Отговори
# 630
  • Манчестер
 newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Охххх, неееее, Милеееее  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44
Аз, така се развълнувах,  newsm45  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 Щастие голямо , да знаеш  newsm44 newsm44 newsm44

# 631
  • София
Миле, айде да не е утре, ама в петък сутрин росна-прясна отивай да пускаш кръвен тест. И до тогава никакво зацапване. Виж за Дуфастона..... аз не съм сигурна дали да не го спреш. Все пак, има и възможност да не си бременна (колкото и да не ни се иска). и тогава с този продължителен прием на прогестерон си объркваш организма. Той влияе и на другите хормони, така (в случай че не си бременна) лигавицата се чуди какво става  newsm78.... Абе сложна работа  Rolling Eyes
И още нещо искам да попитам, на кой ден от цикъла ти видяха, че се е спукал фоликула? Защото е добре да са минали 13-14 дни от тогава, т.е. лутеалната ти фаза да е с нормална продължителност. тогава вече можем да говорим за оплождане и закрепване на ембриона, та и на теста да покаже. Оф, ама и аз каква професорка се извъдих.....

# 632
  • На планетата Земя
Зази, хубавото жълто тяло го видяха на 17 ден от МЦ. И че лигавицата е по-тънка. От същата вечер започнах първото хапче дуфастон. Това е дата 16 септември. Значи оттогава до днес са минали точно 14 дни.

# 633
  • там където мога да си закача хамака
Милето стискам всички палци да знайш. Аз на тези тестове, за които говориш въобще им нямам вяра. Ако държиш на уринен тест - вземи си Шуърчек касетка - не писалката. И после кръвен.

Нещо не разбрах за 2.10.

# 634
Миле, айде да не е утре, ама в петък сутрин росна-прясна отивай да пускаш кръвен тест. И до тогава никакво зацапване. Виж за Дуфастона..... аз не съм сигурна дали да не го спреш. Все пак, има и възможност да не си бременна (колкото и да не ни се иска). и тогава с този продължителен прием на прогестерон си объркваш организма. Той влияе и на другите хормони, така (в случай че не си бременна) лигавицата се чуди какво става  newsm78.... Абе сложна работа  Rolling Eyes

Зази, аз мисля, че ако не е бременна единствената "опасност" е , че ще й се удължи цикъла, тъй като с Дуфастона ще се поддържа лигавицата, вместо да се остави да бъде олющена. И да, следващият цикъл може би не би бил съвсем "нормален" вследствие от нарушения хормонален баланс. Но нима всеки МЦ имаме перфектен хормонален баланс?
Обаче, ако дай Боже е настъпило оплождане и дори имплантация, дуфастона ще подпомогне иначе тънката лигавица.

Така мисля аз. Дано се включи Лорчето, че тя може да даде истински компетентно мнение!

# 635
  • Манчестер
Миленце, нищо не знам за приема на дуфастона Blush Да знаеш, че съм е така  newsm17 newsm17 newsm17 Нищо, не ме интересува в момента, ако ще света да се срине, аз от тази поза няма да мръдна newsm17 newsm17 newsm17

# 636
  • София
И аз отначало не го разбрах това за 02.10, добре че е Руми да ме светне. Щото аз хич си нямам представа от тия графики.
Миле, значи всичко е на 6. Ох, дано, дано  Praynig Еее, ама как ме е яд сега че не дойдох и аз на Арбанаси  Sad

# 637
  • На планетата Земя
Зази, ако знам, че Арбанаси е рецептата, на мои разноски всички ви ще поканя там. Сериозно го казвам.

За дуфастона бих питала лекарката, ама няма да ме свържат за жалост. И сигурно по тел. така консултации не дават. А дотам да ида в момента ми е невъзможно. Нищо де, ако е станало, няма да избяга, надявам се. То за кръвен и утре мога, ако ще съм отпуск, ама не знам дали няма да е грешка  newsm78

# 638
  • София
Миличка, точно за да няма разочарование ти препоръчах да направиш кръвен в петък, макар че и утре би могъл да покаже.... Но то ако си заета в петък, и в събота може, и в нашата клиника, а и други лаборатории работят. Ама до тогава ще ти се пръсне сърчицето..... Прегръщам те силно и не спирам да се моля  Hug

# 639
Миле, направо се напрегнах като чета какво си писала.
Така ми се иска още сега да направиш кръвен, че не знам как издържате Embarassed
Аз като съм пила дуфастон е било точно като при теб-зацапване и после айдее....
При единственото закъснение след дуфастона се оказах бременна:)
Ха дано съм права;)

# 640
  • София
Леле, какво вълнение се носи във въздуха само...  Hug Миленце, надявам се да се е получило, миличка!  Heart Eyes  За всяка една от нас се надявам!  Praynig Praynig Praynig Но в случая определено подкрепям мнението на Зази - спри дуфастона. Твоята лекарка знае ли, че зацапваш от него? (това е въпрос извън темата за бременността). Относно тестовете - всички жени сме различни. Например на мен положителните тестове са ми положителни обикновено 3-4 дни ПРЕДИ датата на М, когато съм бременна. Но има много жени, на които им стават двучертичкови само СЛЕД закъснения. Надявам се ти да си от тях!  Praynig Praynig Praynig

# 641
Како Миле Heart Eyes newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

Тъй като нищо не вдявам и от дуфастон, и от графики, и от тестове това е единственото, което мога да направя през следващите тежки  за теб часове. Правя го от цялата си душа и сърце и не искам да изживяваш никакво разочарование Heart Eyes
Не бързай. Има време. На мен никак не ми тежи да се моля, колкото е необходимо само и само поне мъъъъъъничко да помогна да се случи това чудо, на която и да е от вас Hug Heart Eyes Hug

А за разходите за Арбанаси няма да се разберем така Naughty Ще делкаме Mr. Green Само да стане чудото newsm17 newsm17 newsm17

Разбери - вече нищо не можеш да направиш. Зареди се със спокойствие и Вяра. Ако е писано - този месеце бил вашия Praynig Praynig Praynig

Спокойствие, смелост и усмивка - животът обича такива пилета Mr. Green

От малкото, което разбирам - не спирай дуфастона от раз Naughty Не знам по колко пиеш на ден, но ако е повече от едно - не го спирай изцяло от раз Naughty

Ще ми се олющят ушите от напрежение Crazy Ноооо... спокойно Stop Трябва спокойствие Hug

# 642
  • На планетата Земя
Не, не знае, защото аз след последния преглед не съм имала друг контакт с нея (телефонен например). Иначе ако може да се съди по предишната ми бременност, която стана от раз, аз така и не видях полож. тест. Направо в един момент сърцето се чу. Няколкото теста след закъснението все отрицателни бяха.

Ох, вълнението в темата наистина е голямо. Казвам ви аз, че ще се пада от високо.

Давайте сега да сменяме темата, кой какво ще готви днес, както плете, каква книга чете. Нещо там учениците ... как се справят в училище, бременните да идват на отчет. Квази..... айде..... как си с апетита, имаш ли киселини?  Mr. Green

Обичам ви, бееее!  Heart Eyes Mr. Green Laughing

# 643
... Давайте сега да сменяме темата, кой какво ще готви днес, както плете, каква книга чете. Нещо там учениците ... как се справят в училище, бременните да идват на отчет. Квази..... айде..... как си с апетита, имаш ли киселини?  Mr. Green ...
Ами давай да я сменяме Mr. Green То малко като лексикон стана, но не можем да не се съобразим с желанието на Милето Heart Eyes
 Heart Eyes

1. Аз много се надявам да имам повод да сготвя нещо празнично Mr. Green
2. Плета терлички за едно пиле, което много се надявам Praynig Praynig Praynig предизвиква днес вълнения в темичката Mr. Green
3. "Влияние на дуфастона върху менструалния цикъл - особености при настъпване на бременност" Mr. Green
4. Още нямаме ученик - само си мечтая Mr. Green
5. Още е рано да събираш информация за киселините - след два месеца ще те светнем Mr. Green

Ей го нааааа... сменихме темата и някак си разведрихме обстановката Mr. Green

Милето Heart Eyes каквото и да се случи, никой от никъде няма да пада Naughty Толкова неща преживяваме заедно, че не разбирам, как не ви е станало ясно - в тази темичка НЯМА място за падения Naughty Naughty Naughty

# 644
  • На планетата Земя
Ей, Квазиморец-Тортоядец  Heart Eyes Страхотен отчет си дал.

Аз досега си събирах детето от коридорите. Викаше по посока стаята на Управителя: ей, шефчеееее!  Blush Blush Blush Ужас, то детето не е виновно , че майка му 3-ти ден в офиса на каторга го държи без сън и нормална програма. Ужасна майка съм, а и за второ съм се забутала! Пфууу!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт