Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 098
  • 741
  •   1
Отговори
# 15
Просто провери коя лаборатория е най-надеждна и занеси секрета възможно най-скоро, защото гадините не преживяват дълго. При мен миналата година на МБ не се засякоха трихомоните, но сега занесохме материала за 10 мин и хората веднага го сложиха под микроскопа. Та успяхме да разберем откъде идват многото левкоцити.

# 16
  • В градината...
А вие по левкоцитите ли ги хванахте  Thinking

# 17
Левкоцитите по принцип са отговор на организма с/у някаква инфекция. През май м.г. СГ показа 9 млн. левкоцити при норма 1 млн. Тогава ми правиха МБ и показа мико и уреаплазма, които лекувахме. Сега през януари правихме нова СГ. Резултатът е 16 млн. левкоцити. Изследвахме еякулат.  Изследването показа наличие на трихомони и уреаплазма. Аз имам съмнение, че трихомоните си ги носим от м.г. Те се хващат по-трудно. Затова ти казах да носите бързо материала . Даже, ако можеш предварително се уговори стях дали има постоянно там човек, който глеа под микроскоп.

# 18
Не са ми звъннали,чакахме да е към края на месеца,  работят здраво,с вчера изпълн иха заявените брой номера за месеца,но винаги са в повече за наша радост.Би трябвало да ходя с тела на врата,но честно не се вълнувам нещо този път

# 19
Здравейте.
Благодаря за хубавата темичка, Ели и че си ме включила в списъка. Hug Само за това се записвам, а и да ви наглеждам, де.
Благодаря на всички за поздравленията за рожденника ми.
Слънчев и усмихнат ден!  Nature Sunny

# 20
Pozdravi ot Haskovo, che da ne vi izturva! Eli, blagodaria za temata. Sled vcherashnia leten den v Plovdiv, dnes tuk duha ujasno. Izvinete za lat, no sum ot tel.

# 21
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дарка леле какво правиш ти по моя край почти  Grinning - майка ми каза днес, че и в Свиленград е ужасно духовито  Mr. Green. Да си изкарате чудесно пътуването  Hug

Мамче как няма да те включа  Grinning ти си ми от любимките в темата  Hug

# 22
Обикаляме родината да я обикнем Wink а утре ще сме на гости на майка ти  Wink ще ни водят на пазар в Одрин

# 23
  • В градината...
Даре, блазе ви  Rolling Eyes

# 24
  • Истински се вижда само със сърцето.
Даре - много поздрави на майка ми  Laughing

# 25
И от мен блазе ви  Hug

# 26
Като гледам времето, почвам да не съм сигурна за утре. Ели, да товарим ли буркани за Сф? Wink

# 27
  • на 4-ия етаж до асансьора
Перу настоявай да направиш изследванията, където ти е удобно на теб.И на мен така ми бяха казали, та се наложи да се поскараме малко.Попитах каква е разликата между тяхната лаборатория и едикоя си например? И защо да не си ги направя там, където работят хора, на които аз имам доверие?Хъката-мъката...навиха се!
Момичета имам нужда от помощ!Мантуто на мъжът ми е положително.Имам сериозни подозрения, че е фалшиво положителен резултата, но...
Знае ли някой, къде в София правят t-spot тест за ТБ?/имам си някакви подозрения към квантифероновия, та за това/
Благодаря ви предварително!   bouquet

# 28
Мамче как няма да те включа  Grinning ти си ми от любимките в темата  Hug
Благодаря ти, Ели! Hug

Добро утро на всички!

Петра, не мога да се включа със съвет.Нека момичетата от София го направят.Успех, и дано резултата наистина да се окаже фалшиво положителен! Praynig
Даре, опознавай родината сега, че после с едно малко щъкащо сладурче ще ти е по-трудно. Wink
Как сте двучертичкови Вампирче, Звездичке, Аналена??Минавайте и ни заразявайте.
Скоро наближава Благовещение и искрено се надявам някоя да ни сподели Благата вест. Grinning
Усмихнат и приятен да ви е петъчният ден!Много прегръдки за всички!

# 29
Добро утро и хубав ден, момичета  Hug
Петра, стискам палци да е наистина фалшиво положителен  Praynig
Мамче, благодаря за чудесно зареждащото кафенце  Heart Eyes
Даре, приятна да ти е разходката  Hug
Аз чакам с нетърпение да минат още десетина дни до следващата среща с док. Пия си чинно хаповете, дремя като преоценена мисирка за 2-3 часа след сутрешния им прием и така... Имам си и някои обичайни и нетолкова обичайни екстри, но нали за това се молех, та си трая  Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт