Тема за естетични корекции по тяло, лице и коса 2

• 153 565
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
MissNellie ,искаш да кажеш ,че всичко в Бг е реклама и няма качествени продукти за филари?

Нищо такова не казвам, дори не намеквам  Peace На последната странциа поименно обсъждахме Рестилан, Джуведерм и се спомена този филър на Филорга, който не познавам, но компанията е  мнгоо сериозна. Моите разсъждения бяха в посока как ги представят някой лекари и какви очаквания ви дават. Просто обяснявам да си имате едно наум като ви обещават лекарите разни чудеса и да си напишете сами домашното. Рестилан и Джуведерм са страхотни филъри и буквално най-популярните в Щатите също, мисля и в БГ е така, с изключително добра репутация. Но не може лекар да каже че някой от тях ще трае 5 години, просто подвежда клиента. 
То повечето лекари обещават чудеса....
Интересно ми е в България коя марка филари са най-популярни и кои са най-качествени?

# 556
  • София по рождение
Lizet33, всичко, което изписа за ХК е абсолютно неверно. Не си достатъчно информирана, за да коментираш.

Ето един пример за ХК, е моето положение не беше толкова тежко

Simple Smile

# 557
Здравейте и от мен ,
Конкретно към мамите с хиалурон в устните :
Аз си сложих преди 4 дни , вече ми спадна отока , но това , което забелязвам е , че едната половина на горната ми устна е доста по-твърда от другата . Съответно има и разлика в размера (не фрапираща , но все пак..... )
На някоя от вас случвало ли и се е подобно нещо ? Дали ще се разсее там , където е по-твърдо ?
Другата седмица имам час при дерматоложката си  , но ми се искаше да се поуспокоя предварително Simple Smile
Благодаря и хубав ден   bouquet

# 558
Здравейте,
Имам питане относно двама пластични хирурзи.
Днес звънях на единият да си запазя час и първият свободен,който ми дадоха бе за октомври месец.Позвъних и на друг пластичен хирург-от там ми отговориха ,че могат да ме оперират до седмица.
Искам само да вметна,че първият почива  почти цял месец,до колко разбрах и септември нямало да бъде за около 10 дни в клиниката си,така че не може да се твърди,че от началото на юли до началото на октомври всички часове са му запазени на 100 %.
И все пак не е ли показателен факта,че единият може да ме оперира след седмица,а другият да кажем след месец? На кого да се доверя?
тази операция я искам от 6 години- сега дойде момента да мога да си я позволя. Искам най-доброто за себе си. Как да разбера кой е най-добрият хирург за мен?
Операцията е лифтинг на бюста.

# 559
  • в 1001-та нощ
дали лятото е подходящо време за планирани операции  Rolling Eyes вярно е, че има климатици навсякъде и все пак  Rolling Eyes

# 560
дали лятото е подходящо време за планирани операции  Rolling Eyes вярно е, че има климатици навсякъде и все пак  Rolling Eyes
Не мисля,че е проблем. Макар,че сега като се замисля сигурно не е случайно ,че единият хирург почива целият август месец.

# 561
Аталанта, аз бих избрала лекар след лична консултация и проучване на мнения, не базирайки се на графика им.

Лятото е проблем само ако оперциите са  на места, където белезите ще бъдат излагани на слънце. Примерно за гърди -който се пече по монокини е проблем. Който не - не е. И предполагам който има съпътстващи здравословни проблеми, например с кръвно, които се влияят от жегите.

# 562
Именно.
И при мен беше така, когато се чудех кого да избера. Повечето ми искаха заявка месец -два преди операцията, и само един ми каза, че може или следващата седмица или чак есента..Wink
Но иначе съм съгласна, че лятото не е подходящо - именно заради изброените по-горе причини.

# 563
  • варна
Реших, че искам да си направя устните по големи............. кои метод ще ми препоръчате? Къде да си го направя? Цени? Болезнено ли е ? Колко време продължава самата процедура? За Варна става въпрос . Всякакви съвети и препоръки ще са ми от полза - благодаря предварително Hug

# 564
  • варна
Помагайте момичета Hug

# 565
Аталанта, аз бих избрала лекар след лична консултация и проучване на мнения, не базирайки се на графика им.

Лятото е проблем само ако оперциите са  на места, където белезите ще бъдат излагани на слънце. Примерно за гърди -който се пече по монокини е проблем. Който не - не е. И предполагам който има съпътстващи здравословни проблеми, например с кръвно, които се влияят от жегите.
Аз съм ходила на консултация пре единият - обясни ми,че ще останат белези и то видими и честно казана бях направо шокирана. гледала съм доста снимки от лифтинг на бюста и както ще бъде и в моя случай-белезите наистина са сигурни.Просто еи такъм метода на опрация -сразрез във вид на котва,вероятно ще ми коригират и ареолите и въобще... Sick

# 566
Аталанта, ами запиши си консултация и при другия и виж той как ще ти се стори. Почети мнения, виж във форума на тялото какво е писано за тях. И аз знам че за лифтинг се прави котва, но нека и друг лекар те консултира все пак.

# 567
  • софия
Аталанта не разбрах за повдигане на гърди ли си.Аз минах 4 консултации с  известни пластични хирурзи и мисля че избрах вече.При мен ще е повдигане и втора след време за пластика на ръце.Ако има нещо питай може и на лични. Peace

# 568
Реших, че искам да си направя устните по големи............. кои метод ще ми препоръчате? Къде да си го направя? Цени? Болезнено ли е ? Колко време продължава самата процедура? За Варна става въпрос . Всякакви съвети и препоръки ще са ми от полза - благодаря предварително Hug

Здравей ,
Зависи какъв ефект искаш да постигнеш - временен или перманентен ?
Ако е за временен - има различни марки хиалурон , които попълват устните и ги правят доста пухкави и обемни , а ефекта трае от 6 месеца до 1 година .
Ако искаш перманентно сочни устни - чувала съм за Пермалип  - импланти , които остават завинаги Simple Smile
Липофилинга също е вариант - вземат мастна тъкан от други части на тялото ти и я вкарват в устните , но доколкото знам трябва да се направят няколко процедури , за постигане на желаната визия .
За цени - всеки дерматолог или пластичен хирург  сам определя каква цена да сложи .
Успех

# 569
  • варна
Какао, мерси за отговора - насочила съм се към хиалурон - ще ми препоръчаш ли марки Hug

Общи условия

Активация на акаунт