Отговори
# 660
Ааааабеее Миле-кукундриле Heart Eyes Crazy Не е така съвсем работата. То на нас пак ще ни излезе 40 единици, само че им осигурихме двудневен безлихвен заем ('щото хич нямат пари) за да си оправят бакиите и на третия ден, ако всичко е наред, ние ще им дадем парички да си го платят, а останалото е за тях Mr. Green Ако не успеят да си ги оправят Confused горко им, като знам, на кого трябва да ги връщат Crazy

vanhornЧе Heart Eyes супер гадно е пиле Confused Особено сега, като е криза и хората съвсем се шашнаха и се чудят к'ви да ги забъркат Sad
Ти тези неща не ги мисли Naughty Имаш си нещо много по-важно и първостепенно да вършиш Mr. Green Ведрина ти трябва на теб, спокойствие и обич Hug Такива неща, като това, което си преживяла снощи, за съжаление се случват - пази се много Hug

# 661
  • Манчестер
Ванхорне,  Hug контракции викаш  Thinking дано не е нищо  Hug Да ти кажа, сестра ми като беше бременна все си имаше контракции. и посред нощите, викахме линейки, то бяха таксита и беж до болницата ooooh!, и все се оказваха фалшива тревога. И всичко това от 5-тия месец до последно. А, след една такава фалшива тревога, ама беше в 9-тия лекарите решиха да не я връщат, и я задържаха. И, така беше 2-3 седмици в родилно докато роди Heart Eyes. А, милата така си беше свикнала с контракциите, че една сутрин като и слушал тоновете, доктора я питал- Абе, момиче, ти защо не казваш че имаш контракции, и че те боли? Laughing А, тя отговорила- Еми, то все си ме боли де, ама сега не, добре съм  Mr. Green
И, като си представиш, че това е преди 16 години ooooh!, нямаше техника, а за лекарства да не говорим ooooh!

Миленце, добра майчица си  Hug Детенце ти е златно Heart Eyes
Маринекс, честити розови гащи  Hug И, на ме ми е мечта принцеска Heart Eyes А, това с фурната Shocked , фабричен дефект е, и ше трябва да ти я сменят  Naughty

# 662
поздравления за хубавата тема,
и за бонбонските краченца на бебешока.

# 663
Ей здравейте.
чета си ви тука преди пак да полегна.
Квазко ейххх добре, че си имаш такова момиче ти.Екстра сте си - тя юрист, ти....знаем те тебе Peace.Шегата настрана ама си е добре човек да има поне приятел адвокат в такъв случай.
Маринексче честити розови гащички Hug и честито за новата квартира.Това с фурната много неприятно.Тя ваша ли си е или на апартамента.
Ако е на самата квартира едва ли ще ви поемат ремонта.Ама това са бели кахъри.По важно е ,че вече се подредихте.Пък за момиченцето Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Милееееееееееееее  Praynig Praynig Praynig.Ох как се развулнувах.Дано, дано, дано  Praynig Praynig Praynig.
Пък щерка ти е един път Peace.Така се смях с......ей шефче hahaha hahaha hahaha
Утре много молим едни стиснати палчета до обяд  Praynig.Няма веднага да ви кажа.
Целувам ви Hug

# 664
newsm47 Аз да благодаря, че те девойките освен, че са най-прекрастностните в целия форум, са и най-скромните Crazy

Хъни-Бъни Hug Ще стискаме, къде ще ходим Praynig Heart Eyes Praynig Нали си ни единственото зайче Heart Eyes Подозираме ние, за какво иде реч, не сме вчерашни я, но няма да те мъчим с питанки Naughty Стискаме и си траем Mr. Green Важно е всичко да е наред Praynig Praynig Praynig

# 665
  • На планетата Земя
Хъни-Бъни, с теб сме.  Praynig Пиши ми на лични по въпроса, който те интересува. Ще помислим, ще поразтършуваме.  Peace

# 666
Аз по късна доба, ама как да не ви кажа едно "ку-ку"  Hug
Миленце Hug Praynig Praynig Praynig fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Ако трябва всеки ден ще ходя по пантофи на работа, за да стискам палците и на краката. Който ще и където ще да ме гледа Crazy
Бънка, зайко Hug Praynig fingerscrossed Praynig Аз май съм от вчерашните, дето не се сещат за какво иде реч Embarassed, ама и аз стискам палчета и не ми трябва да питам  Hug
Маринексче, Hug честити розовки гащурки, мила. Време беше и една мома да се намести измежду младежите в темичката Flutter.
Ванхорнче, да кротуваш ей Naughty Никакво напъване и напрягане. Пълна почивка. Който иска- да си работи Wink Ей, този твой младеж- от сега те шашка newsm78 Майтапчия май ще си пада  hahaha

Аз само между другото да вметна, че днес ми станаха резултатите от микробиологията и микоплазмата и всичко е бижу Grinning Хламидията и тя е отрицателна, така че съм готова за разни неприятни процедури следващия месец.

Исками се да напиша на всекиго по думичка поне, ама съм скапана след цял ден работа и за финал- родителска среща. А утре ме чака още една ooooh!, та се надявам да не се почувства някой пренебрегнат Hug
Гуш и лека и спокойна вечер на всички Hug Hug Hug
Някои хора ми се губят по тъч линията май newsm78

# 667
ванхорнче - дано си по-добре сега. Дрыж вытре яйцето да се мыти!!!! Hug Аз с пырвото имах подготвителни контракции от 6 месец непрекыснато, но не бяха болезнени  newsm78. Тогава лекарят ми каза, че ако са на по-често от 10 мин, направо да му звыня. Стискам палци всичко да се е нормализирало.
быни - стискам всичките палци !!!

# 668
Добър вечер дами и господин!

Аз пак нещо нямам желание за писане - то работа много, то времето от късно лято го удари на ранна зима, то лични проблеми, но не може да не ви хвърлям по едно оче (е по две и повече са в повечето случаи де  Mr. Green) и разбира се че чета редовно, как ще изпусна аз новините бушуващи тук. Днес дори преди да шатна компютъра в офиса викам да хвърля едно оче и като мерна какви вълнения, какви очаквания - ей за малко да закъснея зя йогата ми - Милето недей така, направо така се развълнувах...сега чакаме официялния резултат  Hug.

И една принцеска се заформила гледам - честито Маринекс за момата и за новото убежище. Ванхорн да се пазиш и да не те стряска твоят футболист (нали на такъв се правеше той  Mr. Green) я да почака още малко в тумбака. Бънка и за теб палци ще стискаме и за всички нуждаещи се.

Много искам да напиша на всички по нещо, но ... не е лесно. И тьй като Квази си купил нов фотоапарат, пък се прави, че неможе да снима  Stop, ви поствам две есенни красоти, точно пред главният офис и ресторанта в работат ми е. Да не ви подлъгва слънцето, днес беше само 8 градуса Wink.

# 669
  • Манчестер
Бънка,  fingerscrossed  Hug

Heart Eyes Заслугата е на Маргаритковия Пингвин  bowuu Laughing

Дуденце, браво бе  Hug Давай смело на пред  smile3540 newsm10 Hug

Камъчето, и то се появило  Heart Eyes Снимките са красота Crazy Ей, много работиш Heart Eyes

# 670
E... Браво бе Crossing Arms Аз точно ще си тръгвам от работа Crazy и вие ще се активизирате Mr. Green

ЩурАче Hug Heart Eyes Hug Браво, браво, браво, брависимооооо...  261uu Между другото да вметнела Crazy Че това се искаше на този етап от теб Hug Само така - антенките щръкнали в бойна готовност и напред Hug Praynig Hug

Камъче Heart Eyes тревога си ми ти на мен Sad А така ми се иска да си едно шарено и слънчево камъче Heart Eyes Трябва да ти замислим някоя специална програма за разведряване Thinking То всички знаем, кое е най-добре, но докато се бори човек с проблемчетата и често-често му увисва носа Confused

