Отговори
# 690
  • София
Валка, само да ти кажа, че в тази тема имаме 4 мами с по две деца и да искат трето (или поне аз за толкова се сещам) Едната даже вече успя и си има трети прекрасен син, и това е нашата Мама-героиня Лени. Тя роди третото си детенце на възраст доста по-голяма от твоята и това с нищо не й попречи, напротив - само я направи по-щастлива. Така се дерзай!

Аз да ви се оплача, че хич не ми се работи.... Едно ми е такова  Laughing.... веселко, имам някакво предчувствие, че ще се случи нещо  Thinking... не знам какво, но ще е хубаво. Амин, дай Боже  Praynig

Бънка, сега нали знаеш - спокойствие и силна храна. На теб не ти ли дойде вече апетита? Липсват ми твоите постове, в които ни казваше какво и как си сготвила  Heart Eyes Айде да свършва този период при тебе, да влизаш в следващата фаза и пак да се развихриш в кухнята.

# 691
  • На планетата Земя
Златенца, продължаваме напред! Все пак не беше добре да родя и двете си деца в един месец, много скучно ми се струва. А ако вземех да ги улуча и в един ден, Ади щеше да ревне!

Та сега ще поработим по по-добрия празничен календар в нашето семейство! Юли, август още не са запълнени.

Обичкам ви!  Mr. Green

# 692
  • София
Миленце  Hug  Hug  Hug И аз те обичам!

# 693
Миле spoko силна душа си ти, пиле Hug Heart Eyes Hug Ако обещаеш да не позволиш на усмивката ти да слезе от лицето, аз ще обещая да дойда и да изям едно парче торта у вас още следващата седмица Hug Знам, че не е равностойна замяна, но се старая Blush
Еххх... абе ще стане, бе Hug Само малко ни извива ръцете и ни мъчи, но няма къде да отиде Naughty Mr. Green

# 694
Миленце  Hug  Hug  Hug И аз те обичам!
И аз  Hug Hug Hug
Ще стане, ще видиш Hug Hug Hug
На теб не ти ли дойде вече апетита?
Нъцки Sad.Мъкааааааааааа

# 695
Милеее, юли е перфектен месец  Hug Hug Hug така да знаеш - обичаме те миличко!
Бъни - само спокойно  Peace, тепърва имаш още път и изследвания, а и малкото зайче като се роди си се иска хладнокръвие.  Hug Hug Hug те и теб и да се храниш нищо, че нямаш апетит - наистина е много мъчително.
Квазиии,  торта ли каза  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes оххх аз нали съм финна фиданка и само торти са ми кусура, но пък ако дойдеш насам в твоя чест ще изям едно парче  Peace Heart Eyes

# 696
Миленцеееее дай гушка  Hug и още една  Hug и цунка   love001   spoko.  Гушни Джеронимото (сигурна съм, че това идва от джереме) и ще усетиш, колко си богата и каква обич чиста като сълза прелива от теб в нея и от нея в теб.
Ще се сбъдне мечтата ти миличка, ще видиш.

Бъненце зайко- байко, на какви изследвания ходи, че забравям (знаеш как е). Май каза БХС или newsm78

Момичета, които ме посъветвахте да отида на лекар: Не отидох, а говорих с лекаря. Той обясни, че често 32 седмица е трудна за мама, тъй като бебчо нараства много прогресивно.

