Ще пускам Обща поръчка от Next.co.uk

• 68 386
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
  • София
а колко е доставката до България

# 76
 Peace и аз съм навита за поръчка

# 77
do ivasl

привет, желая да си  поръчам  някой  неща от  NEXT ,моля  те да ми изпратиш повече  информация  за  начина  на поръчване и  доставка .
скайп : boriana.stefanova74
 Peace

# 78
И аз искам да се включа!

# 79
И аз на опашката Grinning.

# 80
  • София
Айде и аз да се запиша Simple Smile
скайпа ми е:  Elyah78

# 81
А дали може да се включа и аз... досега съм ползвал само eBay и ми е интересно как се пазарува от този сайт. Аз дори не успях да се регистрирам, искаха ми валиден телефонен номер.

# 82
  • София
Да попитам тези, които вече са пазарували от сайта - очакват ли се някакви намаления декември, промоции или нещо такова?

# 83
Да попитам тези, които вече са пазарували от сайта - очакват ли се някакви намаления декември, промоции или нещо такова?

Добри намаления има януари и февруари  Peace

Но е трудно, поръчките са с много недоставени артикулите, защото се изчерпват светкавично. Добър шанс имат дългите и "презастраховани" поръчки, т.е. да се включат максимален брой желани артикули, като модели, по възможност в съседни, взаимозаменяеми размери Laughing или цветове. Времето, от избор на артикули и пускане на поръчката, да е минимално.
Всички сме се убедили, а и сме потърпевши, как дори и сега, без намаления, артикулите се изчерпват, не само защото мислим 5 дена дали да поръчаме и какво да поръчаме, а просто защото поръчките в сайта на Некст се пускат денонощно, но се изпълняват по реда на постъпването им/от пон до съб/, т.е. ако е имало повече поръчани бройки, от желания артикул, в поръчките, преди твоята, докато дойде ред да изпълнят твоята поръчката, просто ще имаме "недоставен" артикул. Такъв артикул може скоро и да не се появи отново, но може още след ден-два да е наличен за поръчка, ако е имало зареждане междувременно. Спасението в такива случаи е търсене на място в магазините, защото ако се пуска нова поръчка в сайта за същото, докато й дойде ред за изпълнение и.... Трудно се гадае, но така функционират нещата.

Благодаря на милите майки, които въпреки, че имат недоставени и незакупени артикули, проявяват търпение и разбиране   bouquet

# 84
А дали може да се включа и аз... досега съм ползвал само eBay и ми е интересно как се пазарува от този сайт. Аз дори не успях да се регистрирам, искаха ми валиден телефонен номер.

Не може с наша карта да се плаща, затова само с посредници се пазарува.

# 85
i az sam na opashkata Simple Smile
valentina_petkova1
mersi   bouquet

# 86

Не може с наша карта да се плаща, затова само с посредници се пазарува.

Да, и аз разбрах че наши карти не минават, но аз се разплащам с PayPal. Искаше ми се да поверя дали не приемат този метод, обаче ударих на камък с регистрацията.

# 87
Здравейте момичета,получихте ли си поръчката от The Win и за колко време?

# 88
Здравейте момичета,
В момента не съм в България, но чета БгМама, пощата на лс и мейл и почиствам редовно кутията. Скайп-а е "на линия", но него не мога да го чета в момента. Пиша тук, защото няма темичка "Ще пристигне поръчка от Next.co.uk", а информацията е следствие точно от тази темичка "Ще пускам поръчка..." Пиша за всички, които имат поръчки до 18.11 вкл. Днес се обработват и последните доставени поръчки и тръгват за Бг. До петък, 13ч, всичко ще бъде по адреси за получаване. Има няколко доставени поръчки и от поръчките, направени след тази дата, но са малко и затова ще пиша на лс/мейл на когото го касае. На всички ще пиша, до ден-два, с конкретно доставените артикули, защото доставките от Некст, въпреки че не са в намаления, се изпълняват "горе-долу", поне в сравнение с изпълнението отпреди месец/два. Вярно е, че коледните артикули - дрешки, шапки и пантофки се изчерпват най-бързо и е безсмислено да се поръчват отново, защото Коледа дойде, но всички останали артикули, може спокойно да поръчваме "до дупка", т.е. докато ги доставят.
Приятни почивни дни  Hug

С тази доставка до Бг, има два свободни комплекта: http://www.next.co.uk/shopping/girls/hatsscarvesgloves/3/6?extra … n&pid=465-285 р-р 6-12 /1 бр/ и р-р 12-2 /1 бр/. Ако някой ги иска, на лс.

alienst, права е Ехмея, с Бг карти, все още не може да се поръчва, въпреки, че регистрация в сайта е възможно да се направи, при определени условия. Не малко хора имат валидни карти, с които биха могли да поръчат. Това, за сега, обаче не решава въпроса с използване услугите на една или друга посредническа фирма, защото все още няма доставка от Некст извън УК. Да се надяваме, че и това скоро ще стане! Дано да стане при благоприятни за нас условия на доставка, т.е. с добра транспортна цена и с по-приемливи ограничения за брой артикули, сума на поръчката и кг. С много от вас се познаваме и от съседна тема, където пак правим общи поръчки, въпреки, че всеки свободно би могъл и сам да направи и получи до Бг адрес поръчката си, но за финансите, а и за нервичките ни, понякога е за предпочитане общата поръчка. И все пак, по-приятно е, когато всеки има право на избор и свободно да си преценява дали да се възползва!

# 89
Значи да разбирам че моята поръчка, която е от 14.11 ще пристигне в петък - дано всичко е наред Hug.

Общи условия

Активация на акаунт