Лятото привършва вече, на градина тръгва АПРИЛското човече

• 23 303
  • 684
  •   1
Отговори
# 645
  • Чехия
И тука са така 12, 20 но има и 30г.с  с Верето чаках до последно...то и сега така щеше да е...ама амниото си каза думата.
За моя радост страдам от усилено безсъние, тия дни четох книжките на Стефани Майер,  но свършиха и ето ...сега търся нещо ново и  чакам филма след Здрач, Нова луна.
 Попадна ми една интересна книга онлайн... казва се - не пипай тази книга, да видим дали си струва. Малко е конспиративна.  

# 646
Иве, книгата ще ти хареса Peace.

Аз пък съм много тъпа и забравих да честитя един куп неща:
Първо, Честит имен ден на Спаска-Екатерина!
Второ, честит имен ден на голеееми патерици на Алекс, Александър и Александра.
И трето, Еми, честито Ви ново начинание!
Аааа, и четвърто, честито положително тестче на Алина-нана!

На всички по - горе желая най - приятни изживявания и обич!

# 647
  • Чехия
Sve, дано..аз съм заклета почитателка на Тофлър ... тука понеже съм началните 100 страници още ми позната материя...но съдя чак след края.

# 648
  • гр.Варна
Здравейте!
Наде,честит ти положителен тест!Страхотна новина!И дано ощастливите батко Дани със сестричка този път:)
Иве,нямаме я тази книжка и ще я потърся,за да взема и на Кики:)
Лина,стискаме палци всичко да се уреди по най-благоприятният за вас начин! Praynig

# 649
  • Чехия
Krisi, те са четири в поредица избери си която ти при сърце. Има ги почти на навсякъде и са с песнички и ноти дори. 

# 650
Ламята, честит имен ден! Да си жива и здрава и ти и цялото семейство! Между другото кръщенето ми беше на св.Екатерина.
Misho4ka - извинявам се, но съм те пропуснала.  Embarassed Но няма проблем ей сега ще се обадя че бройката се е увеличила.
Коледното парти - запазила съм датата 13.12. от 10.00 часа. Мястото, го знаете, но пак да кажа - "Приказката". Не уточнихме дали да поръчаме празнична торта и нещо друго за ядене?
Ара, дано да е за последно това разболяване!

# 651
  • В една далечна галактика...
POLLY, благодаря ти   bouquet

Лично аз не смятам, че има нужда от торта. Децата ще тичат, ще се вълнуват от подаръците, ще играят в къта. Моят богат опит от такива мероприятния показва, че тортите се изяждат от мамите и татковците  Mr. Green

Но каквото решите. Ще хвърлям по едно око на темата, че да съм в час.

Поздрави на всички малки и големи!

# 652
Новата луна го пуснаха тук, но ние май чак по Софийско ще се доредим да го гледаме. Децата на баби идиадовци , ние на кино....ех, мечти

Поли, аз пък забравих, а си мислех да ти чиститя. Та, на патерица, още дълги години семейно щастие Simple Smile!!

Мишочка, а вие как сте, мишоците?

Само да кажа, за книжките, има и приказки, и стихотворения, и песничките с ноти.

Днес ни чкаа сменяне на прозорци....всички...Ники ибаща му започнаха с хола, 2 големи, и сега не само че на вън вали, ами и в къщи също  Crazy а аз ще разхопждам децата с количка, за да спят наобед, да могат мъжете да свършат.

ХУбав и усмихнат ден  на вас  Hug

о , и не мога да не споделя, колко хубави елхички станаха от сайта, които Ива беше дала, крокотак.ком :   Само малко модифицирано - ръчичките ги отбелязваха първо 3, после 2 и после 1, една върху друга, и така стана елха, и после отгоре лепиха перлички, изрязани топки. Не съм смъквала снимки, но като,  ще пусна снимки

А как се забавляваха  дечковците 2 часа не мръднаха от столовете. И в мечтите ми не съм си помисляла, че може да стане

# 653
Пак съм аз! Wink
Сега говорих с жената от "Приказката" за подробности по Коледното парти.
Значи, вариантите за представление са 2. Като ние задължително трябва да изберем единия. Първият вариант е куклен театър "Коледни истории". Времетраенето е около 25-30 мин. По време на него се вмъква Дядо Коледа и раздава подаръци. Това е за 140 лева.
Вторият вариант е куклен театър, бил по-смешен и участвало и джудже и децата се включвали чрез шеги и закачки в пиесата. Това е за 180 лева.
Аз предлагам да изберем по-евтиния, защото децата са малки и не се знае доколко това ще им е интересно.
Предлага  се и детско меню - струва х 6лв. на дете плюс кетъринг за възрастните. Ще ми го пратят на мейла и ще го копирам да си кажете мнението.
Общото времетраене на партито ще е 2 часа.
Краен срок за уточнение е петък - 27.11.09

# 654
POLLY, аз също мисля, че е по-добре варианта от 140 лв. Благодаря за усилията!  bouquet
ara75, стискам палци да приключите с болестите още тази седмица!
Алекси, наистина страхотно творение! Все си мисля, че Сашока е малък, за да сътвори нещо подобно!

