Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 947
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • България
Момичета влизам набързо само,за да ви почерпя,днес мъжо има Рожден ден!Да ми е жив и здрав!

Честит празник на всички празнували скоро!Не съм влизала одавна,отивам да ви изчитам,че много има да наваксвам  Whistling
Ади пък днес за празника на тати е суполив и то много,а започна и да кашля  Tired ,та утре може и на лекар да го водя.Гадна работа е тази хрема,не може да спи детето  Sad Дано мине бързо.
 Hug Hug Hug на всички

# 91
Galiv - честит Рожден Ден! Много здраве и щастие най-вече, успехи и радости на цялото ти семейство.

Момичета - при нас всичко е наред засега, но просто не смогвам да отделя време за всичко. От службата ми става непосилно дори да преглеждам форума, постоянно има кой да те дебне и става ужас... пък и трябва да свиквам, в новата сграда ще имаме и видео наблюдение  Sick направо ми се гади като си го помисля  #Cussing out Но както и да е. У дома време не ми оставят, защото или Ники се е загнездил пред компютъра, или Алекс ме обсебва изцяло за себе си. След като се върна от работа за нея не съществува друг човек у дома освен "мама", за каквото и да става на въпрос: за хапване, за заспиване, за гърнето, за разходка... почна и до тоалетната да не ме пуска сама.
Затова прощавайте че ме няма никаква, но не мога да смогна.
Инак децата са здрави и весели, буйни и ги кара предимно на бели, но това да е.  Wink Вики взела ножицата и си направила чисто новите дънки отдолу на ресни, през 1-2см  Twisted Evil Направо ми се слоши като го видях.... Али през деня е послушна, но вечер като си дойде кака й почва и тя с белите, но като толкова ги обичам, как да не им прощавам?
Ето малко снимки, че сте ги забравили как изглеждат най-вероятно.

и още няколко: http://thedragonbg.multiply.com/photos/album/40/40

Тъй.... стискайте ми палци за едно нещо, дреболия общо взето, но ако стане ще се похваля, става въпрос за една придобивка лично за мен...  Praynig

Целувки на всички ви, и да знаете че наистина много много много ми липсвате, и ме трогва това, че не ни забравяте.
 Simple Smile

# 92
Нели,да ти е жив и здрав рожеднника!Много здраве,щастие и да е все така любвеобилен и грижовен баща.  bouquet При толкова голамо софра,няма начин да не  емъж мечта Wink Hug
Драконче,да сте здрави всички,пък когато имаш време-тогава пиши.Страшни сладуранки са ти сладурките.А за дънките даже се радвай,виж колко е креативна милата,знаеш ли дали не е първото творение на страхотен дизайнер Hug
Ади,Ели,добре си чешите езиците със старата чанта Mr. Green
Мери,много са хубави! Heart Eyes
Айде стига сте почивали,аз вече му виждам края на втория чувал чушки дето пека,ама и с децата на двора играя-та луда работа #Crazy

# 93
Кас,ами сърби бе душата... Mr. Green
Нели,да ти е жив и здрав мъжа...Много да те слуша и глези...  bouquet Дано Ади се оправя бързичко...
Еленитке,стига спа... Mr. Green Ставай...не те е срам..
Драконче,Кас го каза...Важното е да сте здрави...,когато можеш се разписвай...

# 94
Ааа не спа бе Laughingама ей сега пак ще лягам EmbarassedДнес го карам неделно-почивка,почивка и пак почивка Grinning,зареждам се за вторник Wink
Нели,да ти е жив и здрав мъжа,на ръце да те носи и да е много грижовен баща винаги!  bouquetДано малкия се оправи Hug
Драгонита,страхотни са децата,ама пусни и твоя снимка,че и теб да не забравим Simple Smile
Бубе и на нас ни никнат кучешки и кътни Crazyостават още 2 кучешки и 2 кътни и сме готови Grinning

# 95
Айде,че днес съм много активна...
Да взема да последвам примера на Еленита и да се трупясам и аз вече....

Лека нощ..

# 96
  • ВАРНА
Здравейте.
Нели, ЧРД на мъжа ти! Жив и здрав да е и да се грижи добре за вас!
Аз много набързо да не ни мислите.
Добре сме. Емч не е имал Т от вчера следобяд. Днес е голяма свежарка. Не личи, че вчера е бил с 39 и малко Т.
Понеделника чука на вратата, ще се ходи на работа.  Rolling Eyes

Драгонче, по-добре рядко, отколкото никога.  Hug

Лека и мека   bouquet

# 97
Здравейте!
Всички дечица са прекрасни и много порастнали.
Радвам се за всички майки, които отново броят дните до появата на още едно сладурче. Пожелавам им леко и безпроблемно раждане!
Ние все още се кърмиме, когато той иска, а това е доста често  Embarassed, хората ме мислят за луда, но на мен не ми пречи, важното е, че слънчицето ми е щастливо.
поздрави на всички вас от нас!  bouquet
Ето снимка и на Willi:
http://www.willi.ca/view/Flash.view/cover.php?name=Smiles

# 98
Добро утро прекрасни
 за любителите на коктейлите едно освежаващо
Желая деня ви да е много слънчев
Галка аз много харесвам тези думи, винаги ме карат да се замислям.
Алинка представям си как си се чувствала, направо ми се обърна всичко. Аз давам по 10 капки Хексалгин, но ние пък сме 13кг. Бройката мисля, че зависи от килограмите.
Кас както описа полужението при вас се замислам, дали и Пламена не я боли ушето. Петък вечер се мята и плака цяла нощ, принудих се да я взема при нас на леглото. На сутринта имахме обилни сополи, но постояно си бърка в ушето. Пробвах да натисна от страни до всяко уше, не реагира и за това се надявам да нямаме проблеми с тях и да се разминем само с хрема.
Камчо много ВиП преживяване си описала, аз нямаше да се чувствам на място там.
ЧРД на патерици на Галив
Ели зъбките ги мием всяка сутрин и вече. Предимно обаче гризе четката и когато м позволи да я взема само тогава успявам да и ги изтъркам. Важното е според мен да и създам навик. А с това ядене на "мисьоооо" от няколко дни има между предните долни зъбки едно малко парченце и не ми дава да го махна, как не я дразни незнам.
Драгонче и ние се местим в нов офис с видео наблюдение и карти за достъп  Shocked/на вход/. Ще видим как ще сме там, голямо следене ще падне.
Нели ЧРД на мъжо.
Исках още да пиша но......
Лек ден че ме търсят

# 99
Добро утро и от мен!

Аз вече съм по - добре. Няма  заразени  деца за сега.Само мъжо  се опитва да се разболее , но това ще го преживея някак си по - леко.
Нели , честито на мъжа ти! разписвай се по - често!
Весело, хубаво е , че и ти се обади.
Драгоне, ти си знаеш , че няма да те забравим , дори да пишеш рядко.Вашата Али ще я крадем за снаха. Тъй , че по - добре доброволно да се разберем.
Естрелка , беше обещала да пусне снимки на децата , а изчезна? Обади се, мила.
Дез добре , че Емч се е оправил.Кърменето има значение , както казва моята педиатърка. Тя не се опитва да ме накара да отбивам. Макар да е провинциален доктор на пенсионна възраст.За разлика от гастроентероложката на Ици , която ми заяви , че кърменето след 1 г. ми вреди.
Мери много сте хубави. Емма ти е одрала кожата.
Кас, разсеяността е признак за интелигентност....или старческа деменция.

# 100
Момичета, влизам само набързо да ви съобщя една прекрасна новина!
Нашата скъпа МиркаМ днес сутринта в 06:30 е родила прелестно момиченце Дияна, тежи 3070кг. и 48см.
И двете се чувстват много добре а милата ми приятелка е толкова жизнерадостна и щастлива smile3501.
Диана много приличала на Криси, но била с черна косичка Heart Eyes Мири е родила за три часа много лесно Peace

Скъпа Мири, имаш огромното ми възхищение мила!!!

Днес ще ходят само най-близките на Мири, но утре сутрин заминавам при тях с фотото Heart Eyes

Последна редакция: пн, 14 сеп 2009, 16:42 от Сенди

# 101
здравейте!много ми е тъпо ,че не мога вече хич да си общувам с вас!  Cryсега ще се опитам да кача малко снимки,че съвсем сте ни забравили сигурно Laughing<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1918/172225337816906355551252 … WmudJPwcHNqVW.JPG">photo_1</a>

# 102
  • София
Мирииииииииииии, браво на теб, момиче! Да сте ми живи и здрави и двечките!

# 103
получило се е ,ше пратя още някоя снимчица Laughing<a href="http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2016/144277003672037212012529 … PrIQl2YNlF9Bi.JPG">photo_2</a>]

# 104
ЧЕСТИТА ДЪЩЕРЯ!!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ДА РАДВА ВСИЧКИ  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт