Отговори
# 615
Добро утро!!!

Квази благодаря за пълното описание дори на гръцки за Ледената история......Няма да я пропусна......започва издирването - така де, няма да оставам непросветена, я......пък и обрах доматите по мой адрес..... Joy Joy Joy

Марги много пингвински чай и кафе........аз те питах за снимка на пингвинчето ти и ти сложи - нЕмаш грешка!!

Сега се хващам да посвърша туй-онуй и по-късно пак ще надникна.......

Хубав ден!!!!

# 616
Охооо, едно джудже наднича, но не пише. Хей дребосъче, къде се загуби по трасето?  Mr. Green

# 617
  • На планетата Земя
Здравейте, любимчета!

Днес съм отново с детенце на работа - голям герой е тя! И понеже само щъка, духаме нос, опитвам се да работя в промеждутъците, та форумът трудно върви. Утре ще взема отпуск 1 ден, а за петък се нядявам ако може баща ми да ми помогне. Ще видим.

Много ми хареса тази работа с Арбанаси. Наистина е така! Ехххххх !  Sad Дано! Дано!
От няколко дни ми се е свило сърчицето, мислех да си трая докато не стане ясно, ама по-добре да си споделя. Да ви надуя малко главата, то ако всеки прави така всеки месец, ще се осополиви тук темата съвсем.

Та, днес сутринта ми беше последното хапче дуфастон - общо 14 дни. Сигурно помните зацапването, то трая от 5тия ден на приема до 11 тия ден. Оттогава зацапване няма. Сега ако нищо не е станало, ще трябва да ми дойде до 2 дни. Днес правих тест - нищо няма. Лошото е, че този месец ми беше перфектен във всяко отношение, имам големи надежди, нямам никакви симптоми, и падането, което е почти сигурно, ще е МНООООГО от високо и МНООООГО ще боли. Знам, че не трябва, ама не мога да го контролирам.

Та да си знаете, да ме чакате в идващите дни с лошо настроение, намръщена и ядосана на света. Казах си, не мога да крия до n-ти месец, какво да се прави, като съм такава прозрачна каракуда.

Heart Eyes

# 618
Миленце,

всички тук много добре знаем за какво става дума. Всички сме изживявали мноооооооого такива "перфектни" месеци един след друг и знаем как се чувства човек, когато трябва да продължи напред в следващия...
Затова не мога да ти кажа нищо друго, освен това, че ние сме тук за теб при всички случаи. Както и че път към целта винаги има, въпросът е да го намерим.
Мога да се опитам и да те успокоя, като ти кажа, че Юнакова още при инсетата ми беше казала, че приемът на прогестеронов препарат (Дуфастон, Утрогестан) не възпрепятства настъпването на цикъла, т.е. не е необходимо да приключи приемът му, за да настъпи МЦ. Така че чакаме!  fingerscrossed

Прегръщам те!

# 619
  • На планетата Земя
Маргаритчице мила, чаках постчето ти с нетърпение!

Както ти казваш, че знаете за какво става дума, така и аз знаех какво ще ми напишете, но не можете да си представите това колко успокоително наистина ми действа.

ПРИЯТЕЛЧЕТА МИЛИ!  Hug  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дали съм те разбрала правилно и мога на своя глава да продължа приемането на дуфастон още дни? Ако нещо е станало, ще ми е нужен, защото лигавицата ми на 17 ден не беше добра.

# 620
  • Манчестер
Милеее,  Hug как те разбирам, ако знаеееш  Tired И , аз всеки месец се сгромолясвам Sad И, пак така започвам с нови надежди  Heart Eyes. Дано теста да греши  Praynig и още да е рано  Praynig Praynig PraynigГушкам те силно  Hug а, за криенето, и аз не бих могла. Какви ти 72 часа, какви ти месеци братче  Crazy ше гръмнем форума, ше знаеш  Mr. Green Казват, че колко по-отрано си казваш, детето ще е приказливо Crazy, а не темерут...така да се каже общително Wink Не смятам, да крия. Ама това си е мое решение, и мнение Peace Всеки има право на това Peace. Квази, да не се обиди само  Heart Eyes Hug, или някой друг  Blush

# 621
  • София
Миленце, я дай по-простичко, като за мен.  smile3506 На теб по принцип колко дни ти е цикъла и днес кой ден ти е? Демек, имаме ли вече закъснение, или не. Да си помечтаем тука дружно, па и съвети за съвсем ранната бременност ще получиш вярвам   newsm10 Ох, така ми се иска да сготвиш една супа със застройка....... А то, че ти не можеш да си затраеш за тези работи, си личи по Ади, виж колко е общително детето и как трудно можеш да й затвориш устата   yes

А Каритасчето не се ли върна вече от училище, да внесе малко белгийски полъх тука   Hands Clap

# 622
Ей, пиле Миле, ха така, и аз още се надявам- както казва Марги- щом още нямаш гости - значи си бременна до доказване на противното. Пък тия тестове.... олееее... и на мен всеки месец все такива ми продават, ама ще се разправям вече  #2gunfire , как не се научиха че искам да си купя тест за бремененност, а не за небеременност  Joy hahaha
Гушкам те  Hug

Аз пък този месец за пръв път се впуснах в мерене на тампература  ooooh! ... ама що ли го правя, като нищо не им разбирам на тия графики... уж се вдигна, после пак спадна, днес пак се вдигна.... #Crazy newsm78 Thinking

Зази, Каритасчето я очакваме довечера да връхлети с буйни коси  Laughing

# 623
Миленце, я дай по-простичко, като за мен.  smile3506 На теб по принцип колко дни ти е цикъла и днес кой ден ти е? Демек, имаме ли вече закъснение, или не.

Казвай, Миле! Щото ако нямаш закъснение тоя отрицателен тест не е релевантен!
Само да припомня, че при мен един вид след ден закъснение се видя оная мнооооооооого бледа втора черта!

И който иска да скача, и който иска да ме бие - аз на твое място не бих спряла дуфастона!

# 624
  • Манчестер
Румикс, дай линк на графиката да й хвърля едно око Crazy , ако искаш и на лични Wink. Аз, съм башка специалистка bowuu Да не се хваля, ама и курса на Фертилитифренд изкарах с отличие Crazy, и диплом ми дадоха  bowuu

# 625
  • На планетата Земя
Ох, досега гоних Ади по етажите!  Twisted Evil

Сега, по принцип последните много месеци, поне 7, МЦ  ми е 28-29 дни. По-скоро дори 28 дни. Днес ми е 30 ден. Дуфастон пия от юни месец, изписан от Юнакова за 10 дни , до 2 дни след това ми идва. Септември Юнакова всички знаят я нямаше, при Андреева съм, тя ми дава също дуфастон, но за 14 дни.

Досега винаги започна ли да го пия, на 4-5 ден започва зацапване, което трае до самия МЦ без прекъсване.
Сега зацапването видимо спря на 10-11 ден и до днес нямам.

И аз мисля да не спирам дуфастона.

# 626
  • На планетата Земя
Ето я и графиката, няма скрито покрито. А бележката на последния ден съм я преправила да звучи по-позитивно по заповед на Каритас. Иначе пишеше "днес ми идва МЦ-то" или нещо от сорта.

Айде, сега всички ви ще занимавам с моите глупости.  Blush

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=andrmil

# 627
...Днес ми е 30 ден...
...И аз мисля да не спирам дуфастона.

Ох, развълнувах се...  love001  newsm17

Сега МНОГО търпение трябва! Ще се усмихнеш и ще чакаш, ясно ли е? Поне още 5 дни, за да направиш уринен.
Ти кой ползва, тоя дето аз ти го подарих ли? Ако е той - убивам те!  Mr. Green Ако не - стискай го още 5 дни, че той, дето вика Румито, е от тези, дето са ЗА бременност, нали ти казах?!

Сега видях какво си написала за 02.10 - УРАААААААА, и аз това искам!!!  newsm51

# 628
Браво на Каритасчето- така ами ! Какви са тия унили погледи- чакаме 2-ри и викаме Урааааааа ! Hug

# 629
  • На планетата Земя
Да, УРА-то е на 100% в твой тон, Маргаритхен. Заразяваш ме с ентусиазма си и затова  Blush

Разбира се, че не съм изстреляла твоя БЕЗЦЕНЕН тест. Помня дума по дума заръката ти. И този тест (ако не излезе от годност) ще го направя наистина, когато друг тест е показал ++. Правих тест от онези с овулационните, имам ги много и не ми се свидят. Не знам за качеството им.

Общи условия

Активация на акаунт