Първоаприлско настроение и две чертички без съмнение–Бъдещи мами над 35

• 27 103
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Пате, Тинтина, желая ви успех.  Hug Вярно е, че с годините става по-бавно, но важното е, че става. Не се отчайвайте.  Hug

Късмет и на всички останали.  Hug Хайде, по ред от списъка да се прехвърляте в отчетните!  Hug

# 46
На мен честито завишени НК клетки  Whistling

# 47
  • Бургас
Fortuna не се отчайвам, обаче пусто съм много нетърпелива, от рогатата зодия ще да е. Пък и се натоварвам да мисля постоянно кога какви дни са, все туй ми е в главата напоследък.
white duck , партньорът ми няма деца (поне не е признавал досега:) и е по-млад от мен, та се надявам, ако с годинките съм позастаряла, той да компенсира Simple Smile
mimche искрено се надявам тъй да стане.

ZVEZDA *, какво означава това?

# 48
  • София
На мен честито завишени НК клетки  Whistling

Споко има цяр Simple Smile Междудругото те се завишават и при боледуване,настинка, някакъв инфекциозен процес...болен зъб например.

# 49
Fortuna не се отчайвам, обаче пусто съм много нетърпелива, от рогатата зодия ще да е. Пък и се натоварвам да мисля постоянно кога какви дни са, все туй ми е в главата напоследък.

Рогатата зодия освен нетърпелива, е и много упорита.  Wink И аз съм рогата зодия, та от опит го казвам.  Grinning

# 50
Звезди, ново 20. Как се изследват, кръв ли се взима? Но мисля, че с някакви вливки се контролираше положението. Ако не се лъжа четох, че при високи НК трябва да се взима по 2000 мг Омега3 на ден.

# 51

Рогатата зодия освен нетърпелива, е и много упорита.  Wink И аз съм рогата зодия, та от опит го казвам.  Grinning
И аз от нетърпеливите ... Тъпо и упорито. Sunglasses (обаче не съм от рогатите)
Не става, не става, обаче пак тука седи.Защото вярвам, че един ден ще сбъдна мечтата си! Grinning
Изтеглила съм си едно филмче(комедия) и сядам да се зареждам положително.
Хубав ден, бъдещи мами(не забравяйте това)!

# 52
Mam4e, ако е интересен филма кажи кой е, да гледам и аз, че мухлясах от скука днес...
Аз мога да препоръчам моя любим, супернатоварващ по действителен случай филм Трафик на хора.

# 53
Вампирче, не струва филма, дори втори си дръпнах - пак тъпотия ..
Довечера ще дават "Час пик" - поне той е проверен и става. Grinning

# 54
Вампирче,да мога да открия темата ,но няма да е тази ,надявам се да е юнската Hug
Моят М се побърка нещо,другата седмица се прибирам и директно при личната да видим какво се случва с моята буйна младост Mr. Green

# 55
Днес е ден за прошка.
Да измолим и да простим.Никой не е безгрешен на този свят.
Простете ми, ако неволно съм обидила или огорчила някоя от вас.Простете ми, ако съм пропуснала да ви поздравя за някой от вашите празници.
Прощавайте!Простено да Ви е! Hug

миленка, не се знае знае ли се!(любима моя фраза).Доста  съмнителен ми е този твой мц. fingerscrossed

# 56
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте Simple Smile, най - после да успея да вляза да ви прочета, добре че си платиха домейна бг мама.

Миленка стискам палци да се окаже хубава новина този твой "побъркан" цикъл  Hug

Пак не виждам много от вас - Розичка, АнаЛена, Перу, Звездичка и всички които не са се разписвали скоро - надявам се да сте добре  Hug

И аз в духа на днешния празник:

Простете ми, ако неволно съм засегнала някого от вас!
Прощавайте! Простено да Ви е!  Hug

# 57
Момичета, ако може и на мен да простите, ако несъзнателно съм обидила някой! Простено да ви е! Обичам ви! Дано скоро всички сбъднем мечтата си! Hug

# 58
  • В градината...
Tук съм, Ели  Peace Вчера сяхме лук, чесън, моркови, сладка царевица. И вчера, и днес махахме боя от вратите на къщата с пистолет с горещ въздух. краката не ме държат, но е сладка умора  Blush

Утре пускам всички хормони. ММ му излезе резултатът от разширената спермограма. Иамаме 5% по Крюгер. Астенозооспермия. Да видим.

# 59
Момичета Simple Smile Как сте?
По ред на номерата Simple Smile
Първо на Ели, много поздрави от родния й край - не че видяхме нещо от там, ама минахме и носим поздрави Simple Smile

Перу, по пътя от Кърджали към Ивайловград има едно селце дето се казва Перуника Simple Smile та и за теб съм се сетила.

Сега правя едни бързи спагети, че сме умрели от глад и уморени от пътя. После багажи-магажи и тия дни, ако имате желание ще разказвам със снимков материал за пътешествието ни.

(сега само споделям едно кило одринска баклава ..... ммммм .... няма да отслабнем в тоя живот .... ох)

Общи условия

Активация на акаунт