Преносима кошара и матраче за нея

• 2 240
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте на всички.Ще ви помоля за мнение за сглобяема кошара CANGAROO FUNNY DREAMS http://www.hippoland.net/cangaroo-koshara-funny-dreams-s-v-rtele … i-lilava-i-zelena.Дали е удобна според вас и подходяща ли е за постоянно използване.Притеснява ме единствено матрачето с което идва,че е доста тънко и според мен не е подходящо за ежедневна употреба.За бебешките матраци изчетох доста и реших да не пeстим пари за него и да вземем матрак от Magniflex.Някой от тия два модела: http://magniflex.bg/products/bambino.Та въпроса ми е дали този матрак ще стане за тази кошарка?Също така ако предложите и други модели кошари от които да сте доволни ще съм ви много благодарна!

# 1
  • Пловдив
Здравей!
Кошарката е страхотна, отличен избор Peace Изобщо не се замисляй, направо си я вземайте. Като й гледам параметрите, си има всичко - колелца за придвижване, страничен отвор с цип, на две нива е, има гриф с играчки. Относно матрачето - с размерте няма да имаш проблеми, но е по-добре да отидеш в магазин, в който предлагат и двата артикула, и да видиш дали си пасват, като сложиш матрака в кошарката.
Аз ще си купувам ето този матрак за кошарката:
http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=6362&cat=112

# 2
Здравей, аз използвам подобна кошара на същата марка. Хубави са, но моят съвет е да измериш колко е и долното ниво на кошарата. Аз също взех отделен матрак с подходящи за горното ниво размери, не пестих пари, но се оказа, че след няколко месеца, когато се наложи да го сложа долу - там размерите са съвсем други! На дължина е същото, но е с около 10 см по-широко и матрака не пасва. А реално през повечето време бебето ще спи долу. Аз останах крайно разочарована от това откритие и затова те съветвам да измериш и долу.  Peace

# 3
Нашата кошарка е LORELLI,отделно купихме двулицев матрак от едната страта с кокосова основа ,а от другата страна от Мемори пяна и сме много доволни.Общо кошарката с матрака ни излезе 200 лв.

# 4
След като ще даваш 200 лева и отгоре, защо кошара, а не легло?

# 5
Аз все още съм на фаза проучване за кошарка.Иначе легло 2в1 не ми се иска да вземам,защото се надявам до две годинки бебка да има собствена стая и тогава да се обзаведе с всичко ново,а не да се чудя и да съобразявам стаята с леглото.Аз също очаквам и ваши предложения от които сте доволни.

# 6
Ами ние купихме ето това легло http://www.patilanci.bg/leglo-lorelli-mini-max-dyb-72-x-190.
Много съм доволна, не се налага за сега да купуваме гардероб, има достатъчно чекмеджета и шкафчета, има и място за повиване, а със люлката заспива страшно бързо, и помогна при коликите. Впоследствие ще го разглабяме вече на съставните части. Като цяло спести много място, докато ако бяхме купили по-малко легло щеше да се наложи да купим и гардероб и повивалник и т.н.
Купихме и този цвят защото няма да се налага да го преценяваш с цветовете в стаята в бъдеще

# 7
  • София
Аз все още съм на фаза проучване за кошарка.Иначе легло 2в1 не ми се иска да вземам,защото се надявам до две годинки бебка да има собствена стая и тогава да се обзаведе с всичко ново,а не да се чудя и да съобразявам стаята с леглото.Аз също очаквам и ваши предложения от които сте доволни.

Кой е казал 2 в 1?
Кошара - дървена бих избрала аз, не ми харесва бебето да спи на походно легло, каквото са всъщност тези сгъвайки, за път - да, за постоянно вкъщи - не.

# 8
Нашата кошарка е на Бертони Travel Kid, с люлеещ механизъм. Избрахме я най-вече заради липсата на място, където да поставим дървена кошара. Но не съжалявам, защото е удобна и много лесно се мести при почистване или при ремонт (наложиха ни се няколко кратки ремонта и не трябваше да се притеснявам за вещите на бебо, просто натоварихме всичко в кошарата и я дотъркаляхме до съседната стая). Когато минахме на ниското ниво взехме матрак с кокосова и мемори пяна, за горното ниво ползвахме подложката на самата кошара (сигурни някои майки ще ме убият с камъни).
От екстрите към кошарата не ни бяха потребни мекият повивалник (използвах твърд повивалник върху самата кошара), грифът с играчки (малкият не се впечатляваше особено нито от него, нито от музикалната въртележка). Люлеещият се механизъм беше много удобен.
Каквото и да изберете важно е да ви е удобно, все пак ще се ползва доста време.

Общи условия

Активация на акаунт