Отговори
# 705
Здравейте момичета. С удоволствие се присъединявам към вас. Накратко- на 36 години съм. Първото детенце родих на 26 години, но за съжаление беше с хромозомно заболяване и почина на три месеца. Минаха четири години докато се реша да родя дъщеря ни- да е жива и здрава!Що страх брах докато излезе амниоцентезата да не ви обяснявам... И понеже се бях зарекла че повече на този ужас не се подлагам-искам да кажа самото чакане на резултата, а не взимането на изследването- хич и не се замислих като ми позакъсня цикъла септември месец. Да ама EFP Ех че изненада се получи. Щерката е вече предучилищна, а мама чака братче или сестриче. Честно да ви кажа хем ме е страх, хем се зарадвах Heart Eyes
Ей ме на сега в 6 г.с., след конизация на маточната шийка миналата година и с полудели антитела на щитовидната жлеза( поне хормоните са ми в норма). Пия си фолиевата киселина и гледам да не се притеснявам за щяло и нещяло.Обаче амниото не ми излиза от главата Sad
Малко дълго стана, но исках с някой да споделя притесненията си. Радвам се че ви открих във форума. Ще обменяме мнения с бъдещите мами като мен, а на жадуващите да видят двете чертички стискам палци от сърце. Hug

# 706
Здравей gala03 няма от какво да се страхуваш всичко ще мине нормално.Аз като родих втората си щерка реших че повече няма да раждам,но ето ме сега пробваме за момче.По хубаво от децата няма.Така че само напрет,горе главата.

# 707
Гала, изненада, ама много приятна, нали Hug Така де, тя голямата кака трябва да стане истинска кака на бебе! Стискам палци всичко да е наред - и резултатите от БХС (не се и съмнявам, че ще правиш) да са такива, че изобщо да не се стига до амнио.
Миле, вЕрно ли си такова слънце? Много гушки и от мен, а юли наистина е прекрасен месец за празнуване на рожден ден, например на морето - добре си го намислила Wink
От ендокринолози не отбирам, така че няма да се набутвам в обсъждането... Пък тези дни поради това че се прибирам скапана от лудницата, която наричам работа, дори не съм готвила (единствената домакинска работа, която върша без отвращение) и съответно и тази тема нямам за разговор.
Абе все тая, да не ви досаждам Simple Smile На всички, които са планирали да стават мами, пожелавам лека и ПЛОДО-ТВОРНА luvbed нощ. Аз отивам да си гушна малкото маймунче, което ми е окупирало леглото и вероятно пак ще ме натири да спя в детското креватче, докато той се шири при баща си Whistling

# 708
  • Манчестер
Влизам да ви пожелая лека нощ !  Heart Eyes
Да си гушна Милето  Hug Ама едно силно, да каже црък  Heart Eyes
Да издърпам ушите на Бъни Heart Eyes
Да кажа добре дошли на Галка и Валка Heart Eyes
Да, кажа и на Ванхорне, че видя ли нищо страшно, че то се е в реда на нещата. Знам по сестра ми Heart Eyes, и тя беше постоянно с контракции. И особено тези с по-чувствителна матка, сигурно са болезнени Peace Гушкам те  Hug

Обичам ви  Heart Eyes Лека, нежна и спокойна нощ Heart Eyes Hug

# 709
Пак се включвам в късни доби, но сега ми е най-приятно да си седна тук, да ви изчета и после малко по малко да се опътя към сладкото креватче.........

Гала добре си дошла с хубавата ти изненада!!!  stork-girl stork-boyВсяка бременност както съм чувала си е различна.....дано всичко да си мине така добре както и с момиченцето ти!!!

Валка аз те насмотах преди с негодуването ми за възрастта и не ти казах "Добре дошла" Sorry!

Зази, Дуденце, като ви слушам за тези хормони, щитоведни жлези и ендокринолози направо ставам и аз един заек треперещ.........еее, може би не мога да стигна Бъни, но и аз разтрепервам гащите за моите изследвания, дето не знам още колко ще чакам да чуя какво и що.......тия хормонки дето се крият там някъде и по никакъв начин не можеш да ги разбререш добре ли си гледат работата, имат проблемки ли.......
Хайде да не ги мисля - и да се тревожа сега, нищо не мога да направя, а и за какво да се тревожа докато не видя резултатите....... newsm09 ku-ku Пълна кукувичка съм си аз.....

Лека нощ!!!!  smile3524 newsm46

# 710
Хооооп Mr. Green И аз на вечерна проверка Hug

Човек да не ви остави без "родителски" надзор един ден и веднага сте се умножили Shocked

valka Hug ти па намери, пиле, къде да се жалваш от възрастта си Crazy Тук това най-малко ни плаши Naughty То па има ли нещо изобщо, което може да ни уплаши сериозно Crazy Виж каква банда сме се събрали Mr. Green Heart Eyes Mr. Green Де що тревоги се появят голям потрош пада hahaha (Въх от'де я измислих тая дума Rolling Eyes сигурно съм я чул от някои младежи на улицата Crazy ) Давай смело Hug Ти не гледай, че голяма част от нас още за първо детенце  Heart Eyes се борим. Мечтите ни гледат и като твоите по-надалеч Praynig

gala Hug Няма да отбелязвам, че пропусна момчето Blush , но само защото не е възпитано да те посрещам със забележка Mr. Green А и е всеизвестно, че съм скромен и не държа на официалности Crazy Ама и ти тежки дни си имала  spoko Сефте те "виждам", но вече се гордея с теб Hug че си намерили сили с твоето момче да се борите за вашите чудеса Hug Избий си я тази амниоцентеза от главата newsm66 Ще се усмихнеш още след 5-6 седмици, като си видиш резултатите от БХС Praynig

ЩурАче Heart Eyes на скакалец ми се правиш из училищните коридори и после се чудиш, защо малките сополивковци правят мутри зад гърба ти ooooh! Хич да не ти пука Mr. Green Само антенките да се веят щастливо Hug

Маймунче Heart Eyes удари една масльонка на по-малкото маймунче от мен и стига си му придиряла Naughty Остави го да се разполага по клоните, както му е кеф Mr. Green

Кръщелнице Heart Eyes с тия твои "Да-та" изредените ме подсети за един филм с онзи "олигофрен" Heart Eyes Джим Кери - "YesMan" Mr. Green Много симпатяжки филм Hug Някой, ако го е пропуснал веднага да тича към видеотеката  Naughty

Заяц, Заяц... Crazy спрях хронометъра hahaha Точно... момент, че старите ми очи взеха леко да изневеряват... 2 денонощия, 4 часа, 32 минути и 21,5 секунди без паника в заешката глава Party Добро постижение Hug След още 3-4 седмици, като се успокои сърчицето и пред фурната ще те видим отново Hug Heart Eyes Hug

vanhornЧе Heart Eyes не с нерви, пиле Naughty Не с нерви Crossing Arms Колко пъти да ти повтаряме да се пазиш Thinking Нали си го знаеш Заека - природа братче Mr. Green

Ленка Heart Eyes Геройче Hug Как са тримата от запаса Party Малкият батко да не е хукнал да пощипва девойките от по-горните класове вече Mr. Green

Зази Heart Eyes добре че си ти Hug да има с кого една дума за футбол да обеля Crazy То... не ми е до говорене, ама нейсе - пак сте по-добри от нас Confused Ще взема да сменям боята Crazy

Йосиии... Heart Eyes тия многото многоточия в писъмцето ти  Party да не са от тракане на зъби, прихванато от атмосферата на някоя Ледена епоха Party Усещам аз, че несериозно възприе пионерското поръчение, а аз толкова се постарах Blush и гръцки заради теб проговорих Crazy Аааа... и - да, кукувичка си Heart Eyes ако не беше и пет минути нямаше да изтреш сред нас Hug

С някой девойки ще се разправяме на ЛС - caritas, roslem-че Hug Heart Eyes Hug ама утре, че сега съм лош Crazy

Знам, че пропуснах повечето девойки, нооо...  така е - ще прощавате Blush Следващия път по-активничко Hug

Лека нощ Hug Всъщност, чакайте да копирам едно пожелание от предния пост, че много ми допадна Heart Eyes
Лека, нежна и спокойна нощ Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: пт, 02 окт 2009, 00:57 от Quasimodo.

