такава услуга?
За Стара Загора мога да дам мнение-д-р Главчева Peace

# 534
И аз това се питам?
Има ли някаква забрана да не се излага после на слънце?

# 535
И аз това се питам?

Добре е да не се слага преди море. Защото може да станат по-големи оттоци от голямото и непрекъснато излагане на топлина. Иначе, друго ограничение няма.

# 536
I see you  ,благодаря!

# 537
И аз това се питам?
Няма драма със сезона за филърите. Аз сложих преди 10-на дни, в големите жеги, в назолабиални, и засега не наблюдавам никакви проблеми.

# 538
И аз това се питам?
Няма драма със сезона за филърите. Аз сложих преди 10-на дни, в големите жеги, в назолабиални, и засега не наблюдавам никакви проблеми.
beginner_mamma,разкажи малко повече!
Колко ти струваше,доволна ли си от резултата,болеше ли много,дадоха ли ти гаранции до кога ще има трайност?

# 539
Ами аз си слагам втора поредна година в назолабиалните. Ходя в Хил клиник при д-р Валянова, защото работи супер прецизно и й се доверявам за всичко.
Болката е доста индивидуално - аз съм с висок праг, но си се усеща, инжектира се все пак. Преди процедурата ти слагат упойка кремче задължително. Ефектът е чудесен, и то толкова естествен, че абсолютно никой не вижда някакво рязко изменение в лицето ми, включително и мъжа ми, когото накарах много внимателно да ме огледа и да каже какво вижда. Той така и не позна, че имам някаква промяна  Laughing

Трайността зависи от филъра, при мен миналата година слагах през март, и не забелязах тази година някаква драстична разлика при резорбирането. Може да се каже, че около година си бяха гладки и двете бръчки. А моето лице е много мимично и назолабиалните са бая... видими. На 30 г. съм.

За моето лице д-р Валянова ползва Restylane. Не съм много наясно на кой филър какво му е предимството, но просто съм хепи с резултата Simple Smile

Ох, забравих да напиша за цената: 450 лева ми струваше удоволствието.

Общи условия

Активация на акаунт