Отговори
# 15
# 16
  • Манчестер
Мили Ванили, на теб ти писах снощи в скайпа, ама те немА. Като се върнем в неделя ще ти драсна или там, или на ЛС. Защото както се разбрахме, в понеделник действаме!  newsm44
  Crossing Arms Нямало ме  Crossing Arms повече от 16 часа седим и чакам да се включиш Whistling Мрън..мрън... Mr. Green След вечеря да си се включила, че резервацията на хотела, нема да те чака...189 £ за двамата, за 4-те дни.... Има примоция Mr. Green

# 17
 И ние с приятеля ми започнахме да действаме за бебче ,но явно още не е станало . Аз съм на 34 години ,{той на 30} и малко се притеснявам от възрастта- понякога си мисля защо чаках досега!!?  Горе долу-колко месеца  са  необходими обикновено за да
стане   бебето ???   Rolling Eyes Сякаш нямам  търпение !:cry:  newsm78

# 18
  • Варна
Здравейте най накрая и от мен.  Hug Hug Hug Завърнах се от една страхотна екскурзия, която стана много инцидентно. То така стават по хубаво нещата. Няма да мога да ви изчета всичките страници. Ако съм пропуснала нещо много важно ,ме информирайте моля.  Simple Smile Благодаря предварително. Марги ако не се бяхме прибрали във Варна, сега щяхме да се видим в Пловдив.Ти нещо много често ни посещаваш града.Какво те води там?  newsm78
Та обиколихме за кратко време доста места.Първо бЯхме в Пазарджик да видим родата ,след това родата в Пловдив.Имахме намерение да ходим на Кръстова Гора, но ни отказаха. Впредвид времето ,което беше дъждовно и мрачно и пътя бил лош ,нещата се промениха в посока Бачковски манастир.Там въпреки дъжда, който ни валя си прекарахме страхотно. Оттам се грабнахме и отидохме във Трявна. Аххх как ми харесва това градче. Страхотно е просто.А там буквално се влюбих във Слънчевата къща.Там спахме. На другия ден бяхме на Дряновския манастир.Там който е ходил знае ,че е прекрасно място. Присъствахме на кръщенето на нашия чаровен племенник.
И така приключи нашата страхотна екскурзия.
Добре дошли на новите. Hug Hug Hug
Засега това е от мен. Целувки   love001  love001  love001

# 19
Amfibella1  Hug Мммм... Чудничко  Mr. Green Намерила си точното място, където да се притесняваш  Crazy Ние тук притеснения не търпим дълго - прас, прас по една усмивка и да бЕгат  Mr. Green
Няма да се плашиш, пиле  Naughty От колко време опитвате? Интересен въпрос задаваш, но за съжаление за него няма адекватен отговор. Цари мнението, че ако до 6 месеца не се получи е добре да се направят известни изследвания. Общо взето, аз лично, нямам нищо против него.
И с това "сякаш нямам търпение" направо ме "уби"  Hug Естествено, че няма да имаш търпение. Всички тук сме Нетърпеливковци също като теб  Hug Heart Eyes Hug Успех и добре дошла при нас  Hug Още си тийнейджър  Heart Eyes , но ние сме готови да подкрепим и по-младото поколение в стремежа им към постигане на пълното щастие Hug

nikol Hug Радвам се, че сте си прекарали хубаво  Hug Нямаш и представа, какво се случва тук  Shocked Лудница - само прочети последните две странички от последната тема и ще ти стане ясно. Аз малко се скатавах докато отмине бурята, но вече не смея да вляза в темата без смехоотвод  Naughty

Пъпешче  Heart Eyes благодаря за старанието  Hug И невероятно много ти благодаря за снимчицата с двете крачета  Heart Eyes Повлия ми по страхотен начин. Дано скоро всички ние имаме възможност да публикуваме тук подобни снимки на нашите малки пингвини, пилета, зайчета, циганета, зеленчуци, пънчета и там кой каквото си сътвори  Praynig

# 20
Shocked Възмутен съм и абсолютно не съм съгласен с "изказаното" мнение  Crossing Arms Плъхче  Heart Eyes не съм сигурен Rolling Eyes , но ми се струва, че нещо премълчаваш  ooooh!

# 21
Картинка за ПАП резултата всички казват ,че е ниормално това, но не трябва да се занемаряваш.От себе си знам след 6 месеца пак Peace.На всеки 6 месеца на преглед Peace.
Не заради този резултата а по принцип.Не бой се Peace.Наред си Hug

# 22
Я внимавай, оправи редиците, строй се, преброй се!

Всички крушки СЕГА да отидат да видят какво пише под краченцата на бебето!  smile3532

# 23
  • Манчестер
Важно! Важно !
Вижте какво пише под крачетата (на първа страница)  Shocked #Crazy hahaha Joy Joy

# 24
Сега да се доизкажа, че преди така бях притеснена, а не ми се искаше да спирам смеха тук.....

Баща ми е един изключително здравословно живеещ 76 годишен "младеж". Преди няколко дни решил да си възстанови сутрешните гимнастики и взел, че легнал на земята и крака на горе-долу, коремни преси. Похвали ми се, че много добре се почувствал. Да, ама на сладващият ден вече го болеше кръст и целият гръбнак.......Днес отишъл на лекар - изследвания урина и ренгенова снимка и лекарката била категорична, че има остеопороза и шипове.......
Като отворих нета и като прочетох - нелечимо, разграждане на костта, чупене, мъжете умират по-често при счупване и остеопороза - ииииии ми призля.........майка ми сподели също, че преди 2 месеца бил паднал на улицата много лошо и дори загубил съзнания за малко........След като се поокопитих по-късно и започнах да разсъждавам - ако имаше остеопороза, след такова падане щеше да е начупен здраво.......прочетох и за друг тип изследвания.........сега си говорихме пак и взаимно решихме да си направи и други изследвания преди да приема тази диагноза......да не говори, че тази лекарка му била дала някакви обезболяващи, в чиято листовка пишело, че може да придизвикат удър или инфаркт........ааааааааа, и пишело да си носиш опаковката с теб като отидеш в болницата, за да го покажеш на лекарите.........нали разбирате - получаваш инфаркт, ставаш, обличаш се, взимаш си опаковкато от лекарството и отиваш в болница с личния си автомобил, за до покажеш на лекарите какво си пил............Малко ми е черен хумора, ама днес ми е едно .......

Ооох, чукам на дърво за тия ми приказки.......ама какво ли днес не ми се извъртя из акъла......

Това е около мен......скапано ми е, но трябва да приготвя нещо за хапване на любимия  - подхвърлям идея - пилешки бутчета. Сега ги сварявам с разните му миризми и после ще ги панирам, плюс картофки......някой ме питаше за рецепта за октопод.........сега ще се върна назад, че днес ви четях малко на диагонал.......

Пожелавам ви хубава и спокойна вечер!!! Hug Видяяяяяяхsmile3514...........за съжаление няма да съм в София по това врееемееее  Hug Hug Hug

# 25
  • Манчестер
Ееее, Йоси  Hug тейко, защо така тоз младеж бре  Crazy Ама, наистина намерете добър  специалист, да му направи нужните изследвания. Все пак да се види, има ли остеопороза. Това си е сериозна диагноза, но се овладява с нужните медикаменти и спазване на хранителен режим Peace Надявам се да не е нищо сериозно Hug Миличка Hug, те понякога се вдетиняват, да знаеш Heart Eyes и особено мъжете Heart Eyes Моя баща, пуфти и охче, като родилка ooooh! абе най малката настинка и пуфти, че роди багерче  ooooh! Лошото е че понякога си премълчават и не казват, или пък си преувеличават Crazy....Да им се чудиш, като малки деца са  Heart Eyes
Значи може нищо да му няма на костите, с това падане дето викаш Thinking. А пък, може да е паднал от много неща Thinking...ниска захар, нещо кръвно newsm78
Дано не е нищо сериозно Hug
И, като не си в София, ни другия път ще дойдем  Wink Колко му е да скокнем до Атина Wink

# 26
Моя баща, пуфти и охче, като родилка ooooh! абе най малката настинка и пуфти, че роди багерче  ooooh!

Олелееее, това просто е в духа на днешното ни куфеене от последните страници на предната тема!  Joy rotfImbo

Ще се опитам да го запомня, за да го прилагам този лаф!  Mr. Green

Йоси, мила, няма да се плашиш така! Я не си вкарвай и ти такива черни мисли в главата! Че то всяка жена след менопаузата страда в известен смисъл от остеопороза и всъщност жените са много по-застрашени! Я се успокой, преспи и ще видиш, че нещата не са толкова черни, колкото са ти изглеждали в първия момент днес!

Алоооооу, останалата част от кают-компанията, къде сте се покрили? Итощихте се днес вие с онези скечове с нощницата, само кака ви Маргаритка-Питка както винаги има сили да кудкудяка още!  newsm57 Или се юрнахте да пробвате ефекта от нощниците с гърбиета? Ако е така - акшколсун, дет` се вика!  Mr. Green

# 27
  • там където мога да си закача хамака
Хммм - голяма забава е паднала в предишната тема  Grinning.
Миле препоръчвам магнезий. Ако подейства ще е след време - седмица, две. Поне при мен работи. Случаят беше следният. Преди години все още пушех, но и спортувах активно - колело, кростренажор - и в един момент започнах да получавам нощно време схващания на прасеца. Болката е ужасна. И преди бях получавала. На моя колега кръстникът му е лекар и беше в офиса и веднага ми каза да пия магнезий. Пих аз известно време. Схващанията спряха, но при мен имаше и страничен ефект - невероятно желание за секс - направо си се разгоних, а милото в чужбина - не ме питайте просто Sunglasses. Усетих се аз след време и го спрях и нещата се нормализираха. Ако при вас не проработи - мисля, че поне няма да навреди. Колкото до секси бельото - купувам си го за собствено удоволствие и самочувствие. Отдавна знам че на любимото въобще не му прави впечатление - за него това са излишни пари на вятъра - и без това единствената му цел била да го разкара от мен - само му пречело.

Amfibella1 добре дошла  bouquet. Квази ти е отговорил - строго индивидуално е.

# 28
  • София
Бе хора, спрете се малко, моля ви се  Heart Eyes Голямо писане, голямо нещо.... Сега се връщам в старата тема, да не взема да пропусна нещо  Embarassed
Иначе вече съм си в къщи. Още всичко е струпано в коридора и покрай пералнята.... но и утре е ден... Laughing

# 29
Охооооооо, Зазииииииии, добре завърнала се!  Hug  love001

Ама как ще се спираме, моля ти се, та ние едва сега започваме - днес Херка ни отпусна лимит като за отчетна тема, а именно 50 страници!  Joy smile3532

Общи условия

Активация на акаунт