Щастливи февруарчета растат и снимките им форума красят"

• 33 946
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
Сори, ако засегна evil, но не се  стърпях, вие знаете ли че тя чака четвърто детенце?

# 76
Евил,се похвали преди време,има я в списъка на бременлийките на 1стр от темата ни.
Галив,да си жива и здрава.Да се отчетеш скоро.  bouquet
Камчи,извинявай,все забравям да те похваля за разказа за ВИП-кръщането JoyТака ме развесели Joyне е истина.Толкова образно си ги представям въпросните персони,че няма на къде повече hahahaКомплексария до шия hahaha
Момичета да ви пиам,вие до къде стигнахте с миенето на зъбите?Аз се старая да ги мием всяка вечер(сутрин също исках,но съм неадекватна по това време Crazy)При нас случая е такъв,че повече създавам навик,отколкото ги мием.Само докато види пастата на четката и бърза да я погълне,и аз общо взето търкам без нея Laughing

# 77
Потя се като Веселин Маринов на концерт.

smile3532 newsm62  E, не, такова жестоко сравнение ....просто няма начин да не убиеш рибата сега... Mr. Green
Надявам се до утре да си добре  и да не си заразила никой... Hug

Оооо ОООо Оранжево морето, оранжево небето, оранжево и на АДИ момчето.... Hug Жесток е , и с тази прическа...Тц, тц... Hug

Чара, браво за хубавата почивка, която сте си изкарали великолепно сред младите плувци...  grinning039

ТОНИ, къде скри камерата , пусни някоя снимка, дори и от залата, да видим близначко... Heart Eyes Heart Eyes

# 78
ЧРД на Галив, да бъде много щастлива.
П.П
За евил не съм разбрала.

# 79
Аа,Евил беше разкрита от нашето КГБ,преди да се похвали... Mr. Green
Камчи,прическата на Иво я правя само с вода....Не се задържа много време,ама аз като се присетя и я оправям пак...Да оздравяваш бързо и дано не заразиш никой..
Миме,дано не се разболее Люко и в понеделник да те изненада,като не палче изобщо...
Еленитке,и аз засега основни мием вечер зъбките...И при нас май по-скоро е за навик,успявам и да поизтрия с пастата,ама мноого сладка бе... Laughing

# 80
Галив,честит рожедн ден !Много здраве,любов и прекрасно,здраво бебче накрая!  bouquet
Чаротийке,добре дошла най-сетне Heart Eyes Прекалено послушни и кротки ни бяха февруарчетата без Камко плувеца,довчерашния Катерач №1 Hug Hug Страхотни снимки,клипове,море,място и най-вече усмихнати и щастливи хора...и какво самообладание само,Ани пет пъти се стресна ,докато Камен пробваше гмуркането.
Анитка,нещо много се разцъкаха мацките покрай зетя.Да го държиш изкъсо,че с тоя поглед изкусяваш тц,тц.Ние може да нямаме кадрици вече,ама не сме забравили с кой готвихме в Дряново Heart Eyes И не мога да не отбележа,че сега пак се сетих за едни снимки дето чакаш Blush
Камчи,личи си че ти идва отвътре да си от "медийната " прослойка Hug Голям смях падна и преди и сега с В.Маринов hahahaОздравявай бързо Praynig
Ние сме по-добре Praynig,дано така и си останем де,чук чук Peace
Дез,и Емчо да се оправя Praynig
Миме,айде и на Люко всичко да му е нарид до Понеделник Praynig
Да ви споделя в какви размисли се вкарвам тия дни.Нашето педи се славеше като най-доброто в града.Но от почти 2 г. е горда баба на мома французойка.И от върл противник на хомеопатията и заклет почитател на АБ,започна да се прокрадва бавно но сигурно в съзнанието и идеята за по-различното лечение.От доста време вече,говорим с нея за подсилване на имунитет и пробване до последно да овладеем "ситуацията" и без АБ.И ооооооооо новина,започна да се носи мълва за нея как взела да склеротира /жената има няма 50г,по-скоро няма/,че тотално се е сдухала и как всеки трябвало да отписва детето си от нея.Та това ме вкара в размисли,що з анарод сме,ако поиска някой да се отклони от пътя и веднага е заклеймен и заплют.Та и сега,откачила била да не ни изписала АБ веднага.Ами радвам се,дано успеем да се оправим без АБ.Ако ли пък не,ще знам че съм се опитала.Омръзна ми от вратата без антибиограма без нищо," за всеки случай" да почваме АБ,че да не изтървем "Коня в ряката".Не ме разбирайте погрешно,аз съм за антибиотиците,но тогава когато има нужда.А не винаги и по -всяко време. Peace
И другия ми проблем......в нашия град имаше много тополи,стари,високи.Повечето са гледали баба ми и дядо ми на младини /лека им пръст и на двамата/.Но сега ги няма,останали са 5,6 и то просто до другата работна седмица.Има кметска заповед да се отрежат до едно.Да съгласна съм,че полените им са ужасни за хората с алергии,съгласна съм че са крехки дървета и при буря обикновенно старите поддават.Ама бивали така-всички до едно?!Толкова гол и пуст остана града...все едно са го разсъблекли.Щели да засадят чимове /не знам така ли се пише?/,добре ама кога? и дали? Пред нас имаше еда топола, беше си ми другарче.Обичах как и шумоляха лисатат от вятъра и как на пролет слънцето проблясваше сутрин през клоните и.Е да ама сега я няма,...........и виждам надалеч,а така дане ми се иска.Като погледна натам и ми става едно пусто.............
Съжалявам че ви досадих,ама ми е болно че един глас против не чух от някой.Сякаш за повечето хора дърветата са невидими.Липсват ми.
Айде лека и мека,аз отивам да сънувам в зелено. Mr. Green

# 81
Кас,върна ме назад с тези тополи...И ние имахме пред блока поне 15-на тополи наредени...беше толкова красиво и един дойдоха и ги отрязаха всичките...Сега няма и помен от тях...На тяхно място са наредени гаражи...Грозна картинка...Обаче,на никой не му прави впечатление...Жалко наистина...

# 82
Кас,върна ме назад с тези тополи...И ние имахме пред блока поне 15-на тополи наредени...беше толкова красиво и един дойдоха и ги отрязаха всичките...Сега няма и помен от тях...На тяхно място са наредени гаражи...Грозна картинка...Обаче,на никой не му прави впечатление...Жалко наистина...
  action032 smile3518 hug

# 83
Касче не тъжи мило, и аз отраснах покрай тополите, имаше покрай цялото протежение на Славеева река. Един ден се метнаха и ги отрязаха всичките, а не бяха сухи. По късно заляха с бетон бреговете на реката и тя се превърна в ... канал. Както и да е. Тъжихме много. Още не съм свикнала, все ми е в главата тая картина, красивата река с огромните стройни тополи, а славеите се надпяват, по брега насядали влюбени...
По късно разбрах, че тополите не живеят дълго, имат много плитка коренова система и лесно падат, дори не е нужен силен вятър а по голяма височина. За това ги режат когато стигнат еди колко си метра.
Когато бяхме в София, в градинката в Надежда по време на една буря падна падна от двете тополи под които си пиехме кафето, а децата ми играеха всеки ден. Бяхме потресени от мисълта... Както обикновено стояхме там и в дъжда, и изчаквахме да отмине облака, не ми се мисли какво щеше да стане ако не бяхме се отдалечили, случайно. Дървото беше избило и смачкало доста неща около себе си. Слава Богу жертви нямаше!
Не ти е по приятно мястото, но поне е по безопасно, не тъжи.
Чаре, завидях на тихото море  Heart Eyes Чудесни сте, благодаря за хубавите снимки! И за това че сте такова прекрасно семейство! Бог да е с вас!
Най сетне качих снимки, две страници са  http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=673&AlbumId=133888 … rol_CurrentPage=1
За който не му се рови
Смешовци
Емма се гримира с моята спирала
и не само грима ни влече

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 02:03 от Мери

# 84

Заповядайте.Който иска кафе,а който иска винце,неделя е и можем да разпуснем Grinning
Кас hahahaне изменяш на себе си HugИзвини ме за професионалното изкривяване да правя корекции Crazy
Само за твоя информация го правя Wink
РД имаше Галив.Бременна е Евил Grinning,тя също наскоро имаше РД  Simple Smile
А за тополите,нормално е да се чувстваш така,разбирам те,и аз тъжих когато офъкаха липите пред нас,сега директно зее улицата Tired.Дано засеят нови и свежи дръвчета Praynig

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 11:12 от elenia

# 85
     МЕРИииии.... Hug Hug Hug
Разкошни са , и баткото и малките ти слънчица, живи и здрави да сте.... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЕЛЕНИТКЕеееее...Какви франзели размята бре жена,    Rolling Eyes аз още спя,  Mr. Green  сложи по още едно кафенце...  Hug

Весела и слънчева неделя на всички... Heart Eyes

# 86
Еленитке, Joy тамън щях да ти пиша,че тя Кас един път не е в грешка,ама след като сто пъти се връщах и препрочитах,разбрах,че пак си била наблюдателна... Mr. Green
Мери,разкошни са ти децата...
Аа,Бубе,къв е тоя сън до 12ч...И аз искаам...Ето ти едно за събуждане от мен...

# 87
Хи-хи,Ади тя Бубето си пада по двойните дози Mr. Green

А за Касито,то на нея си и е вродено,всички творци и истински таланти са отвеяно расеяни Mr. Green
Вий си пийте кафетата,аз отивам да спя при детето smile3524

# 88
АДИиии....Не ме питай, и на двете им избиват кучешките зъбки.... ooooh! Tired  Та за това ми е нужен повечко сън,
но, някой друг път... Mr. Green

# 89
Бубее,нямам против..Прати ми ги двечките да ги помачкам малко,пък ти да си отспиш...Heart Eyes Heart Eyes
Елениткее,ставай бе жена...От сън спомен няма... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт