Лятото привършва вече, на градина тръгва АПРИЛското човече

• 23 304
  • 684
  •   1
Отговори
# 660
И аз съм "ЗА" детското меню, а ако ще се поръчва за възрастните може да е платото различни сладки, предвид сутрешния час!

# 661
  • Чехия
Ламичке ето ги, те са поредица
Колко слончето тежи
Моя бяла Коледа
Семки и бонбонки
Кът свиден и мил

Стихове и песни за деца, като има супер неща от Пета Дубарова до Тих Бял дунав и плюс ноти. Към поредицата има и Cd-та.

# 662
Мерси много, Иве! ти беше копирала кориците по-назад! мерси - специално ще ги потърся. Не виждам добре - кое е издателството?

# 663
  • Чехия
Златното пате.  Hug

# 664
Аз също съм ЗА детското меню и първият вариант за театър. Предвид ранния час ще наблегна на кафето и безалкохолното, така че оставям на вас да изберете менюто за възрастни.

# 665
  • гр.Варна
Иве,и аз благодаря за публикуването на кориците на книжките!
Ето и малко снимки от нашето дете и племенниците ни(ако Ви се гледат):
http://hristinak.multiply.com/photos/album/70/70

# 666
За хапването на партито - моите наблюдения са ( не върху мен и Гури само  Wink ) - че винаги възрастните хапваме, независимо, че почти никога никой не е искал ядене. Мисля, че 2 или 3 плата ще са ни ок, предвид и компанията на татковците. Мисля, че е добре да са от солените неща, защото и на РД-та и на партита всички се хвърлят на тях и си взимат една или не си взимат сладка и остават. Ако няма да се поръчва ядене, аз ще искам едно плато.
Аз съм "за" детско меню, въпреки че Мая никога не го яде, нито пие соковете, но да не се цепим от компанията
Wink

# 667
елхичката от снимката е творението в сайта....нашите станаха симпатични, но далеч не толкова изпипани Simple Smile

# 668
Момичета-кокичета, в София времето за палто ли е, или става и за шлифер? (във Варна е много приятно топличко като за края на Септември). Давам си телефона за желаещите за среща утре около 14.00 часа в района на УАСГ: 0884/360037 - Светла.

# 669
  • Beyond the Frontiers
Светле, пече ама си е хладно. 14-17 максимум.

# 670
Аз най-вероятно няма да мога да участвам в утрешната среща със Све, защото ще пътувам.
Но ако случайно нещо се отложи съм на линия.

# 671
Момичета-кокичета, в София времето за палто ли е, или става и за шлифер? (във Варна е много приятно топличко като за края на Септември). Давам си телефона за желаещите за среща утре около 14.00 часа в района на УАСГ: 0884/360037 - Светла.

Светле, за палто е.
Ще ти звънна, но отсега не мога да кажа дали ще успея да се класирам за срещата. Целувки,

# 672
  • В красивите ми сбъднати мечти!
За партито: аз съм ЗА детско меню , за театъра с Дядо Коледа и без ядене за големите, който е гладен ще си поръча на място нещо.

# 673
  • гр.Варна
Здравейте!
Попаднах на сайт,където има бланки на писма за Дядо Коледа.Там е вписан и адресът на белобрадият старец!На заинтересованите ето го:
http://krokotak.com/category/%D0%BE%D1%86%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%8 … 0%B8%D0%BC%D0%B0/
Ние смятаме да пуснем такова,а се чудя дали да не занеса едно и в детската ясла на Криси,всеки да драсне по нещо на листа,а после аз да го изпратя! newsm78

# 674
хей, мацки, никакви ви няма, да не би да е хубаво времето при вас?
Тук се скъса да вали, подгизнаха ми кокалите. А децата стават много нервозни, когато са по цял ден в къщи. НА дъжд излизаме, но когато е порои няма как. По този повод искам сняг вече. А и отделно вече се вижда началото на края на одисеята по ремонта, но време за нищо не ми остава.

Све, хубаво ли изкара в Софията? Дано сте успели да си направите мини среща, а и ти да си доволна от семинара!

О, за малко да забравя - Борис вече започна с 'когато стана голям, ще стана.....' И ще лети със самолет, ще кара влак, и трактор. Но първо ще е машиннист, после трактор, защото за трактора не трябва да е голям, и после пилот. Много му се смях на разсъжденията. А за трактора не трябва да е голям, защото имаме едно момче в отбора, баща му ефермер, и е обещал на Борис пролетта, когато ще помага на баща си, да го повози на трактора, и да му даде да върти кормилото  Mr. Green

Хубава събота и неделя, и много да сте усмихнати!

Общи условия

Активация на акаунт