# 655
  • Чехия
Aлекси, аз точно за тези елхичка мислех да я направим като адвентен календар от 1 до 25.12 и под всяка топка да напиша два три реда от библейската история...може би утре ще видя как ще е... Иначе днес спретнахме 4 картички от тези с отпечатъчета, даже с памук им правихме шапките...много забавно беше и всичките са със свой мили личица.

# 656
Поли, аз също подкрепям по-евтиния вариант. Децата ще гледат с интерес, няма да скучаят, а центърът е именно Дядо Коледа!

Обикновено децата хапват по нещо мъничко. Парче пица, банички - такива неща и сокче, от търчане ожадняват.

Аз лично ядене не искам, ще пия кафе. Татко Лам е лакомник и ако поръчате папкане имайте предвид, че сигурно ще се включи. Не забравяйте и желанието на Гури и Страчи за хапване.

Няма да се цепя от организацията - подкрепям всичко, което решите!

Поли, много благодаря за организацията!!!

ИвЕ, как се казват книжките? много странно, че не съм ги виждала...

Алекси, страхотно красива елха! невероятна! браво на малките художници!

# 657
Ето офертата:
Коледно парти в „Приказка без край” – зала Приказка

Наем зала на дете – 8 лв.
Минимум 12 деца.
Продължителността на партито е 2 часа.

Програма:
Куклен театър „Коледна приказка” – 140 лв.
Програмата включва: Дядо Коледа и Снежанка.

„Обърканите подаръци на джуджето Блейко” – 180 лв.
Програмата включва: Дядо Коледа, Снежанка и джудже.

По желание на своите гости „Приказка без край” предлага детско меню и кетъринг за възрастните.

Детско меню „Малечко палечко” – 6 лв.
/сандвич или парче пица, сок Капи, шок. яйце Kinder/

Кетъринг:

Панирани сиренца и кашкавалчета-1кг-27лв
Флейки в корнфлейкс  -1кг-27.50лв,
Вълчо плато – 400грама- 23лв
Палачинкови пънчета – 1бр- 0.90лв.
Панирани пилешки хапки в сусам-1кг-26лв,
Пилешки хапки в бекон 1кг-26.5лв
Тарталети с мус от френски сирена-1бр.-1.50лв.
Тарталети с пушена пастърва 1бр- 1.50лв.
Тарталети с моцарела и чери доматче-1бр.-1.30лв
Картофени кюфтета-1бр- 0.75лв
Спаначени кюфтета- 1бр-0.85лв
Мини клуб сандвичи-30бр-27лв.(1бр-0.90лв)
Кюфтета по цариградски (1кг)-19лв
Вегетариански хапки – 1пл(1кг –около 30-35 хапки)-15лв
Мини свински шишчета 1пл(0.600гр, около 35 мини шишчета)-29лв
Панирани пилешки хапки (полуфабрикат)1пл-(1кг)-17лв
Плато френски серена(400гр)-29лв
Плато Български сирена(400гр)-17лв
Панделки -1пл–(500гр)-12лв,
Плато хапки мини кренвирш-(40-45 бройки)- 24лв
Плато брускети с маслини – (1бр) – 0.60лв
Плато брускети „Карузо” (с ролца от раци)-1бр-0.95лв
Рибно плато (400гр) – 35лв
Плато панирани рибни хапки със сусам (700грама) – 29лв
Шопска салата-(1кг)-13лв,
Овчарска салата-(1кг)-15лв
Зелена салата-(1кг)-12лв
Салата домати с моцарела(1кг)-15лв

Сладки плата:
Плато  сладки микс(1кг) - 15лв,
Фруктиера (2кг)плодове - 17лв.
Плато плодови шишчета (от различни плодове според сезона)-600гр.-17.50лв

В детски център „Приказка без край” може да поръчате и торта за вашето парти.

Наши партьори са: „Лагуна”(каталози на тортите може да разгледате в сайта на „Лагуна” или при нашите служители) - 3.50 лв. на пърче; „100 грама сладки”  - от 3.00 – 4.00 лв. на пърче.

„Приказка без край” Ви обещава един наистина весел и вълшебен коледен празник!

# 658
Уха, щом ще има шоколадово яйце Амалия ще се зарадва. НА пицата също - аз съм ЗА детското меню.

За кетъринга - нямам никакви претенции - каквото изберете!

# 659
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
И аз нямам претенции. Детското меню е супер - сандвича печен ли е или не. Според мен е по-добре от изтинала пица

Общи условия

Активация на акаунт