Хотел с вътрешен топъл минерален басейн-препоръчайте!

• 319 565
  • 865
  •   1
Отговори
# 375
За Медика- дано да се е подобрило положението,  но за мен бе голямо разочарование - малък басейн -не може да се плува, пълен с хора можеш да стоиш само прав  - водата не е минерална и е силно хлорирана.Ние като бяхме бе пълно с турски коли - вътре в басейна част от туркините бяха със забрадки/или като там се нарича/, сауната работеше до 70о.....въобще хотела е толкова далече от СПА , ... 

# 376
Водата наистина е минерална и много топла.

Благодаря за отговора!

# 377
Сподели коя е вилата, искам и аз да се цамбурна в това басейнче, така хубаво го описа Simple Smile

Малко закъснях с отговора за вилата, съжалявам.
Загубих номера на баба Шамова, отдаваща къщата. Мисля, че вилата се казваше Костадина.
https://www.google.bg/maps/place/41%C2%B037'08.9%22N+23%C2% … 4d23.797438?hl=bg
До колкото виждам е в съседство на споменатата вила Дречева, която не съм посещавал.
Друго нещо, от което може да се възползва човек, когато е във вилата е близостта ѝ до мирото. Приятно е да го посети човек в 1-2-3 през нощта, с леко замъглен от уиски поглед, бурно нахлуващи палави мисли и пленително тяло до теб.

# 378
  • Трявна
Преди две години бяхме там за една нощувка. Но пристигнахме доста късно и въобще не ползвахме спа-то. Помня, че банята беше свръх тясна и почти трябваше да седна на клекалото, за да се изкъпя.  Sad Освен това, трябваше да си заплащаме допълнително за закуска. Не помня по колко беше на човек, но цената беше неразумна, пък и това ме дразни. Що не си я включват в цената  Rolling Eyes Иначе долу на партера има заведение, в което готвят супер вкусно/малко е скъпичко, но пък си струва/
Благодаря - само че се оказа ,че хотела е зает за периода който ме интересува.Записвам си го за посещение през лятото-ще ми се да разгледаме и Казанлък + околностите...
Момичета-дайте информация и за хотел Терма-село Ягода -търся хотел с наистина топла минерална вода за 3 дни.Чудя се,ако резервирам там пък детето какво ще прави три дни в това село newsm78

# 379
Преди две години бяхме там за една нощувка. Но пристигнахме доста късно и въобще не ползвахме спа-то. Помня, че банята беше свръх тясна и почти трябваше да седна на клекалото, за да се изкъпя.  Sad Освен това, трябваше да си заплащаме допълнително за закуска. Не помня по колко беше на човек, но цената беше неразумна, пък и това ме дразни. Що не си я включват в цената  Rolling Eyes Иначе долу на партера има заведение, в което готвят супер вкусно/малко е скъпичко, но пък си струва/
Благодаря - само че се оказа ,че хотела е зает за периода който ме интересува.Записвам си го за посещение през лятото-ще ми се да разгледаме и Казанлък + околностите...
Момичета-дайте информация и за хотел Терма-село Ягода -търся хотел с наистина топла минерална вода за 3 дни.Чудя се,ако резервирам там пък детето какво ще прави три дни в това село newsm78
Водата в Термални е топла,има и горещо джакузи  на открито. Хотела е хубав, но извън него не знам какво интересно  има. Може би в Казанлък нещо. ..не зная.

# 380
  • Трявна
Благодаря...ще се почудя още малко,та съвсем да няма места никъде/става дума за пролетната ваканция на децата/ Simple Smile

# 381
  • Добрич
По празниците като пътувахме към Велинград останахме за една нощувка в Терма-с.Ягода. Басейнът е доста по-топъл и за мен и децата беше непосилно да стоим повече от 20 мин вътре. Освен това няма детска част. Иначе стаите са прилични, ресторантът също. Готвят вкусно. Но персоналът е под всякаква критика! Шушукат си постоянно нещо, подхилкват се, което си дразни. Да не говоря пък за сервитьорите в ресторанта... Единият сякаш даром работи там, като сервира на нас блее някъде другаде, бирата я сервира пред децата, а соковете пред мъжо. Закуската става, обаче постоянно трябва да се чака.
Sarlita, нямам идея каква Ви е дестинацията, но Ви препоръчвам Акватоника във Велинград. Всичко е на ниво. Много доволни останахме, пък децата още повече.

# 382
  • Добрич
4   Свободно време / На път в България / Re: Хотелите във Велинград - 8  : нд, 08 яну 2017, 12:47 

Здравейте! Преди няколко дни се върнахме от Акватоника. Бяхме там за НГ. Да ви кажа доста се бяха постарали. Дали защото и цените си бяха на ниво, ама всичко беше изпипано. Нямам забележки! Басейните - топли 35-37 градуса, спа-то идеално, храната - качествена и в изобилие. Сменяха ни чаршафите и халатите през ден. Халатите бяха според размерите ни и за децата също. Само дето ни беше малко тесничко във фамилната стая, но нямаха свободен апартамент, пък ние сме с три деца. В хотела има всичко и не се налага да се излиза навън. Това беше и един от критериите, когато търсих хотел.
Понеже сме от Добрич, имахме престой в Спа Терма село Ягода. Това нещо е подобие на хотел, басейнът свръх горещ и не се стои вътре, сервитьорите в ресторанта сякаш работят даром - сервира виното пред децата, като сервира гледа някъде встрани... Никога повече не бих отишла там!

# 383
  • Трявна

Sarlita, нямам идея каква Ви е дестинацията, но Ви препоръчвам Акватоника във Велинград. Всичко е на ниво. Много доволни останахме, пък децата още повече.
Аngora, благодаря ти Hug,аз вече резервирах в хотел Терма.За жалост Велинград ни идва малко далеч-имаме отделени 3 дни и не ми се губи половината от единия ден в път./от Трявна съм/Та Ягода ни е близо.А и бяхме решили да посетим Казанлък,но както писах нямаше места в хотел Казанлък за нашите дати.Велинград може да посетим лятото-за повечко дни...

# 384
  • В офиса
В Рибарица х-л Света Екатерина и х-л Планината разгледай, но не знам дали са с топли басейни и водата едва ли ще е минерална

В х-л Планината моите деца се натровиха от хлора в басейна преди 3 години. И тримата бяха със зверска кашлица, прегракнали гласове и сълзящи очи. При това не бяха стояли повече от час. Предполагам, че  сменят водата ужасно рядко и компенсират с хлора.

# 385
Sarlita, ще те помоля после да споделиш впечатления от хотел Терма в село Ягода-и аз отдавна го заглеждам.

# 386
В Рибарица х-л Света Екатерина и х-л Планината разгледай, но не знам дали са с топли басейни и водата едва ли ще е минерална

В х-л Планината моите деца се натровиха от хлора в басейна преди 3 години. И тримата бяха със зверска кашлица, прегракнали гласове и сълзящи очи. При това не бяха стояли повече от час. Предполагам, че  сменят водата ужасно рядко и компенсират с хлора.

Toчно така и моята щерка. Добре че имаше аптека в селото, и пазачът на хотела звънна на аптекаря, та по нощите да отвори, и добре че имаше една бройка от сиропа, който ни помага в такива случаи. А и басейнът е толкова малък, водата не е минерална, така че не става.

# 387
  • Трявна
Sarlita, ще те помоля после да споделиш впечатления от хотел Терма в село Ягода-и аз отдавна го заглеждам.
PeaceЩе пиша като се върнем - само че няма да е много скоро-резервирала съм за началото на април-9-12.04

# 388
Ами дано някои дами и господа от управлението на хотел " Планината" да четат чат ,пат тука.

# 389
  • София
Здравейте,
можете ли да ми кажете дали в Сапарева Баня има басейни, които могат сега през март месец да се ползват без настаняване? Резервирала съм една нощувка в Германея но петък срещу събота, а в събота срещу неделя сме в къща за гости, тъй като нямаше свободни места в Германия. Идеята ми е ако може и в събота да се доберем до някой топъл басейн с децата по възможност.

Общи условия

Активация на акаунт