Nolicin - моля спешно за съвет!!!

• 25 791
  • 6
  •   1
Отговори
В сряда привечер усетих гадните симптоми на цистита. Отидох при един познат аптекар и му поисках Ципрофлоксацин, защото това ми беше предписано един път когато имах цистит. Той обаче ми препоръча Нолицин и аз си купих от него. Наистина още на второто хапче паренето спря и в това отношение се чувствам много по-добре. Проблемът ми е друг - в листовката пише, че не трябва да се излагам на слънчева светлина, защото може да се развие свръхчувсвителност. Утре заминавам за две седмици на Корфу и естествено мисля да ходя на плаж (дай боже да позволява времето) и малко се притеснявам. Вие по колко време сте го пили този Нолицин? Проблем ли ще е ако го пия само пет дни? На всичкото отгоре ми е малко силен и се чувствам замаяна. В листовката пише, че лечението продължава от 3 до 14 дни, аптекаря ми препоръча да изпия цялата опаковка (тя е за 10 дни). Моля ви посъветвайте ме, защото незнам как да постъпя Praynig!

# 1
  • София
И аа тръгнах на море с антиниотик и лекарката ми изрично ми каза, че с антибиотик на слънце не се стои. Нолицинът съм го пила и наистина е гаден, замайваше и ми се гади.
От друга страна,ако си го прекъснеш може само да замажеш инфекцията и после пак да те повтори. всъщност ти от къде ртазбра, че си за антибиотик непременно. Аз сега се мъча с един цистит, но лекарката ми даде само билкови за сега.

# 2
Не са ми правили изследвания за антибиотик, но се притесних да не се усложни цистита по време на почивката, защото там няма да мога да си помогна с нищо. А ти колко време го пи Нолицина?

# 3
  • Най-сетне у дома
Ципрофлоксацин и слънце е дори още по-противопоказно и опасно! Можеш да станеш на огромни мехури, най-малкото. Нолицинът в това отношение е по-малката беля, но - да, няма как да се пържиш на плаж и да го пиеш.

(Макар, че аз съм го правила и нищо ми нямаше  Embarassed)

# 4
 А ако го спра и на следващия ден ходя на плаж? Не искам да си проваля почивката заради този тъп цистит. Може би подхождам малко несериозно към нещата, но незнам дали да не го пия три дена newsm78 и без това не се чувствам добре от него!

# 5
  • София
Абе пий го три дни, спираш го и следващия ден бягай на плаж да си напичаш цистита. Вземи си някакви билкови за да си ги пиеш там-Неоренал, Уринал...т.н. Така няма да рискуваш поне да стане някоя реалкция антибиотик-слънце. От друга страна е неседериозно наистина, но почивката е платена вече и ще се ходи, така чееееее. Между другото аз с цистит не бих се топвала в морето и после да стоя с мокър бански, но това си е мое виждане за нещата.

# 6
Това за банския съм го предвидила, взела съм си две резервни долнища и си купих и Неоренал.

Общи условия

Активация на акаунт