Отговори
# 45
Привет на цялата весела банда  Hug
Четох, четох и ви изчетох накрая.
Първо, добре дошли на новите момичета- Мира, Амфибела, Чоки  welcome
Зазинка Hug, абе недей така ме издава, че рядко пиша  Laughing Истината е, че напоследък доста ми се насъбра (де да беше само онова полепващото... Sad)и никак не ми се ще да развалям с оплаквания веселото настроение на темичката. Знам, че ще ме гушнете и ще ме успокоите, но предпочитам да не ви занимавам много със себе си. Е, не че всичко покрай мен е кофти, ама понеже то преобладава, засега само ви наглеждам и ви се радвам на прекрасното настроение и ведър дух  Heart EyesHug Heart Eyes.
Мили-ванили Hug, надявам се, че мамето ти вече е по-добре след преживяното. А вие стягайте куфарите, че каквато бойна група ви очаква тук   bigdance2 Гледам за около 10.10 се гласят някакви събития...пък то е и събота newsm78 Как ми се иска да се съберем цялата банда, ех  Hug
Миленце Hug, какъв е тоз дресскод бе, душицо? Що ще хабите толкоз плат за рокли с голи гърбове Mr. Green. Я спретни едно пижама-парти за рождения ден- да видим Тантелените нощнички, дето нямаше кой да ги скъса в миналата тема Crazy Само Квази го мисля с какво ще е тогава, ако реши да прави изненади Mr. Green newsm78 Ама той може да се възползва от моделите на снимчицата, която Рослемче пусна в миналата тема hahaha Joy
Тес Hug, успешен преглед и зелена улица от доки да имате. Че, както каза Пипинка- на 50 страници е редно да се отсрамим с поне 3 нови бремелинки Hug
Йосинка Hug, надявам се, че тати е по-добре. Не е лошо наистина да мине прегледи, за да сте по-спокойни. Иначе остеопорозата на тази младежка възраст не е нещо ненормално - само трябва да се пази и да приема повече калций и разни витаминки.
Маринексче Hug и Дани Hug бързо да приключат квартирните ви одисеи и да си имате най-уютните семейни гнезденца, в които да гукат скоро бебешорчетата ви Hug
Прасковче Hug, как е първолакът? Кой се вълнува повече- той или ти  Laughing
Николче Hug, страхотна екскурзийка сте си спретнали. Ей сега отивам да гледам снимчиците. Да те питам- вие къде правихте имунологичните изследвания (ако не се бъркам де)? Може и на лични.
Как ли препуска из пловдивските тепета нашето бяло цвете с жълтата бемка (както казваше моята шушулка на маргаритките като беше дребка Laughing)?
Рослемче Hug, къде ги намираш тия шеметни картинки- безотказно действат на настроението JoyБлагодаря ти Hug
Румиксче Hug, и аз като теб загубих доста време (вече 9 месеца) да ходя при лекар, който се чудеше какво да ме прави. По препоръка отидохме и ние в началото на този месец при Даскалов и се надявам това наистина да е вярната крачка. Вярно, че финансовата страна на нещата притеснява доста, но когато искаме да сбъднем една прекрасна мечта, си струва.
Пипинка Hug, я да видя една хубава усмивка и весело щръкнали плитчици Hug
Квази Hug, весело пътешествие да си направите. И стига си карал пилето да те чака, ама ха Naughty Crossing Arms Между другото, след всички зелени улици от докитата, без да съм с ясновидските способности на Зазинка и само да и дишам праха в това отношение, усещам, че следващата бомба ще е откъм варненско Wink Praynig (не забравяй, че малко след като ти "подсказах", че ми се струва, че ще изскача някое овненце- изскочи Зайо и БУ-у-у-М Misc Bomb, така че за начинаеща екстравидка или ясносенска се справям горе-долу добре -къде отиде циганката, дето ме хвалеше  newsm78 Mr. Green )
Камъче, Мишанка, Медузка, Паполинко, Катринка, Бъненце, Лени, Регенце, Ифче, Илче и всички, които неволно пропускам (ами като забравям да си пия гинко билобата навреме) гуш за всички и хубав, наситен с прекрасни емоции уикенд Hug Hug Hug

# 46
  • На планетата Земя
Здравейте, милички!

Ние днес у дома имахме Ленински съботник.  newsm79 wash hangЗа вечерта ми остава само  1ironing Ще ви прочета и привечер ще се включа пак.  Heart Eyes

Зази, Мишанка, ще ви пратя на ЛС адреса ми за вторника. Някой друг да пропускам от софиянците? Тесче, Марпен?

