Отговори
# 645
Миленце , само бъди спокойна и всичко ще е ОК- стиснала съм палчета за тебе миличка  Praynig fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
По въпроса за готвенето ще си затрая и се надявам мъжо да свърши таз работка  Wink
Плетки хич не мога , и ученици нямам  Wink обаче добре се справям с мързелуването днес  Laughing
Разгеле преместихме се и вече сме на новото място даже нет и телевизия успях да пусна кое по бързо , кое не чак толкова  Mr. Green
Покрай преместването дори се видяхме с док и той вече е категоричен - ще си имаме момиченце  Laughing
Дадох отчет по нареждане на Милето - Рапорт даден  Laughing

# 646
...Викаше по посока стаята на Управителя: ей, шефчеееее! ...
smile3532 smile3532 smile3532  Знаех си аз, че няма скука с тази принцеса Heart Eyes
Всъщност имаш късмет, че не съм ти колега Mr. Green Нямаше да се размине работата само с "ей, шефчееее..." Naughty Щяха да обсъдят и заплатата на мама и отделянето на детски ъгъл в офиса с всякакви глезотии Party
Последното дете, с което боравих, на другия ден най-отговорно заявило на "другарката" от детската градина, че е ГЪБА и че в това всъщност няма нищо лошо, защото всички са гъби hahaha Ами аз какво да правя, като е доверчиво детето Blush

# 647
Еййй, Маринексче, бравоссссс  Hug
Айдееее.... почна се с момиченцата, чакай бързо да се нареждам, докато не са свършили  Mr. Green
Честита ви нова къща   bouquet Много скоро ще бъде омацотена цялата, така, че не се старай много да редиш  Mr. Green

# 648
  • София
А така, ето една прекрасна новина - Маринексче, честити червени гащи! Имахме нужда от една мома в темата  Heart Eyes Честит ви нов дом, с много любов и щастие да го напълните и скоро бебешки плач да го оглася.  Hug
Миленце, добра майка си, даже отлична! И много ме обнадежди това за отрицателните тестове при първата ти бременност, но да си дойдем на думата: Аз не съм решила още какво ще готвя тази вечер. Да плета не умея. Чета твоята книга все още, вече съм на последната третина. От няколко дни умувам над сериозните въпроси какво да купя за подарък за родженните дни на баща ми и на една от най-близките ми приятелки  smile3538 Идеи приемам всякакви.
Квазко, много те бива в потупването по рамото. Евала  newsm20

# 649
  • На планетата Земя
Маринексче, момиченце! Супер! Мамино златно детенце!   bouquet

Квази, гъба викаш значи  Mr. Green много оригинално. Добре, че не сте минали на "спора" или "чехълче".

Зази, за татко предлагам дървен люлеещ се стол, да си почива и да си чете. Това е нещо, което например моят татко никога не би си купил. Виж за приятелката ми дай време да помисля.

# 650
Я наистина малко да разсеем положението, че не е добре да се натрупва прекалено много  напрежение Naughty Какво се цъклите срещу мониторите в очакване newsm78 Живота не е само очакване и последици от резултатите Naughty

marinex Hug еххх... добре, че си ти Heart Eyes Иначе всички като са се засилили момченца да си отглеждат Mr. Green хвана ме малко страх Blush на къде отива светът Thinking Пазете се и хубавейте Hug