Цитат
At 32 weeks, you've hit a major milestone. A baby delivered right now would probably do well after a stay in the neonatal ICU. But the ideal is to get you as close to term as possible. Your next milestone will be 36 weeks, when the baby's lungs are usually ready (or close to ready) to function, so all efforts will be geared to helping you make it to 36 weeks. The vast majority of cases of preterm labor are for unknown reasons, hence all of your negative tests. The crucial question boils down to the laws of physics – do your contractions amass a net vector force in one direction: outward? If so, your cervix will change, which is the real definition of labor (not just contractions). One centimeter of dilation means nothing without effacement (the thinning out of the cervix). Effacement is the deal breaker as far as predicting a pending delivery preterm. If your cervix is 1 centimeter but still thick, this is not a problem; but if your cervix is 1 centimeter but 90% effaced, this would be a worry. Here's hoping your cervix is not effaced. Ask your doctor.
 Dr. Gerard M. DiLeo

Obstetrics and Gynecology
Dr. Gerard M. DiLeo is a board certified obstetrician-gynecologist who has been in private practice since 1981 and has served as Chief of the Medical Staff at Lakeview Regional Medical Center in greater New Orleans. Dr. DiLeo's new book The Anxious Parents' Guide to Pregnancy is now available.

На кратко каза, че се случва често в тези седмици и си даде напътствията за хапове, как, кога и какво.

# 697
Аааааааааа, Милеееее виж как добре си го казала сама - не може така и двете в един и същи месец да имат рожденни дни..........но пък в следващият месец - няма проблем, нали newsm51 Hug Hug Hug

Валка, я недей така моля, моля.......късно ли било.......и аз съм от тези дето съм доста по-голяма от теб и се боря за първо........, че после и второ  Mr. Green и не мисля, че е късно.....Така че, правете момчето и не го мисли толкова!!!!

Ванхорн виждаш ли, че си е било нормално и сега ще знаеш какво да правиш ако се повтори и няма да се плашиш...... Hug Hug Hug

Хъни стискай заешките зъбки и се самоуспокоявай......трябва да ставаш все по-силна за момента когато дойде бебока.......цялата отговорност ще падне на трепетликащите ти ръчички, а бебчовците много добре разбират когато някой е несигурен.....Успех за резултатите!!!!

Аз ви оставям, защото имам още работка да свърша.........Хубава вечер!!!!!!

# 698
Ох, ох ,ох  ooooh!.
Чакайте и вас да питам.Някой да е имал вземане даване с ендокринолози в София, добри лекари, добри хирурзи ooooh!.
Абе имам си аз един възел и сега като се замислих за него - ще трябва да ида да го видя, да го нагледам, расте ли не расте ли ooooh! - не е една беля ooooh!.Ей ще се претрепя #Cussing out няма такава друга #2gunfire

# 699
Ох, ох ,ох  ooooh!.
Чакайте и вас да питам.Някой да е имал вземане даване с ендокринолози в София, добри лекари, добри хирурзи ooooh!.
Абе имам си аз един възел и сега като се замислих за него - ще трябва да ида да го видя, да го нагледам, расте ли не расте ли ooooh! - не е една беля ooooh!.Ей ще се претрепя #Cussing out няма такава друга #2gunfire

newsm61smile3511 smile3514 спри сееее. К'ви възли са, к'ви пет лева.
Това ти е най- малката грижа сега, та даже хирурзи търси тя ХОРААААА спрете я тази жена, че.................................  love001 ше я цунем.

# 700
Бънкооооnewsm66 newsm66 newsm66 взимвам те на мушка така да знайш!
Спри се бе жена - наслади се на най-прекрасните дни в живота си, защото наистина са преброени и намаляват с всеки изминал ден!!!
То верно, че тук с тез ЕГН-та всички вече сме извънгаранционни и даваме дефекти тук-там. Ама пък ти съвсем се същиса.

Бременна си девойкооо - това е най-прекрасното нещо на света - РАДВАЙ МУ СЕЕЕЕ!!!!  Hug Hug Hug прегръщам те плашлив дългоушко такъв. Ходиш ли вече на консултации? Личи ли ти? Еййй как искам да те зърнааа  Hug Heart Eyes

Вале - добре дошла   bouquet Hug, доколкото схванах и ти в циганенце се целиш. Стискам ти палци мила, ние сме на късмет!!! И да не съм чула приказки за години вече еййй!
Ванхорнче - потвърждавам 32 -35 седмица ми бяха най-тежки. Магнезий и лежане, няма друг начин. Малко остана мамче  Hug

Целувки и ми стискайте много палци утре следобяда Praynig Praynig Praynig

# 701
Ох как добре ми дойде тоя пердах Hug.Имах нужда Hug.Лени, Ванхорне Hug
Че това чудо го имам имам го.Ама....положителни мисли и това е  Heart Eyes
А иначе ще търся читав доктор.Поне за консултация ooooh!
Лени не ми личи - то нали и не ям.Ходя на консултации - да.Засега всичко е наред, дай боже и занапред да е така  Praynig

# 702
  • София
Бънка, аз от ходене по ендокринолози...... абе, книга мога да напиша. Значи добър е доц. Начев, той не работи с касата, иначе е в Ендокринологията, която от скоро се премести в сградата на Майчин дом. Малко като темперамент на мен ми е леко странен, но си разбира от работата. Добър е точно по проблемите на щитовидната жлеза. На 08.10. имам записан час за проф. Протич, до сега не съм ходила при него, но много ми го похвалиха. Възрастен бил, но се интересувал от новостите и си комуникарал с някаква клиника в Париж. Та да видим.... Ти като искаш, иди на консултация, ама сега докато си бременна, няма да искат да те оперират. А ТСХ и антитела следиш ли? Ох, айде стига за болести.  Blush
Ванхорнче, нали се поуспокои сега. Голямо гуш от мен  Hug
Лени, стискам от сега палците  fingerscrossed  fingerscrossed  fingerscrossed

Сега да се порадваме на нашите волейболистки. А после, дай Боже и на ЦСКА

# 703
А ТСХ и антитела следиш ли? Ох, айде стига за болести.  Blush

Винаги са били ОК - всичко - хормони, антитела.Но не съм правила май вече стана 1 година.
Пфуу къде сега и в този филм се вкарах.
Отивам да полегна и да гледам Забранената любов hahaha

# 704
Ей ме, кац- за вечерна проверка  Hug
Миленце    action032  action032  action032 Hug Hug Hug Ще имаш своята сбъдната мечта. Сигурна съм. Защото го заслужаваш.
Днес настроението ми е 6+. Една от най- близките ми приятелки вчера е  станала баба на  прекрасна малка принцеса. А днес същото щастие се усмихна и на близка моя колежка- само че тя си има внук-момък. Толкова съм щастлива, че днес цял ден вървя и се усмихвам по коридорите в училище ( а като няма кой да ме види и си подскачам даже   261uu  261uu  261uu). 

ЗазинкаHug, гледам, че коментирате щитовидната (Бънка, душицо ушатичка, стига се вкарва във филми, молА ти сА. Ако я караш така, до финала направо ще се побъркаш. Наслаждавай се на прекрасните 9 месеца в очакване на малкото пухкаво зайче и не допускай разни шашкащи мисли в главицата си  Hug Hug Hug).
Зази, аз правих 2 пъти хормонални в 2 последователни месеца. Първият път всичко беше в норма, а ТSH беше 2.3 . Този месец пак пуснах хормонални, а после ми казаха, че заради кистата няма да са нормални и изобщо не е трябвало да ги правя. Така или иначе обаче вече ги бях пуснала. Този месец ТСХ е 3.4 и док. каза да направя консултация с ендокринолог, защото е добре да са под 2.5 ( а някои лекари знам, че искат да са около 1-1.5). Утре ще се обадя да ми кажат как са ТАТ и МАТ, защото този месец пуснах и тях. Нормално ли е да скача така и TSH заради кистата  newsm78 или ще се окаже, че и там ще изскочи някой заек от храсталака (моля Хънка- Бънка да не се припознава- става дума за други нейни роднини  Laughing)? Много са ми мътни тия щитовидни изследвания и ще трябва да се потрудя малко да почета май ooooh!.

Гушкам ви всички и ви изпращам усмивка за лека нощ Hug

Общи условия

Активация на акаунт