# 47
Здравей малко големи и още по голями.
Честита и успешна тема , не мога да изчета всичко но си мисля че не е и наложително, всички сте на линия предполагам , бодри и усмихнати.
Приятни почивни дни ви желая
 bouquet

# 48
  • София
Марги, как бе мила, ще пропусна аз рождения ден на Милето  Crazy Няма такива работи, записала съм се, само дето нямам подходящо гърбие.....  Laughing
Дудинка, голямо гуш за теб специално. Дано приключва вече този унил период при теб.  Hug  Hug  Hug
Регенце, как се радвам да те видя пак сред нас. Очаквам твоите съдържателни постове.  Heart Eyes
Мишанке, ама как си го описала наш Квазко, браво на теб!  Blush
Квази, извинявай, ти просто не си ми излизал от мислите, пък защо не ти написах нищо  newsm78 Вземай се в ръце и действайте сериозно с пилето, както стана ясно от към вас чакаме следващите гърмежи  Peace
Искам и аз да кажа добре дошли на новите момичета (понеже съм в отпуска и съм неорганизирана..... не съм запомнила още имената, извинявайте  Hug)

Сега ви оставям, че като не съм концентрирана в мача, и нашите волейболисти не се справят добре. Българи - юнаци!

# 49
  • Варна
Малко късно ама сега се прибрахме.
Дуденце мила не бъркаш нищо. Hug Hug Точно така пусках генетични и имунологични. Каквото те интересува питай на ЛС.Няма проблем да ти помогна на драго сърце.
Извинявам се забравих май  newsm78 newsm78
Привет на всички нови момичета. welcome Нека заедно да се борим за голямото щастие, което много скоро предстои на всеки един от нас в този форум.  Praynig Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed
И така аз май трябва да си лягам вече. Лека нощ и розови сънища  Joy Joy Joy

# 50
Добро утро на всички и благодаря за гостоприемството  Stop
Нека заедно да се борим за голямото щастие, което много скоро предстои на всеки един от нас в този форум.

Дано това е вярно и много скоро да се похвалим с успех. Сигурна съм, че мога много да науча от вас.
Пожелавам ви една спокойна и релаксираща неделя. 1swing

# 51
Добро утро! Ееееехххххххххххоооооооооо - Yoskrek и 0 Гости преглежда(т) тази тема. То няма с кого да споделя кафето...........май с това пиленце само.....

И понеже днес ми е едно лакомо......едно хубаво кексче с кафенцето да хапнем, а?
Нещо Камъче ми се губи напоследък ...къде си? .....надявам се ,че всичко е наред!!!!!!!

Последна редакция: нд, 13 сеп 2009, 11:31 от Yoskrek

# 52
  • На планетата Земя
Йоси, ще се седна до теб да си пийнем заедно кафенцето. Обещавам от утре да съм по-активна.

Отиваме след малко на пазар за вторника.  Wink Някакви други поръчки, осен биричка?  Mr. Green Марги, ти сега като си намалила бирата, на какво си минала? Нещо айранче, чайче?  hahaha

Heart Eyes

# 53
Да... Добро утро!

Тук съм мили и незабравими другарчета, но не ми е до нищо...е кафенце с Йоси винаги мога да пийна. Вече така тотално съм скапана вътрешно, че незнам. Но пред всички други успявам да го докарам усмихнато (както винаги са свикнали да ме виждат), но истината е че направо съм на ръба на срив вътрешно. Единственото което ме усмихваше и радваше беше темичката тук, но нямах желание или думи дори да споделя. Сега съм маааалко по-добре душевно, но за съжаление не виждам светлина в тунела за сега. Но стига депресарски изречения.

Зази се завърнала и гледам други момичета се присъединили, така че добре дошли.

При мен нищо ново, още не съм се решила на съотвентата решителна стъпка в живота, така че си живуркам ден за ден и направо така се мразя за това. Но нямам вече сили и неопходимият оптимизъм да се боря. Тук направо ви се възхищавам на живеца който откривам, особено в една цветна особа - наща морковена Маргаритка. Но една разлика ни дели вие имате опора - аз за пореден път трябва всичко да решавам сама и сама да намеря пътя към мечтата си, но тази ми мечта за съжаление изисква двама (е не е задължително де с напредналата ни медицина  Wink) или поне този когото обичаш да те подкрепи. Мисля, че Мишанчето ще ме разбере, но мишле не се отчайвай при теб има надежда (не е ситуацията като при мен) и аз съм сигурна, че той ще е готов скоро-един път вече е изпитал щастието от това да очаква с нетърпение рожбичката си. Така че само търпение и с доброта, ще се нареди ситуацията.

Много се зарадвах и на съобщението на Милето за великият ден, леле как им завиждам на тези дето ще дойдат (като те помня какви вкуснотии си показвала), но аз ще гледам снимки като останалите чужбинчета. Но от сърце ти пожелавам да си изкарате страхотно и весело (то с теб Миле е май винаги весело  Grinning).

А пък за срещата ви на 10.10 още повече ме хваща яд, че немога да присъствам, но поне вие ще пишете във форума и тези дето ни няма ще знаем всичко, може и директен репортаж да спретнете, пък ние ще се присъединим виртуално. Ама то 10.10 след месец, да ни подсетите пак, че аз каквато съм забравана напоследък...

И да не кажете, че само се оплаквам и споделям само болката - ето нещо по ведро. Вчера бяхме (аз, моят момък и родителите му) на мюзикъл "CATS" (Котките на Андрю Лойд Уебър)- първият ми мюзикъл на шведски (не че можех да разгадая текста в повече от 10%, но се успокоих в антракта, че повечето шведи и те толкоз разбрали  Wink), но беше истинско шоу и театъра беше на 90% пълен, а това е втори или трети сезон на постановката. Много добри костюми и декори, повечето изпълнители бяха добри, така че съм доволна. Ето ви едно клипче с най-известната мелодия, това е английската версия,не от представлението вчера http://www.youtube.com/watch?v=4-L6rEm0rnY&feature=related.

За сега това и после ще се опитам пак да ви пиша!

# 54
Здравейте бъдещи мами,
Успех и кураж на всички! Пожелавам на всички вас скоро да преживеете щастливата изненада да видите очакваните две чертички на теста.
Самата аз родих първата си дъщеря на 37г, а втората на 39г. Нямахме проблем с бебеправенето, просто го започнахме по- късно.
Възрастта не е от голямо значение, както се внушава от някои "специалисти". И други мои познати родиха на по- късна възраст.
Още веднъж успех и щастие на всички!

# 55
Фигаро тук, Фигаро там, Фигаро горе, Фигаро долу... Опа, обърках текста  ooooh! !

Пъпеша тук, Пъпеша там, Пъпеша в Пловдив, Пъпеша в София...  smile3532

С това исках просто да кажа - здравейтеееееее, ей ме на, прибрахме се и то преди 2 часа. За това време успяхме да напазаруваме в Кауфланд, да обядваме, да сложа телешкото шкембе, което купих от Кауфланд, да се вари за шкембе чорба, да пусна една пералня и да овършея във форума и да видя какво се е случило докато ме нямаше. Предстои ми фейсбука!  Mr. Green

Как беше в Пловдив ли - прекрасно! Пристигнахме към 13,30 и се оказа, че точно до хотела ни има една култова гостилница "Ася", където хлътнахме и аз забих една шкембе чорба. Тази сутрин отново същата програма!  Grinning Иначе снощи си прекарахме много хубаво и весело - до 01,30 ч. За втори път спим в един и същ хотел на пъпа на града (апартаменти на хотелски начала) и в 08 ч сутринта ни будят едни прекрасни камбани от съседната църква. Буквално приказка!

Добре дошли на всички нови попълнения - разполагайте се удобно! Нашите миндерчета, диванчета и възглавки са най-удобните и уютните, а тук можете да чуете най-вълнуващите приказки на Али Баба (Квази) и 40-те му разбойнички!   Joy

# 56
Миле напазарува ли? Какви ли чудеса си намислила да навъртиш за гостите....Радвам се, че поседна с мен на кaфето!  lalalala

Камъче много ги обичам всичките мюзикъли на Уебър. Не съм гледала постановка на живо, но съм сигурна, че са много впечатляващи продукции. Сега като те чета си мисля, че най-важното е да помислиш за себе си - какво искам аз, какво е добро за мен, какво е важно за бъдещето ми........малко егоизъм и хъс.........няма умора и отпускане в живота - всеки ден има какво да се преодолява......А, що се отнася до Марги и аз й се възхищавам и съм го казвала много пъти......мина ми една идея Марги да ни спретне един курс на тема - "Вярата и следването на целта - примери и практики от една Маргаритка" Hug Hug Hug

Ре-ге здравей!!! Как си? Как се справяш?........наминавай по-често!!!