# 711
 smile3503 Добро утроооо...  Hug newsm62 Hug

Едно бързо кафенце Party Разбрах, че има и други пилета, които го обичат "natürlich" без "лиготии"  Hug

Преди мнооого, много години Crazy в студентските времена Heart Eyes се шегувахме с един тест, според който отношението на човек към кафето е аналогично с това към секса Crazy Тогавашната ми девойка беше леко озадачена, когато обясних, че обичам кафето чисто, горчиво, силно и студено ooooh! Имаше после уточняващи въпроси Crazy Но не бях аз най-пострадалия от този коварен женски метод на забавление Naughty Един приятел освен долу-горе моите предпочитания се изказа, че "... и ако може да го пия някъде навън ooooh! В къщи кафето някак си не е съвсем истинско Shocked " hahaha

Усмихнат ден на всички Hug Днес ще се постарая да видя две-три варненски девойки Hug Heart Eyes Hug

# 712
 Hug Добро утро! Приемате ли нови попълнения  ooooh!?

# 713
Хааааайде, бе Ванюха Hug Mr. Green Hug От кога те чакаме Mr. Green Всъщност ooooh! ти от къде се взе Crazy Гледай ме сега какъв съм невъзпитан Shocked Ама така е... те девойките заради това ме държат тук - аз да се излагам, а после те да задоволяват любопитството си Crazy Така де, "от къде се взе" = на малко по-възпитаното "кажи две-три думи за себе си" Mr. Green
Чакай, чакай Stop Спокойно, бе душа Party Първо се настани удобно, вземи си кафенцето и после казвай Hug

И такива N/A за възраст тук не се приемат Mr. Green

# 714
Вече почти виждам дъното на чашката за кафе, почти събудена!
От скоро време ви чета, но не се престрашавах да драсна някой ред.
На 38 съм и скоро се надявам да видя 2-те чертички.  Hug

# 715
Като за начало не е зле Mr. Green Можеш да се отпуснеш де Party Като казах, че девойките са любопитни имах предвид Любопитни!!! Ей сега ще започне един лексикон от рода на: "За първо детенце ли се "борите"?", "До къде сте стигнали?", "Какви мъже харесваш?", "Каква паста за зъби ползваш?", "Кога ще спреш да се вързваш на Quasi?" и ей такива Mr. Green
Много и скат да знаят Shocked Дружелюбнички са ми те и заради това Hug Heart Eyes Hug

# 716
Няма проблеми Квази да отговоря на въпросите.
Да, за първо детенце, за съжаление доста закъснях
и сега си давам сметка за това, но  ooooh! ще се боря!
Дано да имам късмет!

# 717
Ами да - знаех си аз, че има и друга причина, освен че е петък да съм в едно зашеметяващо настроение:
"Светът отбелязва днес Международния ден на усмивката, предложен от американецът Харви Бол"
Браво Харви - да ти се връщат бол усмивки за хубавата идея Hug

# 718
Добро утро и от мен.Желая хубав и усмихнат ден на всички.

# 719
  • Стара Загора
Ох аз да пийна от кафенцето на Квазито, че ме съблазни много рано сутрин.
Добър ден...лек и спорен да е във всяко отношение.
Аз се опитах да се разболея...ама нали стара пара не се губи лесно...та взех, че оздравях де Mr. Green Малкото диваненце още сополиво ама и то ще се оправи...по-дълго ще е ама туй щото майка му /демек аз де/ не дадох АБ.
Споделям слънчен ден с вас bowuu

Общи условия

Активация на акаунт