Ами аз да се омитам, а?!? То се е видяло, че каквито съм ги свършил, съм ги свършил Rolling Eyes Да минава утре, че после с нови сили и нов фотоапарат напред Mr. Green Камъчето и Кръщелницата ми "въртят женски номера" Crazy и се опитват да ми подкопаят Квазиграфското самочувствие, но ще видят те, като още първия ден снимам нещо, което ще може да се познае какво е Crazy

# 671
Здравейте, мили другарчета! Heart Eyes
Извинете, че чак сега пиша, но снощи си дойдохме в късни доби, а тази сутрин трябваше директно да се метна на тръстиката. Mr. Green
Та поспах, като се прибрах, и сега минавам да ви кажа "ку-ку", да се похваля, че изкарахме страхотно, и да обещая пътепис с картинки, като се освестя.

Милеееее, стискам силно палци! Praynig

При мен новините на нашия фронт са две - едната е, че се олелих с гръм и трясък (взе да й става навик на досадната роднина да идва с мен в чужбина и ще се караме Twisted Evil), а другата - че си записах час и другия петък съм на лекар да видим какво е положението.

Маринекс, честити розови гащи!  bouquet

Ванхорнче, почивай си, доколкото е възможно! Hug

Дуденце, браво за резултатите! Сега смело напред! Heart Eyes

Бъни, стискаме палци!  love001

Моля за извинение всички, които пропускам! Embarassed Hug

Хубава вечер ви желая!

# 672
Добро утро Mr. Green

Днес участието ми в живота ви и съпътстващото го забавление, ще е симвлично и ограничено Sad , но само "на хартия" Hug
И да изкарате един весел и безгрижен ден без Quasi-По нерви лази Crazy Възползвайте се докато ви се отдава възможност Wink

Ако на някой му домъчнее, ей ме на -  smile3503

# 673
Хайде този път кафето от мен:

От 7 часа съм на работа  и вече поотхвърлих някои задачки.

Честито на маринекс - да имаш момиченце е страхотно, пък и да не си кривя душата, по-лесно се гледат като малки  Simple Smile  Mr. Green

vanhorne, аз с втората бремемност имах постоянно контракции от 4-я месец още и през цялото време пиех коктейл от всякакви медикаменти - спазмолитици, Магнерич и т.н. Резултата е, че преносих, а ако не беше секцио сигурно още повече щях да се забавя, при всичките контракции накрая бебето изобщо не искаше да излиза. Пий си лекарствата - действат и помагат със сигурност - и всичко ще е наред  Peace

Kamache, снимките са разкошни. Аз ако снимам изгледа от работното ми място - ще видите една голяма улица и една изписана с графити стена. Поне зад тях е Градската гардина на Плевен, която си е хубава Simple Smile

dudence, гледам за родителски срещи говориш. Тази година аз забравих за нашата  Embarassed Мъжът ми беше извън града и имах страшно много работа. Цял ден изготвях и пращах едни документи и бързах да не закъснея, защото срока беше същия ден. Бяха ни казали за родителската само на 15 септември, записах си аз, но кой да гледа календара, като не успявам да си свърша работата. Взех си детето от училище, заведох го на спорт и бързо се върнах на работа. Взимам си го после и той: "Как мина родителската среща??" Аз:  Shocked Направо потънах в земята от ужас, ама късно. Напълно съм изключила за нея. На другия ден се обадих на госпожата и се разбрахме, пък и тя ни познава и знае, че не е като да не се интересуваме от срещите. Обаче как стана така и не разбрах. Дано не ми се случва пак, че вече сме с червена точка така или иначе... Още не мога да повярвам, че така се изложих. Сигурно вече и ЕГН-то си казва думата  Laughing

Последна редакция: чт, 01 окт 2009, 08:28 от Tess

# 674
Оххх... забравих да кажа - Хъни-Бъни  Praynig Praynig Heart Eyes Praynig Praynig Само да кажа забравих Naughty Иначе даже съм вързал палците с тиксо да не изтръпнат нещо и да мръднат на където не трябва Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт