Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 951
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
МИРКА М ...Честита Диана, много щастлива и здрава да ти е ....Браво мамче...  bouquet

# 106
Честита радост на Мири! Да е жива и здрава малката Диана, да радва мама и тате, да е глезанката на батко Криси!

Троли, ти си наред! Леко раждане, миличка.

Нели, честитя със закъснение, но днес се почерпих с пеперудката, така че се броят пожеланията за здраве и много любов:

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 12:12 от Пухка

# 107
  • България
Честита дъщеричка,Мири!Да ви е жива и здрава!

Благодаря за поздравите,момичета! Hug Hug Hug

# 108
  • София
Да е жива и здрава малката Диана Grinning да е радост и гордост на мама и тате и вярно приятелче на Криско Grinning

На патерици да честитя рождения ден на Нели на мъжа и на Галив. Всичко най-добро Grinning

Мери, като гледах снимките ви и в главата все ми се въртеше "Най-голямото богатство" Grinning

Драконче и твоите кукли много пораснали Grinning

Марти, много рсзлични и много красиви деца имаш Grinning

И на Ивчо прическата да отбележим Grinning много готин и  засмян Grinning

Георги днес е за пръв ден на градина. Камен като се събуди и видя, че го няма плака. Първите два дни след почивката плака за морето, следващия ден плака за баба си, днес за Георги- угодия няма Grinning

Това за сега Grinning

# 109
Мири, честито. Да се живи и здрави, бързо възстановяване на теб и малката принцеса. Много целувки на бате Криси.

Марти, страхотни деца имаш.   bouquet Чакаме още снимки, много сте хубави.

# 110
Veselo, прекрасно детенце имаш! Кърми си и хич да не ти пука от тъпи реакции. От кърменето по-хубаво няма. Аз съм си поставила за цел да кърмя Калоянче до две години. Да видим дали ще удържа, при положение че заради яслата и работата ми се налага да въведа ограничения. Важно е и докога той ще иска. Засега няма изгледи за отказване, а и не го поощрявам да се отбие.
Марти, сладки, сладки бузанчета!
Ади, да целунеш от мен Ежко Бежко. Много му е готина прическата.

Чао засега, починах си.

# 111
  • Sofia
Миркам, честита ти дъщеричка Дияна!!!  newsm51
Да ви е жива, здрава и много послушна, а батко Криси да се грижи подобаващо за нея!!!  Hug

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 21:12 от Valeria

# 112
Честита дъщеричка ,Мири!!!Жива и здрава да ти е малката кукла и много да слуша !!!

С малко закъснение  Embarassed

Честит рожден ден на мъжа на Нели!!!

Честит рожден ден на Галив!!!

# 113
Мири честито принцеса

Марти много пораснали ми изглеждат и двамата дори все едно са и на една възраст. Големи сладури са.

# 114
Скъпа Мири, честита ти дъщеричка! Нека Бог я закриля, да расте щастлива и здрава! Прегръдки силни на теб и малката госпожица!

Мили момичета, днес е Кръстовден. Празнуват всички, които носят имената Кръстю, Кръстьо, Кръстенa, Кристина, Красимир(а)!
Мила Кристи, толкова се радвам, че 2 пъти в годината мога да ти честитя именния ден! Бъди най-прекрасната и обичана мама ПУХ и щастлива съпруга  Hug
Краси (Алекс99) весел празник и на теб! Много щастие нека цари в твоето прекрасно семейство! Бъдете здрави!

# 115
Честит имен ден на всички именници днес - Кристи (Пухка) , Краси (Алекс 99) , Краси (Изида) и всички други именници в темичката!!!Бъдете много здрави и щастливи !!!

# 116
Миркам, потръпнах от удоволствие при новината мила! Честита ти малка кукла   bouquet, да е жива и здрава, да расте умна, красива и безкрайно щастлива!  Hug

Да са ни живи и здрави именниците!   bouquet Нека късмет и щастие ги радват! (няма да изброявам, че все ще изпусна някого)

Чарита  Hug

# 117
Мила Краси (Изидка) - как те пропуснах...
Честит имен ден! Бъди все така прекрасна, усмихната и лъчезарна! Нека послушната Киара да те радва, а твоят мъж да те носи на ръце!
Бъди много щастлива Hug Hug Hug

# 118
Mirkam да ти е честита дъщерята Диана!Да ви носи много радост!!! Hug
На теб желая бързо възтановяване  bouquet
Марти не сме ви забравили.Дечицата са много сладки. Heart Eyes Heart Eyes
Пухи,Краси(Алекс99)Краси-изидкова,живи и здрави да сте!
Честито и на другите именици  bouquet

# 119
Честита радост на Мирка. Нека расте добро и усмихнато дете!
Благодаря ви, момичета, ама изобщо не съм сигурна дали днес имам имен ден. От 10 източника-10 различни дати...Аз също намирам логика, в това днес да празнуват Красимирите, щото друг ден с К, май няма....Ако е така, значи и щерка ми празнува, и свекито... и кучето ми Laughing

Чудни снимки на дечица видях.  Hug
Аз днес съм free, малката е на бабин дом/това е и в нейна , и в моя полза/ и ще ви наглеждам Laughing
Ако не бях видяла как лястовичките днес се събраха и отлетяха на юг, щях да си помисля, че още сме в разгара на лятото. Чудесен слънчев ден...

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 15:11 от yzida

Общи условия

Активация на акаунт