Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя каша от елда и трябва ли да я разреждам с гореща вода?
Какво представлява тапиоката и как да я включите в диетата на детето?
Как да включа царевицата в диетата на детето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя каша от елда и трябва ли да я разреждам с гореща вода?
-
Какво представлява тапиоката и как да я включите в диетата на детето?
-
Как да включа царевицата в диетата на детето?
-
Кога да въведа третото хранене в диетата на детето?
-
Какво да правя, ако детето ми не харесва авокадо?
.
. Относно месото - първия месец се стига до около 10-15 гр. месо и всеки месец дозата се увеличава с по 5-10 грама.
от утре я връщам на дневен ред и да видим..тия дни давах само по няколко лъжички пюренца(чисти) разредени с много мляко и едва ги хапваше, но му е зачервено гърлото и явно му е дразнело..вчера хапна вече едно бурканче-пак много разредено.
Косе Босе беше писала, че месо с броколи е много ценна комбинация, но дали няма да му е тежко на коремчето- аз няма да дам кой знае какво количество, но все пак. Как мислите?
. Да се оправя бързо!
Кало също преди 2 дни беше един такъв апатичен, нямаше апетит (което за него е повече от шокиращо) и вечерта ми цъфна със сополи. Дано само с това се разминем
. (сори за офф-а)
. Та затова ми е интересно да ги видя тия пюрета-каши.
Сиси, за бебчето да не те шашкам, но и при нас всичко почна с яки сополи преди 15-20 дни и се разви в вирусна инфекция...сега се върнах от педито,че излезе и обрив, но всичко е наред все пак.... обърни му внимание