Аз спретнах току-що за първи път мъфини.......Беше ми мерак от доста време, само дето не съм си купила хартиените формички за хубаво поднасяне... Направих ги с тиква и орехи и станаха - лукууумиии. По-скоро ги усещам на вкус като щруделчета.........Е, малко са въртел, но като има мерак човек е приятно занимание.

Приятна вечер на всички!!!!! И хайде на работа утреееееееее..... раз-два-раз-два - загрявчица да ви дам....jump jump jump jump running

# 57
Здравейте, бандюги  Hug Heart Eyes Hug

Ние се завърнахме от едно леко пътешевствие, в което най-забавното беше, че си изработихме един огромен пясъчен замък на брега на морето  Mr. Green Почнахме ей така на шега: "Това тук прилича ли ти на мостче?", "Гледай сега какъв тунел мога да изкопая" и... след 40-50  минути веселба имахме огромен замък с планини и истинска река наоколо  Mr. Green Точно по този начин не бях се забавлявал от години, а временцето беше невероятно топло  Hug И морето едно такова... красота  Hug

Сега идва време за загрявката на Йоси Hug Нооо...  Naughty не за следващия работен ден, а за...  Mr. Green Рождения ден на Милето  Joy Joy Joy  ura  bigdance2 Tada Хайде  Hug кои мутри се сбрахме  Hug Е, може и да не си признавате всички  Party и да ме изненадате този път вие  Hug

Миле, аз пия всичко  Mr. Green а за ядене...  Blush ако може една тортичка  Blush от онази Heart Eyes хубавата  Hug Няма да откажа  Blush
Чакай ме в 18:50  Mr. Green Дест минути преди другите, пръв да топна пръст в тортата  Mr. Green

По-късничко пак ще намина  Hug

# 58
  • София
Добър вечер и от мен.
Камъче, мила, как те разбирам.....  Sad И те гушкам силно.  Hug Така е, права си. Тези неща се правят от двама. Въпреки съвременната медицина, въпреки, че жените наистина сме силния пол, особено в днешно време.... друго си е да имаш едно силно рамо до теб и още един чифт очи вперени, заедно с твоите, в общата цел. Пожелавам ти скоро твоето момче да проумее всичко това и да бъдете заедно в тази борба.  Peace
Йоси, ама и ти ще излезеш изкусна домакиня. Направо ме срази с тези мъфини с тиква ...  Heart Eyes
Мармонт, благодаря ти за куража, който ни даваш.   bouquet
Никол, разгледах снимките. Страхотна екскурзия сте имали, радвам се за вас.
Квази, ама верно ли?..... Еееее, супер ще бъде  Party
Аз да ви се оплача, ама така да не ми се тръгва утре на работа....  Sad Пък и това време и то.... защо сега толкова рано стана студено и мрачно.....

# 59
  • Варна
Добър вечер симпатяги  Hug Hug Hug
Зазолинка благодаря ти мила. Hug Охх и при мен е така ,като си помисля ,че идва зимата и на мен ми действа подтискащо. А иначе как си ти, как са нещата при вас? Поуспокоиха се нали? Ще стигнем целта много скоро имай вяра. spoko  love001
Йоси има вероятност да идвам на екскурзия в Гърция. Засега още нищо не знам. Но ще те информирам и ако има възможност да се видим. Ще ми бъде приятно да се запознаем. Hug Hug
Така е Мармонт права си  Hug
Мили Ванили тя бойната софийска група те очаква ,то е ясно. Но си мисля ,че възпитанието няма да ти позволи да не уважиш кръстника си Квази  .Че покрай него и ние да намажем.  hahaha Пък и Питър ще види БГ черноморието. Hug
Маргинце мила радвам се за приятното пловдивско преживяване.Така сме ние хората от този край.  Embarassed Embarassed
Все Убави хора. Joy Joy Joy
Квази да се видим на кафе тия дни няма само шопчетата да се събират яя  hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт