Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 096
  • 741
  •   1
Отговори
  • Истински се вижда само със сърцето.
тема 40

Нашите бебчета:

Мама Lennyh – 24.07.2009г. – син Владимир
Мама if-73 – 26.07.2009г. – дъщеря Габриела
Мама vanhorne – 05.11.2009г. – син Петьо
Мама Fior – 30.11.2009г. – син Андрей
Мама Илче – 28.12.2009г.- син Антон
Мама marinex – 01.03.2010г. – дъщеря Ана - Мария
Татко Quasimodo – 11.03.2010г.- дъщеря Огняна
Мама Хъни – Бъни – 2010г. - син Калоян
Мама Люляк – 15.08.2010г. – дъщеря Дара
Мама Ililk123 – 19.08.2010г. син Александър и дъщеря Кристияна
Мама Kup74 – 16.12.2010г. – син Теодор
Мама spasdidi – 11.05.2011г. – дъщеря Ирина
Мама magnet for happiness – 03.06.2011г. – син Георги
Мама Vache – 16.06.2011г. – дъщеря Ралица
Мама Валентина007 – 25.01.2012г. – син Кирил
Мама stаrlet – 05.02.2012г. – син Борис
Мама Естрея – април 2012г. – дъщеря Славена
Мама Кашпичка – 25.07.2012г. – дъщеря Ивайла
Мама Блонди – 28.07.2012г. – дъщеря Камелия
Мама Месечинка виторога – 17.08.2012г. – син Борислав
Мама gundie – 27.08.2012г.  – дъщеря Ния
Мама basis – 21.09.2012г. – син Теодор
Мама Fortuna – 04.10.2012г. – дъщеря Катрин
Мама simonap – 09.10.2012г. – син Адриан
Мама luni4ka77 – 07.11.2012г. – син Ивелин
Мама Милинка – 09.11.2012г. – син Андрей
Мама Ivka76 – 24.11.2012г. – син Мартин
Мама Гретхен Закмайер – 16.01.2013г. -  син Мартин
Мама Сигма – 18.02.2013г. – дъщеря Лия

В очакване на бебетата на:

Ася20
rossita77
Levee
verabel
vampiriana
AnaLena

В очакване на две чертички сме:

Perunika
миле-на
Zvezda
Жълта роза
nkem
kali-m-g
white duck
DarinaK
ecoeli75
magnet_for_happiness
Hope for Two
Coccinelle
*Звездичката*
Ira.M
Pussycat
Ева Б.
toromanova73
raTedinka
Bonbonska
Зодия Телец
mimche
Tintina
Mam4e
Petrra
a_tita

# 1
  • Истински се вижда само със сърцето.
Момичета добре дошли в новата тема  Hug

Включвам се първа за да отбележа, че заглавието е от Тинтина и да ви пожелая в темата да валят само хубави новини  Simple Smile

# 2
  • София

ecoeli75 мерси за темата  bouquet

Мамче честит ден ден на детенце, всичко най-най му желая, здраве на него и на вас! Hug

признавам, не съм чела назад,но нещо е ужас при мен напоследък и само влизам и чета диагонално предимно-ако имам и за това време де, че...малкия влиза в бебешкия пубертет и е нещо кошмарно...днес/пу-пу/ засега е за пример-да го похваля,че само негативи са ми на устата,вчера го и нашамарих по памперса ама прекали яко,просто надмина себе си Tired

# 3
  • Бургас
О, благодаря дето сте кръстили темата на мен:)
Това вместо запис. Новини няма, освен, че много работа, продължавам с тестовете за О и така...

# 4
  • В градината...
Ели, мерси за хубавата тема, а на Тинтина - за свежото заглавие  Hug

# 5
Ехеее,честита ни нова темичка,Ели страхотна както винаги Hug
Перу ,първа си в списъка а аз съм накипрена след теб Flutter,Хайде време е да освобождаваме първите места Praynig
При мен нищо ново,тази сутрин ,правих тест за О,който излезе EFP,веднага след него шуър чек той  EFN,явно хормоните ми са се разбушували ooooh!

# 6
Уж да шия.....(да запълвам времето),ама вчера ги скроих(блузка и пола,но нали на мързеливия все му вървяло  Sunglasses дойде ми днес най-после и не ми е кеф Mr. Green

# 7
Ели, благодаря за хубавата темичка, а на Тинтина за заглавието  Hug
Много хубави новини пожелавам на всички в темичката   bouquet Дано да е късметлийска!

# 8
Ели, благодаря за темичката, ама много сладък розов бебешок, а името е много оптимистично - само така...супер за прегледа и че си доволна от лекарката, другото ще го оправите
Пате - да ти е жива и здрава мама и аз също се присъединявам към пожеланието да я направиш скоро баба
Мам4е - Честит рожденик - да те радва, да те слуша и ти него Simple Smile
Миленка - ти кога точно не чакаше? аз стискам палци все още  Praynig
Перу - какъв е този МБ тест за който до Плевен трябва да ходиш, в някаква специална лаборатория ли? Съжалявам че ти се забавят нещата, и аз съм така, мойта ЦС май няма да стане в началото на следващия цикъл, тука Великден е края на март, лекарите ваканции и май ще си чакам още един месец...
ЗвездаHug  а иначе браво за кроенето и шиенето, съжалявам и разбирам че не ти е кеф, но след ден-два ще си ги довършиш и ще си с нова премяна... Трябва май да си измисля някакво занимание, че иначе само на компа вися  Mr. Green  ама не знам какво да е, май само готвенето ми е интересно в последно време...

Лека ви вечер, момичета  Hug

# 9
Mimche,za 11.03,тогава ми зацапа на 12.03.нищо нямаше,но мисля че вече тропа с все сила на вратата #Cussing out,но благодаря за палците момичета,аз остажам за май-юни когато се върне ММ Hug

# 10
Ели, благодаря за труда по темичката! Тинтина, много хубаво заглавие! Дано а завалят две чертички и в тази тема, както в предишната!
Мамче, да ти е живо и здраво голямото момче и само да те радва! Дано в най-скоро време да стане батко!
Ели, много хубави новини ни носиш, браво!
Перу, защо чак в Плевен трябва да отидеш? Аз ако си спомняш те бях питала как с хистероскопия ще ти гледат тръбите, но сега като каза трансвагинална лапароскопия ми се изясняват нещата. Мисля, че само в Малинов имат такава техника. Но, ако ти е много скъпо защо не направиш лапароскопия по ЗК, при нея всичко се вижда. Аз съм много доволна от д-р Славчев във Варна. Почти нищо не съм платила за лапароскопията. Можеш да ги попиташ в клиниката дали не е възможно да им занесеш готов резултат.
Миленче, нали няма още лелка? Значи има надежда  Praynig
Звезди, звъннаха ли ти за заповедта?
Мимче , тя и при вас системата доста тромава. Дано скоро приключите с изследванията и да се радваш на ревлив финал!

# 11
  • Пловдив
Запис и от мен

Много късмет и  EFP!!! Praynig

Благодарности на Елиbouquet

# 12
  • В градината...
Пате, първо ми казаха, че държат само на техни изследвания, специално за хламидията и микробиологията. Като им се обадих днес и им обясних, че няма как да пропътувам 350км., само за да си пусна изследване, ми казаха да ида в Стара загора /те там имат клон/. Казах им - абсурд, то до София ми е по-удобно. Питам пак - в Русе, Варна, не може ли? Те - ами там не правят от секрет. Идете в Плевен. Абеее, като се почне по доктори, така става. Днес ММ пуска разширена спермограма в Русе /той там си работи/, та и аз ще ида май там /Щерев имат клон/. Ама нали са конкуренция, не ме пращат там  Thinking
А иначе - тази лапаро я правят само в Малинов, а е и най-щадяща. Тръгваш си същия ден. А при другата, трябва да не ходиш на работа 2-3 дни. Абсурд!
Малинов за сега ме печелят.
Миленка, как е?

# 13
За това, че е по-щадяща спор няма. Аз ти го предложих като по-евтин вариант. И това за секрета не е вярно. Всеки гинеколог може да ти вземе секрет за МБ.

# 14
  • В градината...
Естествено, че не е вярно.
Мерси за идеята за ЗК  Peace

Общи условия

Активация на акаунт