Аз малко пак да пиша за нашата къщичка, 'щото има развитие:
Днес за първи път се срещнахме с продавачите, а не с агента. Тия определено не бяха подготвени Shocked Още първата им дума беше - "Увеличаваме цената с 50%" Crazy Е това мина всякакви граници Crossing Arms И без това ги чакаме вече втори месец #Cussing out
Аз  Blush се покашлях тактично и подканващо и излязох от стаята Blush Да знаете с моята добра душа хич не търпя на кървави гледки и сърцераздирателни писъци Naughty
Върнах се след 10 минути, защото си познавам девойчето и не исках да се стига до смъртен случай Naughty
Добре, че не се бях забавил и секунда повече. Като влязох, ония с още по-голямо усърдие продължиха да ровят паркета и да се опитват, да се заровят с останките от него Crazy После като видяха, че съм "доброто ченге" личицата им светнаха и очевидна благодарност искреше от очите им, когато отворех уста Mr. Green
Та - цената остава същата и подписваме предварителния договор в събота Party Като ги гледам какви са селски тарикатчета, макар че пристигнаха от София, за да ни извиват ръцете, нищо чудно да се опитат да спретнат някой глупав номер, но аз съм чист пред съвестта си Naughty Вече са предупредени, че имам оръжие за масово унищожение Heart Eyes и не се боя да го използвам hahaha

# 651

Аз досега си събирах детето от коридорите. Викаше по посока стаята на Управителя: ей, шефчеееее!  Blush Blush Blush Ужас, то детето не е виновно , че майка му 3-ти ден в офиса на каторга го държи без сън и нормална програма. Ужасна майка съм, а и за второ съм се забутала! Пфууу!  #Cussing out

Охххх  hahaha hahaha Joy Joy Joy умори ме тази твоя щерка, не е истина просто ........
Милите, ама и ние сме така като са болни понякога ги мъкна с мен и с Лъчи е подобна картинката  Embarassed Embarassed Embarassed

Уфффф Милееееее  Hug Hug Hug голям прегръщ кака и много стиснати палчета имаш от мен, друго не мога засега да кажа. Ама знаеш какво ни е на душиците  Hug Hug Hug - обичкаме те.

Маринекс честити ви панделки  Hug Heart Eyes много късмет да ви донесе девойчето. Много се радвам на новини за момиченца тъй да знаете! И честита нова къща. Аз сега отивам да нагледам обекта - вървим вече към финала, сега остава най-трудната част за мен. Чистене и пренасяне  ooooh! Tired, но пък е за хубавко та ще се стягам пък току виж и някой и друг килограм съм свалила покрай този екшън. Flutter Flutter Flutter
Целувчици на всички  Heart Eyes

# 652
Ооо, мило Миленце припотих се, сърцето ми заподскача и т.н.
Стискам палчета миличка, ама мноооого силно. Hug Praynig Hug Praynig Hug Praynig

маринекс честити розови гащи. Жива, здрава и безпроблемна до края.

Исках да ви пиша вчера, но ме бяха налегнали едни болезнени контракции...много се уплаших. Доста продължителни и 3- 4 часа. Лапнах няколко хапа дремнах и отървах спешното. Какво беше това чудо и аз не знам.

# 653
Ха добър ден (вечер) и от мен. Бая се озорих, ама прочетох всичко, което сте писали през последните дни.
Миле, и аз съм стиснала тука палци и не смятам да ги пусна поне до 02.10 Hug
Маринекс, честити опашки, фльонги, червени гащи и т.н. bouquet Хубаво е, че вече основните грижи около пренасянето са останали зад вас.
Станекс, меракът си е мерак, ама понякога е по-добре да изчакаш и да играеш на сигурно с теста след достатъчно закъснение, отколкото да си късаш нервичките сто пъти с предварителни надежди...
Ванхорнче, вземи да се консултираш тези дни каква е тая работа с контракциите - не е хубаво да са болезнени, знаеш. Е, може и от преумора да стане тая работа, ама гледай да не се повтаря Naughty Хубавото е, че са минали от хаповете.

# 654
Благодаря за хубавите думи  Laughing
Миле , нямаше си душко работа за готвене да говориш.Бутнах аз едно пиле с ориз във новата вградена фурна и след 10-15 мин се пръсна вътрешното стъкло ама на сол, замина и вечеря и чудо .Половината трапезария е в стъкла , а мъжо е командирован спешно до Била за вечеря  #Cussing out #2gunfire

# 655
...Викаше по посока стаята на Управителя: ей, шефчеееее! ...
Хаааааааааа-хааааааа-хаааааа - милата тя съвсем и е писнало в този офис........Миле чакането и то на 1-2 дни на края са си най-гадните часове, но ти стискам и палчетата на краката дори всичко да е +++++++!!!!!! Hug Hug Пък и аз съм обещала питка да въртя, нали? Не съм забравила аааааааз!!!!!

Маринекс супер, супер хубава новина.....Момиченце... newsm51....това е и моята мечта....
ама какви са тези специални ефекти от фурната ти.... newsm78

# 656
  • На планетата Земя
Ванхорне, какви са тези контракции, аааа! Ще им размахам аз червен картон с надпис "YOU ARE NOT WELCOME".  #Cussing out За пръв път ти се случва май  newsm78 Не ми приличат на подготвителни, както ги описваш. Иди да те види чичо док, нещо разкритие, това онова, ПУ-ПУ!  Heart Eyes

Маринекс, ужасно е това със стъклото. Според моето момче, това трябва да е специално стъкло и е грешка при производителя. Трябва да ти го подменят абсолютно безплатно. Жалко за хамалогията по обирането на стъклата и проваленото ядене.

Квази, усещам аз къде ще прекарвам идващите лета в отглеждане на вашите, на Маргаритка и всички останали деца.  smile3508 Твоето девойче не губи тренинг, до последно  ще настъпва и ще се бори за правдата! Само така!  Laughing

Лени, свалихте ли температурата?

Гушкам ви всички!  Heart Eyes

# 657
...Квази, усещам аз къде ще прекарвам идващите лета в отглеждане на вашите, на Маргаритка и всички останали деца...
Ти на нашите, ние на твоите  Praynig Praynig Praynig Само да сме здрави и да успеем да спретнем прилично местенце, винаги ще сте добре дошли Hug
Честно ви казвам, чудя се на акъла на хората, които тръгват да си купуват какъвто и да е имот, без да имат под ръка зъл и запознат с номерата адвокат newsm78 Ако друг беше на наше място, щяха много неприятно да го метнат, но моята девойка им спипа номерцата и в момента точно с тях им извива ръцете Mr. Green
Ако бяха наистина печени, просто щяхме да се откажем още в началото, но тези са селски тарикати на по 60 години и малко само да им скръцнеш със зъби и си свиват сърмите. Уффф... то наистина е много дълга история. Опитаха се да ни измамят, но пилето ги надуши по някое време и сега  newsm66 newsm66 newsm66 троши кости крокодилчето Heart Eyes По едно време беше решила да не се занимаваме, но после местенцето съвсем и хареса и се надъха box Сега иди измъквай пържола от устата на питбул Mr. Green
Цената беше обявена на... да речем 40 единици. Сега тия двамата образи (братя) ще вземат само 15 единици, а останалите отиват за това да се оправят всички бакии покрай местенцето Crazy Хич не им е приятно, ша знаете smile3560

# 658
  • На планетата Земя
Квазко, както сте го подкарали, скоро ще ви плащат, за да я вземете!  Joy hahaha Joy

# 659
Миленце друснах спазмолитика и се метнах в кревата. Днес съм абсолютно ОК. Беше късно като звъннах на доки снощи и не ми се ходеше по спешни и реших да почакам. Много му е рано на джудженцето да излиза и това още повече ме уплаши. Мина уффф.

Квазинко добре, че си имаш верно "куче" до теб. Имам познати, които се върнаха в БГ, за да си построят къща  край София. Решиха да си дадат почивка от тук, тъй като си загубиха къщата и остатъка от спестявания решиха да инвестират за стари годинки в БГ. Преди 10 мин. говорих с нея на скайпа. Подобни и други проблеми са ги налегнали, та се чуди дали да си вземе, колкото може от парите и да дофтасва тук. Каза, че и се реве.

Общи условия

Активация на акаунт